-->

Blog

SmartNet Support Center

Στα πλαίσια της επέκτασης των αρμοδιοτήτων του SSC (SmartNet Support Center), ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία συνάντηση  στις Βρυξέλλες, μεταξύ της ομάδας SSC (METRICA), HxGN SmartNet EMEA team και των Country Managers των HxGN SmartNet των χωρών Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, Δανίας, Ολλανδίας και Βελγίου, Φινλανδίας, Νορβηγίας και Σουηδίας. Τα δίκτυα των χωρών που αναφέρθηκαν θα τεθούν άμεσα υπό την επίβλεψη και τον έλεγχο του SSC το οποίο θα ελέγχει συνολικά 13 δίκτυα.

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη λειτουργία του SSC το 2017, αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα η ποιότητα παροχής υπηρεσιών και των νέων δικτύων, όπως ακριβώς έγινε με τα πρώτα επτά. Το πρόγραμμα ένταξης νέων δικτύων θα συνεχιστεί εντός του έτους με τελικό στόχο η ομάδα SSC της METRICA να παρακολουθεί και να αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά  ενδεχόμενα προβλήματα λειτουργίας όλων των δικτύων HxGN SmartNet σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία πριν αυτά επηρεάσουν τους χρήστες.

Η ομάδα του SSC εργάζεται μεθοδικά και αποτελεσματικά, ακολουθώντας συγκεκριμένες διαδικασίες και κανόνες με απώτερο σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στην Hexagon και τους πελάτες της παγκοσμίως. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι…
 

Θέματα από το Blog μας