-->

Blog

Ζήστε μια συναρπαστική εμπειρία χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία
Με σύνθημα τη φράση “3D everything, 3D everywhere” η Leica ανακοινώνει το ΝΕΟ λογισμικό Leica Captivate προσφέροντας σε κάθε επαγγελματία μια νέα οπτική στον τρόπο που αντιλαμβάνεται, συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα της εργασίας του.

Πάντα πρωτοπόρος, η Leica εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες επιθυμούν να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους και προσφέρει όχι μόνο λύσεις που εξαλείφουν τα προβλήματα και τους προβληματισμούς τους αλλά λύσεις που βελτιώνουν ριζικά τον τρόπο εργασίας και αναδεικνύουν νέες, καινοτόμες μεθοδολογίες.

Αιχμαλωτίστε τον κόσμο με ένα απλό άγγιγμα
Το ΝΕΟ λογισμικό Leica Captivate προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων. Με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης αφής, οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν σε διαφορετικά projects, να επιλέξουν ποικίλες εφαρμογές – εξατομικευμένες ή όχι – και να διαχειριστούν ποικιλοτρόπως τα δεδομένα και τις εργασίες τους. Εκπληκτικά γραφικά, εύκολη διαχείριση, δυνατότητες εξατομίκευσης και οργάνωσης κατά τον επιθυμητό τρόπο εργασίας, δυνατότητα διαχείρισης δεδομένων 3D, άμεση σύνδεση εικόνων σε κάθε εργασία κλπ είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του νέου λογισμικού.

Περνώντας ατέλειωτες ώρες έρευνας και δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες η ομάδα της Leica και οι επαγγελματίες που βοήθησαν να υλοποιηθεί η καινοτόμος ιδέα,   χαρακτηρίζουν το αποτέλεσμα ως μια συναρπαστική εμπειρία που κάθε επαγγελματίας πρέπει να βιώσει προκειμένου να δώσει μοναδικά πλεονεκτήματα τόσο στον τρόπο που εργάζεται όσο και στα αποτελέσματα της εργασίας του.  

Η «έξυπνη» γενιά οργάνων
Η νέα σειρά οργάνων είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις πολλαπλές δυνατότητες του λογισμικού Leica Captivate ενώ επιπλέον διαθέτει την τεχνολογία ATRplus. Πρόκειται για την 5η γενιά της τεχνολογίας ATR η οποία προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και ακρίβεια βελτιστοποιώντας την ποιότητα εργασίας στο πεδίο ακόμα και σε ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες. Τα όργανα της σειράς έχουν την ικανότητα να «αντιλαμβάνονται» και να «ανταποκρίνονται» άμεσα τις/στις συνθήκες που επικρατούν στο πεδίο και προσφέρουν ταχύτατα εγγυημένα αποτελέσματα.

Η νέα σειρά εξοπλισμού περιλαμβάνει:
-Leica Nova MS60 MultiStation                         -Leica CS20 Controller
-Leica Nova TS60 Total Station                          -Leica CS35 Tablet
-Leica Viva TS16 Total Station

Για περισσότερς πληροφορίες σχετικά με τις νέες λύσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 2102815440.

Επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα http://leica-geosystems.com/en/Leica-Captivate_106653.htm.

Θέματα από το Blog μας