-->

Blog

act4greece - εταιρική κοινωνική ευθύνη METRICA

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζουμε τις ευπαθείς ομάδες με τη συμμετοχή/συμβολή μας σε προγράμματα στήριξης – ενδυνάμωσης ευπαθών κοινωνικά ομάδων. Στα πλαίσια των δράσεων μας εντάσσεται η συμβολή μας στο πρόγραμμα act4greece και συγκεκριμένα στη δράση ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ: Πρόγραμμα ενδυνάμωσης ευπαθών κοινωνικά ομάδων στο Δήμο Αθηναίων.

Λίγα λόγια για τη δράση
Πώς μπορούμε να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και να τους βοηθήσουμε να βγουν από τον κοινωνικό και οικονομικό αποκλεισμό;
Το Επίκεντρο είναι ένα κέντρο ενδυνάμωσης της ActionAid που προσφέρει δωρεάν προγράμματα και υπηρεσίες στους πιο φτωχούς συμπολίτες μας, σε συνεργασία με έμπειρες οργανώσεις και εξειδικευμένους επαγγελματίες. Στο Επίκεντρο παρέχονται δωρεάν προγράμματα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες όπως ρομποτική, προγραμματισμός, μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας, αγγλικών και ηλεκτρονικών υπολογιστών καθώς και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, συμβουλευτικής εργασίας και υποστήριξης σε νομικά και λογιστικά ζητήματα.
Πιστεύοντας βαθιά στο “μαζί”, το act4Greece στηρίζει τη δράση του Επίκεντρου από 18.09.2017 έως 18.05.2018, με σκοπό να συγκεντρωθούν €40.000 για τα προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας, αγγλικών και ηλεκτρονικών υπολογιστών για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου.
Δείτε περισσότερα https://www.act4greece.gr/challenge/epikentro-gr/

 

 

Θέματα από το Blog μας