• Επικοινωνία : +30 210 28 15 440
  Υποστήριξη : +30 210 22 02 130
 • Online shop
 • HEXAGON LEICA
 • HEXAGON LEICA

Blog

Διακρίβωση εργαστηρίου SERVICE

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη πιστοποίηση του εργαστηρίου SERVICE της METRICA A.E. Η διακρίβωση πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένο τεχνικό της Leica Geosystems AG, 23-24 & 25 Οκτωβρίου 2019 με την τελική αναφορά να περιγράφει τις εγκαταστάσεις και τις διαδικασίες του εργαστηρίου υποδειγματικές  ανανεώνοντας το πιστοποιητικό του εργαστηρίου με ισχύ για 4 (αντί 3) έτη.

Ο Service Auditor, κ. Guido Grossmann, εξέτασε όλα τα απαραίτητα κριτήρια τα οποία πρέπει να πληροί ένα εξουσιοδοτημένο εργαστήριο, όπως:

 • ο χώρος (μέγεθος, εγκαταστάσεις, καθαριότητα κλπ)
 • ο εξοπλισμός σε εργαλεία και ειδικά εργαλεία της Leica Geosystems AG, τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα για τον έλεγχο, την ρύθμιση και την επισκευή τοπογραφικού εξοπλισμού ακριβείας
 • η ύπαρξη εγκατάστασης ρύθμισης αποστασιομέτρων (baseline)
 • η μηχανογραφική υποδομή
 • η ύπαρξη του κατάλληλου Service Software χωρίς το οποίο δεν είναι δυνατή ή σωστή ρύθμιση των ηλεκτρονικών τοπογραφικών οργάνων
 • οι διαδικασίες παραλαβής, αποθήκευσης, χειρισμού, ελέγχου και επισκευής των οργάνων
 • η επάρκεια εκπαίδευσης του προσωπικού του εργαστηρίου και  πολλά άλλα σημεία τα οποία σύμφωνα με τη Leica Geosystems AG είναι απολύτως απαραίτητα για ένα εξουσιοδοτημένο Service Center.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Grossmann για τα θερμά του λόγια στον επίλογο της αναφοράς του.  Εδώ, τα μεταφέρουμε αυτούσια:

“I would like to thank Nikos Alexandris (Service Technician) and Antonis Antonakakis (ASS Dept. Manager) for their kindness, assistance and understanding during this audit.  Thanks also to all the staff "Metrica Family" for their hospitality.
Congratulations to Nikos Alexandris and his team for the excellent result achieved. It is a pleasure to visit a service department like this one.
The service department at Metrica Greece is an example and a very good advertising for Leica Geosystems.
I would like to express my thanks especially to Nikos Alexandris for his help and company the whole time in these days to make possible this Audit.
Guido Grossmann
Service Auditor”

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το ανανεωμένο πιστοποιητικό του εργαστηρίου το οποίο ανήκει στο επίσημο, παγκόσμιο δίκτυο εξουσιοδοτημένων κέντρων επισκευών της Leica Geosystems AG.

Authorized Service Center of Leica Geosystems AG

Αξίζει να σημειωθεί ότι η METRICA A.E., είναι η μόνη εταιρία εμπορίας και παροχής υπηρεσιών του κλάδου που διαθέτει ειδική εγκατάσταση διακρίβωσης γεωδαιτικών σταθμών και GPS με τρεις διακριβωμένες βάσεις για τον έλεγχο των γωνιών (ISO 17123-3), των αποστάσεων (ISO 17123-4) και για τον έλεγχο ακρίβειας των μετρήσεων των GPS (ISO 17123-8), εγκεκριμένες από τη Leica Geosystems AG, για την πιστοποίηση των οργάνων που είναι απαραίτητη για τους ελέγχους ISO. Δείτε περισσότερα για τις υπηρεσίες service.

Ποια είναι τα οφέλη της πιστοποίησης για τους χρήστες;
Η πιστοποίηση εξασφαλίζει στον χρήστη πως ο εξοπλισμός του είναι πάντα σωστά συντηρημένος και μέσα στις ακρίβειες που ορίζει ο κατασκευαστής. Η τακτική συντήρηση σε εξουσιοδοτημένο SERVICE εξασφαλίζει επίσης, πως ο εξοπλισμός καλύπτει πάντα τις ανάγκες του χρήστη και δεν χάνει την αξία του με την πάροδο του χρόνου.
Σημείωση: Η Leica Geosystems AG είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 / ISO 14001 και έχει το δικαίωμα να διενεργεί ελέγχους και διαδικασίες διακρίβωσης των εργαστηρίων της.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

Θέματα από το Blog μας

X

Right Click

No right click