-->

Blog

service 1

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη διακρίβωση του εργαστηρίου SERVICE της METRICA A.E. Η διακρίβωση πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένο τεχνικό της Leica Geosystems AG, 14 και 15 Απριλίου 2016. Ο τεχνικός, ο οποίος διενέργησε την πιστοποίηση, εξέτασε όλα τα απαραίτητα κριτήρια τα οποία πρέπει να πληροί ένα εξουσιοδοτημένο εργαστήριο, όπως:

  • ο χώρος (μέγεθος, εγκαταστάσεις, καθαριότητα κλπ)
  • ο εξοπλισμός σε εργαλεία και ειδικά εργαλεία της Leica Geosystems AG, τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα για τον έλεγχο, την ρύθμιση και την επισκευή τοπογραφικού εξοπλισμού ακριβείας
  • η ύπαρξη εγκατάστασης ρύθμισης αποστασιομέτρων (baseline)
  • η μηχανογραφική υποδομή
  • η ύπαρξη του κατάλληλου Service Software χωρίς το οποίο δεν είναι δυνατή ή σωστή ρύθμιση των ηλεκτρονικών τοπογραφικών οργάνων
  • οι διαδικασίες παραλαβής, αποθήκευσης, χειρισμού, ελέγχου και επισκευής των οργάνων
  • η επάρκεια εκπαίδευσης του προσωπικού του εργαστηρίου και  πολλά άλλα σημεία τα οποία σύμφωνα με τη Leica Geosystems AG είναι απολύτως απαραίτητα για ένα εξουσιοδοτημένο Service Center.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το ανανεωμένο πιστοποιητικό του εργαστηρίου το οποίο ανήκει στο επίσημο, παγκόσμιο δίκτυο εξουσιοδοτημένων κέντρων επισκευών της Leica Geosystems AG.

Authorized Service Center of Leica Geosystems AG

Αξίζει να σημειωθεί ότι η METRICA A.E., είναι η μόνη εταιρία εμπορίας και παροχής υπηρεσιών του κλάδου που διαθέτει ειδική εγκατάσταση διακρίβωσης γεωδαιτικών σταθμών και GPS με τρεις διακριβωμένες βάσεις για τον έλεγχο των γωνιών (ISO 17123-3), των αποστάσεων (ISO 17123-4) και για τον έλεγχο ακρίβειας των μετρήσεων των GPS (ISO 17123-8), εγκεκριμένες από τη Leica Geosystems AG, για την πιστοποίηση των οργάνων που είναι απαραίτητη για τους ελέγχους ISO. Δείτε περισσότερα για τις υπηρεσίες service.

Ποια είναι τα οφέλη της πιστοποίησης για τους χρήστες;
Η πιστοποίηση εξασφαλίζει στον χρήστη πως ο εξοπλισμός του είναι πάντα σωστά συντηρημένος και μέσα στις ακρίβειες που ορίζει ο κατασκευαστής. Η τακτική συντήρηση σε εξουσιοδοτημένο SERVICE εξασφαλίζει επίσης, πως ο εξοπλισμός καλύπτει πάντα τις ανάγκες του χρήστη και δεν χάνει την αξία του με την πάροδο του χρόνου.

Σημείωση: Η Leica Geosystems AG είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 / ISO 14001 και έχει το δικαίωμα να διενεργεί ελέγχους και διαδικασίες διακρίβωσης των εργαστηρίων της.

Θέματα από το Blog μας