-->

Blog

Στα πλαίσια της ενοποίησης όλων των δικτύων SmartNet πραγματοποιήθηκαν Πανευρωπαϊκά αλλαγές τόσο στον τρόπο χειρισμού των συνδρομών (παλιών και νέων εγγραφών) όσο και στα πακέτα συνδρομών. Από τις αλλαγές αυτές επωφελούνται όλοι οι χρήστες του δικτύου καθώς νέα, ευέλικτα πακέτα προστέθηκαν στο δίκτυο SmartNet Greece και παράλληλα οι διαδικασίες ανανέωσης και εγγραφής αυτοματοποιήθηκαν, με αποτέλεσμα τη γρηγορότερη ανανέωση των συνδρομών.

 Ο χρήστης μπορεί πλέον να διαχειρίζεται ευκολότερα τη συνδρομή του (να αλλάζει username και password), να παρακολουθεί τις ώρες που εργάζεται και ειδοποιείται εγκαίρως όταν του απομένουν 20h χρήσης του δικτύου (ισχύει για συνδρομές περιορισμένης χρήσης).

Διατίθενται πλέον περισσότερες επιλογές σε συνδρομές περιορισμένου χρόνου, 60, 120 και 240 ωρών, οι οποίες μπορούν να αναλωθούν μέσα σε ένα έτος, χωρίς να υπάρχει επιπλέον χρέωση υπέρβασης του μηνιαίου ορίου. Αυτό σημαίνει πως η συνδρομή λήγει είτε με την ανάλωση των ωρών, είτε με το πέρας του έτους. Προφανώς αυτό παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στη χρήση του δικτύου, αφού ο χρήστης δεν περιορίζεται από μηνιαία όρια.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτό που είναι πολύ σημαντικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών  είναι η παρακολούθηση και ανάγνωση όλων των μηνυμάτων που έρχονται από το SmartNet Greece ώστε να προλαμβάνονται πιθανά προβλήματα που έχουν σχέση με την έγκαιρη ανανέωση της συνδρομής τους. Στο εξής οι συνδρομές θα ανανεώνονται μόνο εργάσιμες ημέρες και όχι Σαββατοκύριακα ή αργίες.

Τι ισχύει για τη Δοκιμαστική συνδρομή:
Η δοκιμαστική συνδρομή στο δίκτυο SmartNet, διαρκεί 7 ημέρες. Οι ενδιαφερόμενοι, αφού εκφράσουν το αίτημα τους, λαμβάνουν ενημερωτικό  e-mail με το username και το password, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να αλλάξουν συνδεόμενοι στην πλατφόρμα του myworld.

Διαχείριση συνδρομών:
Όλοι οι χρήστες του δικτύου SmartNet Greece μπορούν να διαχειρίζονται τη συνδρομή τους (αλλαγή username, password, παρακολούθηση των ωρών εργασίας, κ.α.) με τον εξής τρόπο:

  • Kάνετε κλικ στο σύνδεσμο https://myworld.leica-geosystems.com/irj/portal
  • Όσοι χρήστες έχουν ήδη λογαριασμό στο myWorld απλά προσθέτουν τη συνδρομή τους στο SmartNet Greece από την επιλογή «My Products – Add product» και τη χρήση του μοναδικού ID συνδρομής που θα αποστέλλεται από τώρα και στο εξής.
  • Όσοι χρήστες του δικτύου δεν έχουν λογαριασμό πρέπει να κάνουν εγγραφή, επιλέγοντας «I am a customer of a local Distribution Partner of Leica Geosystems or have not yet purchased a Leica Geosystems product and would like to have a sample product in myWorld» (2η επιλογή) και ακολουθούν τις οδηγίες συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους.

Σχετικά με τις συνδρομές περιορισμένης χρήσης:

  • Συνδρομή 1 yr SmartNet NRTK Limited - 60 hours: τηλεφωνική υποστήριξη αλλά οι υπηρεσίες μετεπεξεργασίας χρεώνονται ξεχωριστά. Η συνδρομή λήγει είτε όταν αναλωθούν οι 60 ώρες, είτε με το πέρας του 12μήνου (ότι λήξει πρώτο).
  • Συνδρομή 1 yr SmartNet NRTK Limited - 120 hours: τηλεφωνική υποστήριξη, μέχρι 4 δωρεάν επιλύσεις το χρόνο και δεδομένα μέχρι 6 ώρες / χρόνο για να κάνουν οι χρήστες τις επιλύσεις μόνοι τους. Η συνδρομή λήγει είτε όταν αναλωθούν οι 120 ώρες, είτε με το πέρας του 12μήνου (ότι λήξει πρώτο).
  • Συνδρομή 1 yr SmartNet NRTK Limited - 240 hours: τηλεφωνική υποστήριξη, μέχρι 8 δωρεάν επιλύσεις το χρόνο και δεδομένα μέχρι 1 ώρα / μήνα για να κάνουν οι χρήστες τις επιλύσεις μόνοι τους. Η συνδρομή λήγει είτε όταν αναλωθούν οι 240 ώρες, είτε με το πέρας του 12μήνου (ότι λήξει πρώτο).
  • Ετήσια συνδρομή NRTK Unlimited: τηλεφωνική υποστήριξη, μέχρι 12 δωρεάν επιλύσεις το χρόνο και δεδομένα μέχρι 1 ώρα / μήνα για να κάνουν οι χρήστες τις επιλύσεις μόνοι τους. Η συνδρομή λήγει με το πέρας του 12μήνου.
  • Παραμένουν ως έχουν οι συνδρομές Unlimited RTK (Single Base) και Post Processing.


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2815440.

Θέματα από το Blog μας