-->

Blog

LGO to Leica Infinity

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια της νέας εποχής που επιβάλλει τη χρήση 3D απεικόνισης σε κάθε εφαρμογή, η Leica Geosystems δίνει την ευκαιρία σε κάθε χρήστη του λογισμικού LGO να ζει κάθε μέρα την εμπειρία 3D επιλέγοντας την αναβάθμιση στο δυναμικό λογισμικό Leica Infinity! Η ελκυστική προσφορά έχει περιορισμένη διάρκεια, έως 31/12/16 και αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ανακαλύψετε πόσες εκπληκτικές δυνατότητες θα σας δώσει το λογισμικό Leica Infinity:

  • Έξυπνη οπτική στη διαχείριση δεδομένων: Το Leica Infinity επιτρέπει όχι μόνο την εύκολη διαχείριση δεδομένων με απόλυτη ακρίβεια αλλά και την αποτελεσματική διαχείριση νέφους σημείων (3D data processing). Με απλά βήματα και ξεκάθαρες λειτουργίες, μπορείτε να διαχειριστείτε τρισδιάστατα δεδομένα και να τα συνδυάσετε εύκολα με οποιαδήποτε άλλη μέτρηση έχετε πραγματοποιήσει για την ίδια εργασία. Αποτελεσματικά, χωρίς καθυστερήσεις.
  • Έλεγχος ανά πάσα στιγμή: Για λήψη γρήγορων αλλά σωστών αποφάσεων χρειάζεστε πλήρη πρόσβαση σε κάθε τύπου δεδομένα που σχετίζονται με την εκάστοτε εργασία αλλά και εργαλεία που σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε τα δεδομένα αυτά εύκολα και χωρίς παραλείψεις ή καθυστερήσεις. Το Leica Infinity σας δίνει πρόσβαση στο σύνολο των διαθέσιμων δεδομένων και ενθαρρύνει τον έλεγχο τους με ελάχιστες εντολές.
  • Αποτελέσματα & αρχειοθέτηση: Ανεξάρτητα από την ιδιαιτερότητα και την πολυπλοκότητα των μετρήσεων, είναι σημαντικό να μπορούμε να τσεκάρουμε την κατάσταση των εργασιών μας, να συγκρίνουμε και να ανακαλύπτουμε που χρειάζεται να παρέμβουμε εκ νέου και που η εργασία μας είναι ολοκληρωμένη. Το Leica Infinity διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για βέλτιστη οργάνωση και αρχειοθέτηση των εργασιών σας ώστε να είναι διαθέσιμα  τη στιγμή που θα τα χρειαστείτε. Κερδίστε χρόνο & μειώστε την πιθανότητα λαθών.
  • Η βέλτιστη λύση: Διαχείριση δεδομένων από γεωδαιτικούς σταθμούς, δέκτες GPS GNSS, τρισδιάστατα νέφη σημείων κλπ. Χρησιμοποιώντας το Leica infinity μπορείτε να επεξεργαστείτε, να αρχειοθετήσετε και να εξάγετε δεδομένα πολλαπλών μορφών χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.

Δείτε περισσότερα για το λογισμικό εδώ ή παρακολουθείστε σχετικό VIDEO.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2815440.

Θέματα από το Blog μας