-->

Blog

H METRICA συμμετέχει στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo 2022

Η μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση του κλάδου των κατασκευών - ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO – είναι γεγονός και θα λάβει χώρα στις 14 -16 Οκτωβρίου 2022 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.
Σας περιμένουμε στο περίπτερο Α13 στην αίθουσα 1 για να σας δείξουμε τη μεγάλη γκάμα λύσεων που προτείνουμε για τη σύγχρονη κατασκευή. Από τοπογραφικό εξοπλισμό Leica Geosystems, 3D σαρωτές laser, λύσεις Virtual Reality & λογισμικά διαχείρισης νεφών σημείων, θα ενημερωθείτε για την τελευταία τεχνολογία και τις τάσεις της παγκόσμιας και εγχώριας αγοράς στον κλάδο της κατασκευής. Παράλληλα, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας μας με την Topomarket IKE, στο περίπτερο μας θα βρείτε μια ευρεία γκάμα εργαλείων διαφορετικών κατασκευαστών όπως οι Geomax, Hi-Target, geo-FENNEL, Laser Technology, Chasing Innovation Technology κ.α

Ακόμη, ενημερωθείτε για τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης 


ARCHITECTS TALK
Ηχηρά ονόματα της Αρχιτεκτονικής, θα αναφερθούν και θα συζητήσουν για τις τάσεις της αρχιτεκτονικής που κυριαρχούν, στην πρωτόγνωρη περίοδο που διανύουμε.

ATELIER ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ
Ημερίδα που διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής.

OPEN SPACE
Ένα πλήρες τριήμερο ολοήμερων εκδηλώσεων με εξειδικευμένους επαγγελματίες.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΣΕΜ
Ημερίδα για τα Συστήματα Λύσεων Θερμομόνωσης & Στεγάνωσης.

 Δηλώστε συμμετοχή 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο της έκθεσης https://buildexpogreece.com/ ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102815440.

 

 

Θέματα από το Blog μας