-->

Blog

Η ομάδα 3D Solutions σας ενημερώνει για σημαντικές αλλαγές στη χρήση του Recap Pro Mobile. Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή.
Η Autodesk καταργεί το Recap Pro Mobile και η ροή εργασίας του αντικαθίσταται από το Cyclone Field 360 και το Cyclone Register 360 (BLK Edition). Για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον σαρωτή Leica BLK360 μετά την 31/1/2021 σας προτείνουμε να προβείτε στις ενέργειες που ακολουθούν.

Εμείς, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία μετάβασης και να σας υποστηρίξουμε σε κάθε σας βήμα. Σας παραθέτουμε μια επισκόπηση της νέας ροής εργασίας

Recap Pro vs Leica Cyclone
Η νέα ροή εργασίας  προκύπτει από τη χρήση Leica λογισμικού (Cyclone) γεγονός που σημαίνει ότι θα έχετε πάντα απόλυτη συμβατότητα με το σαρωτή σας και συνεχείς ενημερώσεις και βελτιώσεις που θα αυξάνουν την παραγωγικότητα και την ευελιξία σας. Τα βήματα – διαδικασία παραμένουν σχεδόν τα ίδια : χρήση κινητού ή  tablet για τον έλεγχο του σαρωτή λέιζερ και, στη συνέχεια, μεταφορά  δεδομένων και επεξεργασία στον υπολογιστή.

Απαραίτητο λογισμικό
Το λογισμικό που απαιτείται εφεξής περιλαμβάνεται στη συνδρομή Leica Cyclone Register 360 BLK Edition. Με την ενεργοποίηση της έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή για κινητά Cyclone Field 360 και στο λογισμικό Cyclone Register 360 BLK Edition το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα εξαγωγής μορφών αρχείων .rcp. Όλες οι μελλοντικές ενημερώσεις και υποστήριξη περιλαμβάνονται.

Δείτε εδώ Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με την κατάργηση του Recap Pro Mobile.

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες του Leica Cyclone 360 (BLK Edition)

Τιμή
• Έκπτωση 50% για τον πρώτο χρόνο στην ετήσια συνδρομή: 500 € / έτος
• Μόνιμη άδεια: επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά

Διαδικασία παραγγελίας
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2815440 ή στείλτε μας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Θέματα από το Blog μας