-->

G.I.S. και Asset Managment

Μια ακριβής, εργονομική και ευέλικτη λύση για όλους. Μέγιστη ακρίβεια σε iOS, Android και Windows με την Leica Zeno FLX100 plus Smart Antenna

Μια ακριβής, εργονομική και ευέλικτη λύση για όλους.

Μέγιστη ακρίβεια σε iOS, Android και Windows με την Leica Zeno FLX100 plus Smart Antenna

Ο έξυπνος δέκτης Leica Zeno FLX100 plus αποτελεί την βέλτιστη λύση για χρήση από επαγγελματίες ή μη και για οργανισμούς και εταιρείες που ασχολούνται με εφαρμογές GIS ή που μόλις ξεκινούν τη λήψη δεδομένων GPS/GNSS, έχοντας την ικανότητα επίτευξης ακρίβειας σε επίπεδο εκατοστών και καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.
Η ακρίβεια  που προσφέρει, αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την τεκμηρίωση και τη χαρτογράφηση ορίων ιδιοκτησίας, υπόγειων υποδομών για ενέργεια, νερό/λύματα/κανάλια, πετρέλαιο και φυσικό αέριο, τηλεπικοινωνίες και υπόγειες γραμμές, σημεία γεωτρήσεων, εκτιμήσεις εδάφους, απογραφή οδικού δικτύου κ.α.
Η λήψη και η εμφάνιση πληροφοριών σε ψηφιακούς χάρτες σε πραγματικό χρόνο, επιτρέπει άμεσα τη λήψη αποφάσεων, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.
Leica Zeno FLX100 plus Smart Antenna
Image
Flexible

Περισσότερη ευελιξία, λιγότεροι συμβιβασμοί.

Εξασφαλίστε πλήρη ευελιξία με συσκευές iOS, Android και Windows. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Leica Zeno Mobile για την απόλυτη εμπειρία στην επαγγελματική καταγραφή δεδομένων ή συνδεθείτε με άλλες εφαρμογές στο λογισμικό που επιθυμείτε. Ρυθμίστε και συνδέστε την κεραία και τη συσκευή σας είτε στη βάση χειριστηρίου, είτε σε στυλαιό ή σε ειδική θήκη για το μπράτσο.
Flexible

Περισσότερη αξιοπιστία, λιγότερες καθυστερήσεις.

Ο FLX100 plus είναι δοκιμασμένος σε σκληρές συνθήκες, είναι ανθεκτικός στη σκόνη και το νερό και έχει διάρκεια μπαταρίας πάνω από 20 ώρες για πιο αποτελεσματική εργασία. Μικρός σε μέγεθος, ανθεκτικός και ελαφρύς, ο έξυπνος δέκτης Leica Zeno FLX100 plus μια αξιόπιστη λύση καταγραφής των δεδομένων σας. Επωφεληθείτε από τα 2 χρόνια εγγύησης και την επαγγελματική εξυπηρέτηση και υποστήριξη που σας παρέχει η ομάδα μας.
Flexible

Απλός και λειτουργικός.

Σχεδιασμένος με γνώμονα την απλότητα, ο δέκτης Zeno FLX100 plus είναι μια εύχρηστη συσκευή που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επαγγελματία να καταγράφει δεδομένα θέσης εύκολα, σωστά και αποτελεσματικά. Με την αγορά του έχετε στη διάθεση σας απεριόριστο εκπαιδευτικό υλικό και την επαγγελματική υποστήριξη της έμπειρης ομάδας μας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέματα από το Blog μας