Γεωδαιτικοί Δέκτες GNSS

GS08plus & CS20

Ο  «πανίσχυρος μικρός».
Ο δικτυακός δέκτης Leica Viva GS08 plus NetRover είναι μικρός, ελαφρύς και λειτουργικός και διαθέτει όλες τις λειτουργίες που απαιτούνται για να  μετράτε απλά, γρήγορα  και αξιόπιστα! Η ευελιξία του δεν σταματά μόνο στην ικανότητα του να ανταποκρίνεται γρήγορα στις συνθήκες πεδίου. Σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό, χειριστήριο CS20 οι χρήστες απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα του λογισμικού Leica Captivate - τρισδιάστατη εμπειρία – στη ροή εργασίας του GNSS δέκτη απογειώνοντας έτσι την παραγωγικότητα και την ποιότητα εργασίας τους.

Leica Z Rover

Η έξυπνη λύση που αναζητάτε
Συνδυάζοντας την κεραία AS10 και το εκπληκτικό χειριστήριο Zeno20 ο Leica Z Rover ενδείκνυται για επαγγελματίες που επιθυμούν να ολοκληρώσουν ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών τοπογραφίας αλλά και GIS επιτυγχάνοντας εξαιρετική ακρίβεια (<1cm). Η ευελιξία του έγκειται τόσο στις τεχνολογίες που ενσωματώνει όσο και στο γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σύστημα αλλά και ως φορητή συσκευή συλλογής, καταγραφής και διαχείρισης δεδομένων.

Leica GS18T - Full GNSS

Ένας και μοναδικός.
Ο Leica GS18T ανήκει στη σειρά «έξυπνων» οργάνων της Leica Geosystems AG. Είναι ο πρώτος δέκτης στον κόσμο με αισθητήρα κλίσης που δεν χρειάζεται καλιμπράρισμα και δεν επηρεάζεται από μαγνητικά πεδία. Καθώς δεν χρειάζεται πλέον να προσπαθείτε να ευθυγραμμίσετε την αεροστάθμη, χάρη στην μοναδική καινοτομία της Leica Geosystems AG, μπορείτε να εστιάζετε στην εργασία σας και να μετράτε οποιοδήποτε σημείο γρηγορότερα και ευκολότερα.

Leica GS08plus

Ο ευέλικτος μικρός
Ο δικτυακός δέκτης Leica Viva GS08 plus NetRover είναι μικρός, ελαφρύς και λειτουργικός και διαθέτει όλες τις λειτουργίες που απαιτούνται για να  μετράτε απλά, γρήγορα  και αξιόπιστα! Eιδικά σχεδιασμένος για εργασία με δίκτυα GNSS, eίναι απλός στη χρήση του, ελαφρύς και δίνει τις πιο γρήγορες και αξιόπιστες μετρήσεις από οποιονδήποτε άλλον δέκτη της αγοράς στην κατηγορία του. Η ευελιξία του δεν σταματά μόνο στην ικανότητα του να ανταποκρίνεται γρήγορα στις συνθήκες πεδίου.

Leica Viva GS14

Δυναμικός & ευέλικτος, για μια πληθώρα εφαρμογών
Ο δέκτης Leica Viva GS14 είναι ο συνδυασμός ενός ευέλικτου, έξυπνα σχεδιασμένου δέκτη και ενός δυναμικού δέκτη, με πολλές δυνατότητες. Συμβατός με τα συστήματα GPS, Glonass, Galileo και Beidou, ανταποκρίνεται με ακρίβεια σε κάθε είδους εφαρμογή. Ο συνδυασμός GSM & UHF radio (προαιρετική επιλογή) σε μία συσκευή, ενσωματωμένη στο δέκτη σας δίνουν ακόμη περισσότερη ανεξαρτησία – ευελιξία και σας βοηθούν να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε εφαρμογή.

Leica Viva GS15

Το «απόλυτο» εργαλείο για κάθε επαγγελματία

Συμβατός με τα συστήματα Glonass, Galileo, Compass και με τη συχνότητα L5 ο  δέκτης GS15 GNSS ανταποκρίνεται με ακρίβεια σε κάθε είδους εφαρμογή. Υποστηρίζει  REAL TIME εφαρμογές καθώς και τις βασικές διαδικασίες - μεθοδολογίες μετρήσεων σχετικού (διαφορικού) προσδιορισμού θέσεων με χρήση προγραμμάτων Post Processing. Διαθέτει 120 κανάλια σε 2 συχνότητες L1 και L2 με ταυτόχρονη λήψη από 60 δορυφόρους. Ο δέκτης εκτελεί μετρήσεις φάσης και στα δύο φέροντα κύματα συχνοτήτων L1 και L2 και μετρήσεις κωδικών C/A και Ρ στην L1 και L2 συχνότητα και έχει τη δυνατότητα χρήσης της συχνότητας L5 και των σημάτων των συστημάτων Galileo και Compass.

Leica Viva GS16

Πιο "έξυπνος" από κάθε άλλον.
Ο δέκτης Leica Viva GS16 διαθέτει όλες τις τεχνολογίες της γενιάς Leica Captivate γεγονός που τον καθιστά τον πιο «έξυπνο» δέκτη της αγοράς και φανερώνει την εξαιρετική δυναμική του. Μοναδικές λειτουργίες από ένα GNSS σύστημα που προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες του περιβάλλοντος και ανταποκρίνεται με τον βέλτιστο τρόπο προς όφελος της εργασίας σας.

Leica Viva GS10 & GS25

Οι δέκτες Leica Viva GS10 and GS25 διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά προκειμένου να προσφέρουν υψηλή ακρίβεια και εξαιρετική απόδοση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Διαθέτουν δυνατότητα αναβάθμισης για να είστε πάντα σίγουροι ότι εργάζεστε χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες.