-->

Blog

Νέος δέκτης Leica Viva GS16

Πιο «έξυπνος» από κάθε άλλον.
Ξεχάστε όσα γνωρίζατε για τους Γεωδαιτικούς δέκτες GNSS. Πρώτη η Leica Geosystems AG δείχνει το μέλλον στις τεχνολογικές εξελίξεις παρουσιάζοντας  μια ακόμα καινοτομία, απαραίτητη σε κάθε επαγγελματία που επιθυμεί να εργάζεται αδιάλειπτα στο πεδίο.

Ο ΝΕΟΣ δέκτης Leica Viva GS16 διαθέτει όλες τις τεχνολογίες της γενιάς Leica Captivate γεγονός που τον καθιστά τον πιο «έξυπνο» δέκτη της αγοράς και ταυτόχρονα ενσωματώνει τις τελευταίες εκδόσεις των λογισμικών Leica Captivate & Leica SmartWorx γεγονός που φανερώνει την εξαιρετική δυναμική του.

Μοναδικές λειτουργίες από ένα GNSS σύστημα που προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες του περιβάλλοντος και ανταποκρίνεται με τον βέλτιστο τρόπο προς όφελος της εργασίας σας. Διαθέτει εξαιρετικές τεχνολογίες όπως οι RTKplus και SmartLink και προσφέρει στον χρήστη όλα τα πλεονεκτήματα του λογισμικού Leica Captivate αφού πλέον η «τρισδιάστατη» εμπειρία μεταφέρεται εύκολα από τον γεωδαιτικό σταθμό στη ροή εργασίας του GNSS δέκτη. Επιπλέον, με την χρήση του έξυπνα σχεδιασμένου χειριστηρίου CS20 και της ταμπλέτας CS35 αλλάζει εντελώς η οπτική της εργασίας στο πεδίο.

Η καινοτομία, δεν σταματά εδώ. Ο δέκτης GS16 είναι σχεδιασμένος για να συνδυάζει με τον βέλτιστο τρόπο τα σήματα των δορυφόρων ώστε να είναι εφικτή η εργασία με την επιθυμητή ακρίβεια ακόμα και όταν το σήμα είναι αδύναμο ή ανύπαρκτο όπως, συχνά, συμβαίνει σε δύσβατες και δυσπρόσιτες περιοχές.

«Εξυπνότερος» από κάθε άλλο σύστημα της κατηγορίας του, είναι έτοιμος να λειτουργήσει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και να ανταποκριθεί σε οποιεσδήποτε αλλαγές όπως εκείνες στους δορυφορικούς σχηματισμούς οι οποίοι αυξάνονται και αλλάζουν διαρκώς. Είναι πλήρως αναβαθμίσιμος και αποτελεί την πιο ασφαλή επένδυση για έναν επαγγελματία.  
Πρόκειται για ένα τεχνολογικό επίτευγμα που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο βλέπατε την τεχνολογία GNSS.

Δείτε περισσότερα για τον δέκτη Leica Viva GS16.

 

Θέματα από το Blog μας