-->

Blog

BLK2GO – Εξαιρετική ποιότητα δεδομένων σε χρόνο ρεκόρ.

Ο σαρωτής χειρός Leica BLK2GO εκτός από ελκυστική εμφάνιση και εργονομικό σχεδιασμό προσφέρει μια πλειάδα σημαντικών χαρακτηριστικών που κάθε χρήστης ψάχνει σε έναν σαρωτή laser. Ταχύτητα, ακρίβεια, αξιοπιστία & ποιότητα δεδομένων.
Κι ενώ θα έλεγε κανείς πως το μεγάλο πλεονέκτημα του BLK2GO είναι η ταχύτητα, ο σαρωτής χειρός αποδεικνύει στην πράξη ότι δεν είναι το μόνο.

Δίνει ένα εξαιρετικό ποιοτικά, έγχρωμο, νέφος σημείων ενώ η ροή εργασίας επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν σε πραγματικό χρόνο τα δεδομένα που έχουν συλλέξει και να πραγματοποιούν τη συνένωση των νεφών επιτόπου. Επιπλέον, η χρήση του λογισμικού Leica Cyclone Register προσφέρει ευκολία στη διαχείριση των δεδομένων και στην εξαγωγή των αποτελεσμάτων σας (point cloud) στη μορφή (format) που εσείς επιλέγετε (.E57, .pts ή .rcp).
Έτσι, μπορείτε άμεσα να μεταφορτώσετε το τελικό αρχείο στο σχεδιαστικό σας πρόγραμμα, χωρίς την παρεμβολή τρίτου λογισμικού.

Θέλετε να δοκιμάσετε τον Leica BLK2GO στο πεδίο; Μιλήστε με την ομάδα μας, συζητήστε το project σας και πραγματοποιήστε το demo σε πραγματικές συνθήκες.

Δεν σας ενδιαφέρει η αγορά; Ενοικιάστε τον σαρωτή για να ολοκληρώσετε το project που σας ενδιαφέρει. Η ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Leica BLK2GO ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2815440.

 

 

Θέματα από το Blog μας