-->

Blog

Leica Cyclone Register 360:

Η τρισδιάστατη αποτύπωση ως μέθοδος συλλογής δεδομένων στο πεδίο είναι πλέον διαδεδομένη. Και παρά το γεγονός ότι η χρήση των 3D σαρωτών laser έχει γίνει πια εύκολη και προσιτή η εργασία γραφείου - διαχείριση νέφους σημείων - παραμένει ιδιαιτέρως απαιτητική για πολλούς επαγγελματίες. Ακόμα κι αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα σαρωτή για την ολοκλήρωση κάποιου έργου, γρήγορα θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να διαχειριστείτε ένα 3D αρχείο και να παραδώσετε τα επιθυμητά αποτελέσματα στους πελάτες ή στους συνεργάτες σας.

Εμείς, σας προτείνουμε να ανακαλύψετε τις δυνατότητες του Leica Cyclone Register 360 το οποίο σας επιτρέπει να διαχειριστείτε αρχεία 3D σε ένα περιβάλλον σχεδιασμένο να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία σε κάθε χρήστη, νέο ή έμπειρο.

Στο λογισμικό Leica Cyclone Register 360 μπορεί κανείς να εισάγει δεδομένα από όλους τους σαρωτές Leica όπως BLK360, BLK2GO, RTC360, ScanStation P30/40/50. Επιπροσθέτως, δίνει τη δυνατότητα απευθείας εισαγωγής αρχείων .Ε57 καθώς και δεδομένων .FLS (Faro) και .ZFS (Z&F). Χάρη στην απλότητα και τις ξεκάθαρες και οπτικοποιημένες ροές εργασίας επιτρέπει στους χρήστες να ολοκληρώσουν ακόμα και το πρώτο τους project χωρίς τη βοήθεια ή την καθοδήγηση ειδικών.

Εάν τα project σας είναι μεμονωμένα και δεν θέλετε να δεσμευτείτε με την αγορά της μόνιμης άδειας, σας ενημερώνουμε ότι το λογισμικό διατίθεται και με εβδομαδιαία συνδρομή.

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες του μέσα από καλοφτιαγμένα βίντεο που παρουσιάζουν βήμα βήμα κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες λειτουργίες του..

 

 

Θέματα από το Blog μας