Γεωδαιτικοί Σταθμοί

Γεωδαιτικοί Σταθμοί Leica Flexline TS02plus

Ποιότητα & ακρίβεια στις καθημερινές σας εργασίες
Ο γεωδαιτικός σταθμός Flexline TS02plus έχει μοντέρνα εμφάνιση και ενσωματώνει Ergo focus τηλεσκόπιο που βοηθά στη εύκολη εύρεση στόχου. Παραμένει το αγαπημένο μοντέλο των μηχανικών για τις καθημερινές τοπογραφικές εργασίες. Διαθέτει σύγχρονες, απλά σχεδιασμένες λειτουργίες για εύκολη χρήση στο πεδίο.

 Γεωδαιτικοί Σταθμοί Leica Flexline TS06plus

Ιδανικός για απλές & απαιτητικές εφαρμογές
Ο γεωδαιτικός σταθμός Flexline TS06plus σχεδιάστηκε για να καλύψει με αξιοπιστία ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών. Από απλές, καθημερινές εργασίες σε "κανονικές" συνθήκες πεδίου έως  απαιτητικές εφαρμογές σε δύσκολο περιβάλλον, οι χρήστες εργάζονται απρόσκοπτα χρησιμοποιώντας σύγχρονες λειτουργίες.

Γεωδαιτικοί Σταθμοί Leica Flexline TS09plus

Σύμμαχος σας σε κάθε εργασία
Ο γεωδαιτικός σταθμός Flexline TS09plus είναι εξαιρετικά ευέλικτος λόγω των εύχρηστων λειτουργιών που ενσωματώνει. Είναι το μοναδικό μοντέλο της σειράς που ενσωματώνει έγχρωμη οθόνη αφής. Είναι ιδανικός για χρήση σε απαιτητικές εφαρμογές.

Leica Nova MS50

Η πιο «έξυπνη» λύση
Σχεδιάστηκε με βάση τα πιο σύγχρονα πρότυπα για να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες εργασίας ακόμα και στους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες. Ο Leica Nova MS60 ενσωματώνει όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες που μπορεί να συνδυάζει ένα μετρητικό όργανο υψηλής ακρίβειας γεγονός που τον καθιστά μοναδικό στο είδος του. Χαρακτηρίζεται ως το πιο έξυπνο όργανο της γενιάς του αφού, χάρη στο λογισμικό Leica Captivate διαθέτει τη δυνατότητα αυτόματης προσαρμογής στο εκάστοτε περιβάλλον.

Leica Nova TS60

Απαράμιλλη ακρίβεια κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες
Είναι γνωστός για την εξαιρετική ακρίβεια του ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες πεδίου και όχι άδικα. Ο Leica Nova TS60 είναι σχεδιασμένος για εφαρμογές που η ακρίβεια είναι κριτικής σημασίας (<mm, <sec).  Στα μοναδικά πλεονεκτήματα της ταχύτητας και της ακρίβειας προστίθεται και η «έξυπνη» λειτουργία της αυτόματης προσαρμογής στο εκάστοτε περιβάλλον, χαρακτηριστικό που προσδίδει σημαντικά πλεονεκτήματα στους χρήστες – ευελιξία, ταχύτητα, αξιοπιστία αποτελεσμάτων.

Leica Nova TM50

Κάθε δευτερόλεπτο μετράει..
Ο Leica Nova ΤM50 αποτελεί εξαιρετική λύση για εφαρμογές παρακολούθησης μικρομετακινήσεων (monitoring). Διαθέτει εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, βελτιστοποιημένα στο έπακρο χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Η ευρυγώνια κάμερα και η φωτογραφική μηχανή υψηλής ανάλυσης (5Mpixel/CMOS sensor) με μεγέθυνση τηλεσκοπίου 30χ και δυνατότητα αυτόματης εστίασης είναι λειτουργίες που βοηθούν σημαντικά στην οπτική αναπαράσταση των υπό μελέτη υποδομών. 

Leica TDRA 6000

O Leica TDRA6000 είναι ειδικά σχεδιασμένος για μετρήσεις σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις όπου τα αποτελέσματα είναι κριτικής σημασίας. Οι τεχνολογίες που ενσωματώνει επιτρέπουν την ασφαλή μέτρηση ακόμα και χωρίς πρίσμα και μια τυπική 3D ακρίβεια των 0.25 mm στα 35 μέτρα. Συνδυάζεται ιδανικά με τα λογισμικά DCP05 ή Microlog.

Leica Viva TS16

Εύκολη εργασία, σε κάθε περιβάλλον
Ο ρομποτικός γεωδαιτικός σταθμός Leica  Viva TS16 ανήκει στη σειρά «έξυπνων» οργάνων της Leica Geosystems AG.  Προσαρμόζεται σε κάθε περιβάλλον, αποδίδει με εξαιρετική ακρίβεια σε κάθε εφαρμογή όσο απαιτητική και αν είναι προσδίδοντας αξία στην εργασία σας. Η ενσωματωμένη κάμερα 5MP επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών με την εξαιρετική ταχύτητα  των 20 λήψεων/δευτερόπλεπτο επιτρέποντας τη λεπτομερή και άρτια αποτύπωση των συνθηκών του πεδίου εργασίας. Σε συνδυασμό με τις εκπληκτικές δυνατότητες των λογισμικών που ενσωματώνει και τη λειτουργία ATRplus, ο Leica Viva TS16 είναι μια δυνατή λύση για κάθε επαγγελματία.

Leica Viva TS11

Λήψη και επεξεργασία φωτογραφιών για μέγιστη απόδοση
Ξεχωρίζει για τη λειτουργία imaging (λήψη & επεξεργασία φωτογραφιών με ενσωματωμένη κάμερα) και για τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του ενώ παράλληλα η χρήση του λογισμικού Leica SmartWorx Viva επιτρέπει την ολοκλήρωση εργασιών απλά και εύκολα με τη χρήση απλών λειτουργιών και απλοποιημένων ροών εργασίας.Η λειτουργία imaging  επιτρέπει την οπτικοποίηση του πεδίου εργασίας στην οθόνη σας ενώ παρέχει πλειάδα εργαλείων για σημειώσεις σε οποιαδήποτε φωτογραφία και σύνδεση της με τα σημεία ενδιαφέροντος ή την ανάλογη εργασία.