-->

Blog

Leica Flexline - Νέα σειρά γεωδαιτικών σταθμών

Μετά από 10+ χρόνια παρουσίας στην αγορά η σειρά Flexline ανασχεδιάζεται για να συναντήσει τις νέες ανάγκες των επαγγελματιών όπως αυτές διαμορφώνονται από τις τάσεις της εποχής. Πιστή στις αξίες που διέπουν τον σχεδιασμό και την κατασκευή τοπογραφικών οργάνων για πάνω από 90 χρόνια, η Leica Geosystems AG παρουσιάζει τους Leica TS03, Leica TS07  & Leica TS10. Νέο design, μοναδική εμπειρία χρήσης, αναβαθμισμένο λογισμικό πεδίου και συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά θα δώσουν άλλη έννοια στις μετρήσεις σας. Παράλληλα, η στιβαρή κατασκευή, η αξιοπιστία και η ακρίβεια είναι στοιχεία αδιαπραγμάτευτα και αδιαμφισβήτητα σε κάθε όργανο με την υπογραφή της Leica. 

Παράλληλα, η στιβαρή κατασκευή, η αξιοπιστία και η ακρίβεια είναι στοιχεία αδιαπραγμάτευτα και αδιαμφισβήτητα σε κάθε όργανο με την υπογραφή της Leica. 

Τι καινούριο υπάρχει;

Εκτός από το νέο design, οι TS07 και TS10 διαθέτουν τη δυνατότητα διασύνδεσης με έξυπνες συσκευές (smartphone ή tablet) κάνοντας την μεταφορά των δεδομένων άμεση και εύκολα προσβάσιμη από όλους τους εμπλεκόμενους σε ένα έργο. Οι υπηρεσίες Leica Exchange και Leica Active Assist πραγματοποιούνται πιο εύκολα από ποτέ.

Αν και τα παραπάνω έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, την προσοχή σας θα τραβήξει μια νέα, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα λειτουργία,  η AutoHeight. Πρόκειται για τη δυνατότητα αυτόματης μέτρησης και καταγραφής του υψομέτρου (δυνατότητα που διαθέτουν μόνο οι TS07, TS10). Αυτοματοποιημένη διαδικασία σημαίνει μείωση χρόνου παραμονής στο πεδίο και εξάλειψη λαθών. 100% κέρδος!

Ο TS10 ενσωματώνει το δυναμικό λογισμικό πεδίου Leica Captivate για όσους επαγγελματίες επιθυμούν να συνδυάσουν τις μετρήσεις τους με  3D dataflows.

Δείτε πληροφορίες για τους νέους γεωδαιτικούς σταθμούς

Leica Flexline TS03  Leica Flexline TS07   Leica Flexline TS10

Μη χάνετε καιρό. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τη νέα σειρά Leica Flexline! Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 2815440.

Invalid Input
Invalid Input
Μή επιτρεπτή εισαγωγή τηλεφώνου. Ελέγξτε και προσπαθήστε ξανά.
Μή επιτρεπτή εισαγωγή e-mail. Ελέγξτε και προσπαθήστε ξανά.
Invalid Input
Παρακαλούμε γράψτε τα σχόλιά σας.
Λάθος καταχώρηση, προσπαθήστε ξανά.
Για να αποστείλετε αυτή τη φόρμα πρέπει να συμφωνήσετε με τους όρους χρήσης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.


  

Θέματα από το Blog μας