-->

Blog

Η METRICA χορηγός στο 8ο OPEN HOUSE Athens

Δελτίο τύπου, 10.06.21-  Η METRICA Α.Ε. έχει την χαρά να συμμετέχει ως χορηγός στο 8ο OPEN HOUSE Athens η οποία θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 24-27 Ιουνίου 2021 μέσω Virtual Tours, που θα πλαισιωθούν από διάφορες παράλληλες δράσεις. Μια από αυτές είναι και η δική μας, μια εμπειρία τρισδιάστατης (3D) ξενάγησης στους χώρους του αρχιτεκτονικού γραφείου Dionisis Sotovikis Workshop, χρησιμοποιώντας την Matterport Pro2 3D Camera.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο στο δικό τους ρυθμό και να εξερευνήσουν κάθε γωνιά του ανακαλύπτοντας λεπτομέρειες με τη χρήση ετικετών με σχετικές πληροφορίες - Mattertags – ή/και βίντεο ενώ θα έχουν στη διάθεση τους πληθώρα εργαλείων ώστε να γνωρίσουν τον χώρο και τα αντικείμενα που τον κοσμούν βιώνοντας έτσι μια μοναδική εμπειρία ξενάγησης.

 

Σχετικά με τη Matterprot Pro2 3D Camera
Πρόκειται για ένα σύγχρονο «εργαλείο» που αιχμαλωτίζει τον χώρο σε πολύ λίγα λεπτά και δημιουργεί αυτοματοποιημένα εντυπωσιακά 3D virtual tours, αλλά και μια πληθώρα άλλων μέσων όπως 4K φωτογραφίες, λεπτομερείς κατόψεις κ.α.
Η Matterport 3D και οι τρισδιάστατες εικονικές περιηγήσεις σας βοηθούν να δημιουργήσετε καλύτερες εμπειρίες χρήστη, ικανοποιημένους πελάτες καθώς και περισσότερα έσοδα. Επιπλέον, οι χρήστες αποδεικνύονται 300% πιο αφοσιωμένοι μετά από μια εμπειρία εικονικής περιήγησης από όσο θα ήταν παρατηρώντας απλές φωτογραφίες.

Είτε είστε μηχανικός, αρχιτέκτονας, διακοσμητής, φωτογράφος, ιδιοκτήτης καταλύματος, πολυχώρου ή ασχολείστε με την αγοραπωλησία ακινήτων, η Matterport θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το πελατολόγιο σας, να αναδείξετε την επιχείρηση σας, να επιτύχετε περισσότερες πωλήσεις και να αυξήσετε το κέρδος σας.

Εκτός από τη δημιουργία εντυπωσιακών, τρισδιάστατων εικονικών περιηγήσεων σε κτίρια και χώρους, το λογισμικό της Matterport θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε διαφορετικά projects ανάλογα με τον τομέα που δραστηριοποιείστε.
•    Μοιραστείτε εύκολα κάθε project σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Instagram και το YouTube.
•    Δημοσιεύστε φωτογραφίες και virtual tours στο Google Street View, σε ιστότοπους ενοικίασης καταλυμάτων καθώς και σε πλατφόρμες real estate.
•    Δημιουργήστε λεπτομερείς κατόψεις, δίνοντας στους εν δυνάμει πελάτες σας τη δυνατότητα πανοραμικής εικόνας.
•    Δημιουργήστε αυτόματα ξεναγήσεις και δώστε την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να ζήσει μια μοναδική εμπειρία χρήστη.
•    Απαθανατίστε κάθε χώρο με φωτογραφίες υψηλής ποιότητας 4k.
•    Επωφεληθείτε από τις μετρητικές πληροφορίες της Matterport για να έχετε πλήρη εικόνα κάθε χώρου.
•    Προσθέστε επιπλέον πληροφορίες με τη χρήση Mattertag ™ ετικέτες και παρουσιάστε κάθε χώρο με τη λεπτομέρεια που επιθυμείτε.

Δείτε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τη Matterprot εδώ.

Δείτε το πρόγραμμα του OPEN HOUSE Athens εδώ.

METRICA Α.Ε. | Γκινοσάτη 88A, Μεταμόρφωση, 14452, T. 2102815440
www.metrica.gr

Θέματα από το Blog μας