-->

Blog

Έξυπνες λύσεις, τη στιγμή που τις χρειάζεστε.
Τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα αποτελούν ιδανική λύση για την ολοκλήρωση πολλών εφαρμογών. Σε πολλές περιπτώσεις αποτελούν μονόδρομο στην ολοκλήρωση μιας εργασίας, σε άλλες διευκολύνουν την εργασία σας και άλλοτε προσφέρουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε διαφορετικά έργα που θα αποφέρουν επιπλέον έσοδα για την επιχείρηση σας.

Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα είναι προσιτά σε κόστος, πολλοί επαγγελματίες δεν θεωρούν ότι αξίζει να επενδύσουν σε μια τέτοια λύση ή δεν αποφασίζουν αν θα προβούν στην αγορά αεροπλάνου ή ελικοπτέρου. Ως αποτέλεσμα, οι περιορισμένες προοπτικές εργασίας. Για να διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες και να διαπιστώσετε αν πράγματι η αγορά ενός μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος αποτελεί για εσάς μια χρήσιμη επένδυση, η εταιρία μας προσφέρει προς ενοικίαση λύσεις για ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ περιοχών/πεδίων του ενδιαφέροντος σας.

Πιο συγκεκριμένα, για όσους δεν επιθυμούν να επενδύσουν στην αγορά μιας λύσης air mapping , η εταιρία μας προτείνει ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ του εξοπλισμού με εκπαιδευμένο χειριστή. Η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρίας μας συζητά μαζί σας τις προδιαγραφές της εφαρμογής σας και αναλαμβάνει την συλλογή δεδομένων στο πεδίο καθώς και την επεξεργασία των δεδομένων που θα συλλεχθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχουν τεθεί (Ψηφιακά μοντέλα εδάφους, oρθοφωτοχάρτες, ογκομετρήσεις κλπ).

Διαθέσιμος εξοπλισμός
•    Multicopter: Aibot X6
•    Fixed wing UAV: Geoscan 201

Λογισμικά επεξεργασίας
•    Agisoft
•    Virtual Surveyor

applications
Διαβάστε περισσότερα για τις λύσεις Air Mapping

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενοικίασης των συστημάτων αεροφωτογράφησης επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2815440 ή στείλτε μας το αίτημα σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Θέματα από το Blog μας