Επίγειοι 3D Σαρωτές Laser

Leica ScanStation P40 / P30

High-Definition 3D Laser Scanner

Leica ScanStation P40 / P30

Οι 3D laser scanners της σειράς P διαθέτουν εξαιρετική ταχύτητα σάρωσης, ενσωματώνουν την πιο προχωρημένη τεχνολογία LIDAR, είναι αξιόπιστοι, μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα και δίνουν στους χρήστες ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία επιλογών στην ολοκλήρωση εφαρμογών.

Διαθέτουν εμβέλεια σάρωσης έως 270m και πολλαπλές δυνατότητες χειρισμού (για προχωρημένους, απαιτητικούς χρήστες). Ο ScanStation P40 είναι εξαιρετικά ευέλικτος με άριστη απόδοση τόσο σε ταχύτητα όσο και σε ποιότητα δεδομένων ακόμα και σε εφαρμογές με μεγάλη εμβέλεια σάρωσης. Ο ScanStation P30 ανταποκρίνεται περίφημα σε ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών προσφέροντας απαράμιλλη ακρίβεια, ταχύτητα και μεγάλο εύρος σάρωσης.

Leica ScanStation &
Απόδοση στο μέγιστο

Οι Leica ScanStations P30/P40 προσφέρουν υψηλής ποιότητας 3D δεδομένα και HDR απεικονίσεις με έναν εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό λήψης δεδομένων που ανέρχεται στα 1 εκατομμύριο σημεία / δευτερόλεπτο σε αποστάσεις έως 270 m.

Ποιότητα
Νέφους σημείων

Η υψηλή γωνιακή και γραμμική ακρίβεια συνδυασμένη με τον χαμηλό θόρυβο δεδομένων και τον διπλό αντισταθμιστή δομούν τη βάση για τη συγκέντρωση ενός λεπτομερούς 3D νέφους σημείων με πληροφορία ανακλαστικότητας και πραγματικού χρώματος.

Αδιάλειπτη
Λειτουργία

Λήψεις HDR και εύρεση στόχου σε μεγάλες αποστάσεις είναι το μεγάλο πλεονέκτημα των σαρωτών P30/P40 οι οποίοι λαμβάνουν HDR απεικονίσεις εξαλείφοντας τις ανομοιότητες που προκύπτουν από τις διαφορετικές συνθήκες που επικρατούν σε κάθε λήψη. Η εργασία γραφείου γίνεται ευκολότερη και η όψη των τελικών αρχείων καλύτερη.

Εύκολία
στο πεδίο & στο γραφείο

Χρήση ενσωματωμένης κάμερας για γρήγορη και σαφή λήψη της επιφάνειας του αντικειμένου σάρωσης σε αποστάσεις μεγαλύτερες από τις συνήθεις. Για τους σαρωτές P40 και P30, η μέγιστη απόσταση στόχου φτάνει τα 75m. Η εν λόγω λειτουργία αυτοματοποιεί σε έναν βαθμό την εργασία πεδίου και βελτιστοποιεί τα αποτελέσματα της σάρωσης.

Γιατί οι σαρωτές της σειράς P είναι
η πρώτη σας επιλογή;

Οι 3D σαρωτές Leica ScanStation P series είναι ιδανικοί για απαιτητικές εφαρμογές όπου η ανάγκη σάρωσης από μεγάλη απόσταση είναι αναγκαία και η ακρίβεια αδιαπραγμάτευτος όρος σε μεγάλης κλίμακας έργα.

Leica ScanStation P40 / P30 - High-Definition 3D Laser Scanning Solution Integrated 3D laser scanning solution providing unsurpassed speed, accuracy and range for demanding scanning projects

Στιβαροί & Αξιόπιστοι

Στιβαροί, αξιόπιστοι και με εξαιρετικά χαρακτηριστικά που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, οι 3D σαρωτές της σειράς P λειτουργούν αδιάλλειπτα σε θερμοκρασίες από 20°C έως + 50°C ενώ διαθέτουν IP64 για προστασία από νερό και σκόνη.

Leica ScanStation P40 / P30 - High-Definition 3D Laser Scanning Solution Integrated 3D laser scanning solution providing unsurpassed speed, accuracy and range for demanding scanning projects

Για κάθε εφαρμογή

Είτε χρειάζεστε το ψηφιακό δίδυμο μιας υποδομής, μια 2D κάτοψη, 3D δεδομένα για ενσωμάτωση σε BIM, αποτύπωση 3D γεωμετρίας δρόμων, σιδηροτροχιών, σηράγγων και γεφυρών ή δεδομένα σάρωσης υψηλής ευκρίνειας για τοπογραφικούς χάρτες και ακριβείς μετρήσεις  για έρευνες μεγάλου εύρους, oι σαρωτές λέιζερ P30/P40 είναι η σωστή επιλογή.

Leica ScanStation P40 / P30 - High-Definition 3D Laser Scanning Solution Integrated 3D laser scanning solution providing unsurpassed speed, accuracy and range for demanding scanning projects

Ολοκληρωμένη λύση 3D Scanning

Κατεβάστε την εφαρμογή Cyclone FIELD 360 για καλύτερη διαχείριση στο πεδίο – App Store & Google Play. Χρησιμοποιήστε τους 3D σαρωτές P30/P40 με την κορυφαία σουίτα λογισμικού 3D point cloud του κλάδου, η οποία αποτελείται από το λογισμικό Leica Cyclone και εργαλεία plug-in Leica CloudWorx για συστήματα CAD καθώς και το δωρεάν εργαλείο  Leica TruView.

Leica Geosystems 3D Scanning solutions

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Laser Class
1 (in accordance with IEC 60825-1)
Wavelength
830 nm
Field Of View
360° (horizontal) / 270° (vertical)
Range
Min. 0.5 - up to 25 m
Point Measurement Rate
420,000 pts/sec
High Resolution Camera
12 Mpixel, 90° x 120°, rolling shutter
Panoramic Vision System
3-camera system, 4.8 Mpixel 300° x 135°, global shutte
Relative Accuracy* **
6-15 mm *at 78% albedo **environment dependent
Absolute Position Accuracy Indoor * ***
20 mm *at 78% albedo ***controlled environment (scan duration 2 minutes)
Dust & Humidity Protection
IP54 (IEC 60529)

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Αν οι Leica ScanStation P30/P40 δεν είναι αυτό που ψάχνετε, ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα σαρωτών laser που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμοι Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους 3D σαρωτές της σειράς P και τις εφαρμογές τους.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους Leica P30/P40;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Χρήσιμα Άρθρα

Βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα άρθρα που αφορούν τον κλάδο μας, τις λύσεις και τις εφαρμογές τους. Ενημερωθείτε, εμπνευστείτε, ζητήστε πληροφορίες!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο