-->

Blog

ΕΣΠΑ 2014-2020

Να ξεκινήσετε νέα δραστηριότητα ή να ενισχύσετε την υπάρχουσα. Με καινοτόμο  εξοπλισμό και λύσεις που θα βοηθήσουν στην επαγγελματική σας ανάπτυξη και στην αύξηση των εσόδων της επιχείρησης σας. Εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες χρηματοδότησης των νέων επιχειρησιακών προγραμμάτων που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ 2014-2020, μπορείτε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.

Η ομάδα της METRICA σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες αναλαμβάνει την ενημέρωση και καθοδήγηση σας έως και τη σύνταξη της επενδυτικής σας πρότασης.
Περισσότερες πληροφορίες  σχετικά με τα προγράμματα επιδότησης θα βρείτε επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο https://www.espa.gr/el/Pages/staticOperationalProgrammes.aspx. Ανακαλύψτε καινοτόμες λύσεις και ενδιαφέρουσες οικονομικές προτάσεις. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 210 2815440.

Οι λύσεις που προτείνουμε καλύπτουν 100% τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί από τους ευρωπαϊκούς φορείς (καινοτομία, έξυπνη διαχείριση, περιβαλλοντική πολιτική κλπ) και η οργανωτική ομάδα εγγυάται την καλύτερη δυνατή καθοδήγηση ή σύνταξη της πρότασης σας!

Θέματα από το Blog μας