-->

Blog

Προβάλλετε αποτελεσματικά την επιχείρηση σας στους χάρτες Google δημοσιεύοντας το τρισδιάστατο Matterport 3D Space της επιχείρησης σας

Προβάλλετε αποτελεσματικά την επιχείρηση σας στους χάρτες Google δημοσιεύοντας το τρισδιάστατο Matterport 3D Space της επιχείρησης σας. Αναβαθμίστε την επιχείρηση σας στα μάτια των δυνητικών πελατών σας, επιτρέψτε τους να επισκεφθούν εικονικά τον χώρο σας και τονίστε τα δυνατά σημεία σας με τον καλύτερο τρόπο. Κάντε το ΔΩΡΕΑΝ έως 31/7/2020 – δείτε πως.

Πώς γίνεται

Ακολουθήστε μια πλήρως αυτοματοποιημένη και απλή διαδικασία: Η συνεργασία της Matterport με την Google έχει απλοποιήσει τη δημοσίευση ενός Matterport 3D Space στο Google Street View - μερικά μόνο κλικ και τελειώσατε. Ολοκληρώστε εύκολα τη δημοσίευση του χώρου σας ακολουθώντας τις οδηγίες.

Όλοι οι χώροι (Matterport Spaces) που θα δημοσιευθούν έως το τέλος Ιουλίου είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οι εικονικές περιηγήσεις θα είναι το επόμενο βήμα για όλες τις επιχειρήσεις στο μέλλον. Αν σας ενδιαφέρει να ξεχωρίσετε και να αναβαθμίσετε την επιχείρηση σας στα μάτια των δυνητικών πελατών σας, συλλέξτε όσες πληροφορίες χρειάζεστε και ανακαλύψτε τις δυνατότητες της Matterport σήμερα. Πατήστε εδώ για να δείτε πληροφορίες για τη Matterport & τα πακέτα συνδρομών.

Αν δεν έχετε λογαριασμό Matterport, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102815440.

 Τι σας προσφέρει η υπηρεσία Google Street View (GSV);

Εκατομμύρια χρήστες αναζητούν μέσω της Google προϊόντα και υπηρεσίες, καταστήματα και ξενοδοχεία ή ό,τι άλλο τους ενδιαφέρει. Οι επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν στην αναζήτηση και αυτές που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις σε πρώτο στάδιο είναι αυτές που θα έχουν μια άρτια και εντυπωσιακή καταχώρηση με όλες τις πιθανές πληροφορίες που μπορεί να αναζητήσουν οι πελάτες της.
Επιπλέον, οι καταχωρίσεις με εμπλουτισμένο περιεχόμενο όπως το Google Street View κατατάσσονται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης και ελκύουν την προσοχή και το ενδιαφέρον των χρηστών. Σύμφωνα με την Google:

  • Κατά την αναζήτηση επιχειρήσεων, οι καταναλωτές χρησιμοποιούν τους χάρτες Google κατά 44% του συνολικού χρόνου αναζήτησης
  • Οι καταχωρίσεις με φωτογραφίες και μια εικονική περιήγηση έχουν διπλάσιες πιθανότητες να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των χρηστών
  • Κατά μέσο όρο, το 41% των αναζητήσεων μέσω χαρτών οδηγούν σε επιτόπια επίσκεψη

Δείτε παράδειγμα δημοσιευμένου Matterport Space στο Google Street View

 Γιατί να δημοσιεύσετε Matterport 3D virtual walkthroughs της επιχείρησης σας στο GSV;

Την περίοδο που διανύουμε οι επιχειρηματίες κάθε τύπου επιχείρησης αναζητούν δημιουργικούς τρόπους να προσελκύσουν πελάτες αναδεικνύοντας την και παράλληλα να τους διαβεβαιώσουν ότι λαμβάνονται όλες οι σωστές προφυλάξεις στις εγκαταστάσεις για να διασφαλιστεί η υγεία όλων.  
Παράλληλα, οι καταναλωτές ψάχνουν ασφαλείς τρόπους για να αλληλεπιδράσουν και να υποστηρίξουν τις αγαπημένες τους τοπικές επιχειρήσεις (τι καλύτερο από το να τους προσφέρετε μια συναρπαστική online εμπειρία).
Η ενσωμάτωση μιας εικονικής περιήγησης της επιχείρησής σας στο GSV βοηθά στην επίτευξη και των δύο στόχων, επιτρέποντας στους πελάτες να ελέγξουν το γραφείο, το κατάστημα, το ξενοδοχείο ή το εστιατόριο σας σας μέσω μιας τρισδιάστατης περιήγησης, διατηρώντας ουσιαστικά την επιχείρησή σας ανοιχτή σχεδόν 24x7.

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για τη Matterport και πώς μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση των εσόδων της επιχείρησης σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102815440 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Προσπαθήστε ξανά
Για να αποστείλετε αυτή τη φόρμα πρέπει να συμφωνήσετε με τους όρους χρήσης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

 

Θέματα από το Blog μας