UTILITY DETECTION RADAR

LEICA DS2000

UTILITY DETECTION RADAR

LEICA DS2000

Απαραίτητος σε κάθε εργασία που απαιτεί εκσκαφή ο ανιχνευτής Leica DS2000 θα αποτρέψει κάθε δυσάρεστη έκπληξη στο πεδίο αφού εντοπίζει με ακρίβεια κάθε πιθανό αντικείμενο που υπάρχει υπό το έδαφος όπως αγωγούς διαφόρων τύπων, δίκτυα οπτικών ινών, κλπ.

Το ισχυρό αυτό γεωραντάρ συμβάλλει στην προστασία των εγκατεστημένων δικτύων, στην αποφυγή ζημιών από λανθασμένη εκσκαφή, αποτρέπει τις επικίνδυνες ή ενοχλητικές διακοπές λειτουργίας υποδομών, αυξάνει την ταχύτητα των εργασιών και βοηθάει στην καλύτερη διαχείριση των εκάστοτε έργων.

Κεραία διπλής συχνότητας

Χάρη στην κεραία διπλής συχνότητα που διαθέτει μπορεί να ανιχνεύσει ταυτόχρονα σε διαφορετικά βάθη.

Αποθήκευση δεδομένων

Η αποθήκευση και η μεταφορά δεδομένων γίνεται μέσω μιας απλής διαδικασίας για πιο γρήγορη επεξεργασία στο γραφείο.

Εργονομικός σχεδιασμός

Άνετη χρήση του συστήματος στο πεδίο (μανουβράρισμα) χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του.

Γιατί να επιλέξετε το γεωραντάρ Leica DS2000;

Σε συνδυασμό με το ανθεκτικό tablet Leica CT1000 αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση ανίχνευσης και χαρτογράφησης υπόγειων δικτύων.

Leica DS2000- Utility Detection

Έξυπνο λογισμικό

Χάρη στο εξαιρετικό λογισμικό που διαθέτει κάθε χρήστης μπορεί να αντιληφθεί/κατανοήσει εύκολα & γρήγορα τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί.

Leica DS2000- Utility Detection

Εξαιρετική ακρίβεια

Εντοπίζει με ακρίβεια κάθε στοιχείο/υποδομή/δίκτυο στην υπό εξέταση περιοχή δίνοντας τη δυνατότητα αξιοποίησης της πληροφορίας άμεσα.

Δυνατότητα χαρτογράφης

Με τη δυνατότητα χαρτογράφησης των υπόγειων δομών ο χρήστης έχει πρόσβαση στην ταυτότητα και την ακριβή θέση κάθε δομής όπως σωλήνες, καλώδια, οπτικές ίνες κ.α. “

Leica DS2000- Utility Detection

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Antenna footprint
40 x 50 cm
Hardware channels
2
Antenna central frequencies
250 MHz and 700 MHz
Sampling frequency
400 kHz
Depth range
0 to 10 m (dep. on soil and env. conditions)
Acquisition speed
More than 10 km/h
Scan interval
42 scan per metre
Protection
IP65

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Ανακαλύψτε όλες τις λύσεις ανίχνευσης υπόγειων δικτύων που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες και βρείτε τον ιδανικό εξοπλισμό που θα καλύψει το πεδίο εφαρμογών σας.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον Leica DS2000 και τις εφαρμογές του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του Leica DS2000;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο και όχι μόνο. Ανακαλύψτε νέες λύσεις και εφαρμογές που θα αναβαθμίσουν την εργασία σας!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο