-->

Blog

HxGN SmartNet - Προϊόντα & Συνδρομές

Ένα δίκτυο σταθμών αναφοράς, για να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε χρήστη ανεξάρτητα από τον δέκτη που χρησιμοποιεί, τον κατασκευαστή, την ηλικία του δέκτη αλλά και τις ιδιαίτερες ανάγκες χρήσης του δικτύου π.χ. ώρες χρήσης, πρέπει να υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα, τις μορφές δεδομένων, τους δορυφορικούς σχηματισμούς και να προσφέρει ευέλικτα πακέτα συνδρομών σε μεγάλο εύρος τιμών.

Το HxGN SmartNet, προσφέρει τις περισσότερες λύσεις και σε αυτόν τον τομέα. Υποστηρίζει όλα τα διεθνή στάνταρ όπως FKP και MAC (MAX) αλλά και τα proprietary formats άλλων κατασκευαστών, όπως το iMAX της Leica Geosystems και το VRS της TRIMBLE. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει, ανάλογα με την συνδρομή του, αν θα δουλέψει με δικτυακό προϊόν (iMAX, MAX, VRS, FKP) ή απλώς με τον κοντινότερο σταθμό (Nearest Station).

Επιπλέον, ανάλογα με την ηλικία του δέκτη και αν αυτός υποστηρίζει όλες τις νέες μορφές δεδομένων ή όχι, μπορεί να επιλέξει προϊόντα που βασίζονται στη μορφή RTCM 2.x, RTCM 3.x, CMR, CMR+, Leica 4G και Leica proprietary. Έτσι, κανένας χρήστης δεν έχει πρόβλημα στη χρήση του δικτύου και αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες του δέκτη που χρησιμοποιεί.
Επειδή, βέβαια, κάθε χρήστης έχει τις δικές του ανάγκες και ο όγκος εργασίας διαφέρει, είναι φυσικό να μην χρειάζονται όλοι την ίδια συνδρομή. Άλλες ανάγκες έχει π.χ μια τεχνική εταιρεία που χρησιμοποιεί το δίκτυο σε έναν εκσκαφέα που δουλεύει 12 ώρες την ημέρα για να ολοκληρώσει ένα έργο, άλλες έχει ένας Τοπογράφος που εργάζεται ως ιδιώτης και η βασική του εργασία βασίζεται σε μετρήσεις πεδίου με δέκτη GNSS και άλλες ένας Πολιτικός Μηχανικός που μετράει περιστασιακά. Δεν είναι λογικό όλοι να χρησιμοποιούν την ίδια π.χ. «Ετήσια Απεριόριστη» συνδρομή.

Γι’ αυτόν τον λόγο το HxGN SmartNet προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία συνδρομών, από 1 ημέρα, 1 μήνα, 3 ή 6 μήνες και ετήσιες απεριόριστες μέχρι και συνδρομές προπληρωμένου χρόνου, 60, 120 και 240 ωρών οι οποίες μπορούν να καταναλωθούν μέσα σε ένα έτος. Αναλόγως, διαμορφώνονται και οι τιμές έτσι ώστε ο κάθε χρήστης να πληρώνει μόνο αυτό που χρειάζεται και τίποτα περισσότερο.

Επιπλέον, διατίθενται συνδρομές Single Base για μεμονωμένα νησιά που τα δικτυακά προϊόντα δεν έχουν νόημα, συνδρομές μετεπεξεργασίας για λήψη RINEX, VRINEX αλλά παρέχεται και η δυνατότητα να στείλει ο χρήστης στο δίκτυο το δικό του αρχείο RINEX και να λάβει σε λίγα λεπτά αναφορά της επίλυσης του σε ΕΓΣΑ87. Το τελευταίο δε, αποτελεί και μοναδική δυνατότητα του HxGN SmartNet και δεν προσφέρεται από κανένα άλλο δίκτυο.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν το HxGN SmartNet μοναδικό και εξασφαλίζουν την πληρέστερη δυνατή εμπειρία χρήσης σε κάθε συνδρομητή του.

Δείτε όλα τα πακέτα συνδρομών εδώ.

Δείτε σχετικά άρθρα

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2815440.

Θέματα από το Blog μας