CABLE LOCATOR

Leica ULTRA

CABLE LOCATOR

Leica ULTRA

Εξοικονομήστε χρόνο, αυξήστε την αποδοτικότητα σας και συλλέξτε αξιόπιστα αποτελέσματα με το σύστημα Leica ULTRA. Η προστασία των υπαρχόντων ενεργών εγκαταστάσεων ή ο σχεδιασμός νέων για μελλοντική χρήση, απαιτεί ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες.

Ενσωματώνοντας την έξυπνη επεξεργασία σήματος με μοναδικούς ευέλικτους τρόπους λειτουργίας, ο ανιχνευτής υπόγειων δομών Leica ULTRA εντοπίζει με ακρίβεια υπόγειες γραμμές για ασφαλείς υπόγειες εκσκαφές και έρευνες. Εξαιρετική απόδοση με λειτουργική ευκολία και ευελιξία.

Καθοδήγηση

Διαθέτει LCD οθόνη υψηλής ευκρίνειας με λειτουργία πυξίδας και βέλη για σωστή καθοδήγηση.

Αυτονομία

Αξεπέραστη διάρκεια μπαταρίας με 100 ώρες λειτουργίας για τον πομπό και 30 ώρες για τον δέκτη.

Συνδεσιμότητα

Δυνατότητα ενσωμάτωσης GNSS & GIS για απόλυτη ακρίβεια και ευελιξία στο πεδίο.

Γιατί να επιλέξετε τον Leica ULTRA;

Προσφέρει ευελιξία αφού ρυθμίζεται ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στο πεδίο εντοπίζοντας στοιχεία ακόμα και όταν παρεμποδίζεται η πρόσβαση.

Leica ULTRA- Utility Detection

Προσαρμοστικότητα

Διαμορφωμένο για απαιτητικά περιβάλλοντα, ο ανιχνευτής Leica ULTRA ρυθμίζεται ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στο πεδίο διαθέτοντας περισσότερες από 100 προγραμματιζόμενες λειτουργίες οι οποίες προσαρμόζονται στα ενσωματωμένα κυκλώματα παρέχοντας αποτελέσματα με ακρίβεια.

Leica ULTRA- Utility Detection

Βελτιστοποιημένες συχνότητες (AIM)

Σε περιβάλλον με έντονη συμφόρηση ενσωματώνει τις μετρήσεις των παρεμβολών (Ambient Interference Measurement – AIM), αναλύοντας ψηφιακά τη γύρω περιοχή για θόρυβο προτείνοντας τις καλύτερες συχνότητες που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν.”

Leica ULTRA- Utility Detection

Ανεμπόδιστη ανίχνευση

Χάρη στη λειτουργία offset που διαθέτει ο Leica ULTRA δίνει τη δυνατότητα να εντοπιστούν αντικείμενα ακόμα και όταν δεν είναι δυνατή η άμεση πρόσβαση από πάνω. Το λογισμικό υπολογίζει την οριζόντια μετατόπιση και μπορεί να εκτιμήσει την οριζόντια και κάθετη (βάθος) απόσταση.

Leica ULTRA- Utility Detection

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Dimension
691 x 325 x 122 mm
Weight (including batteries)
2.2 kg (4.8 lb)
Frequency range
50 Hz - 200 kHz
Sensitivity
33 kHz
Dynamic range
117 dB
Depth, max
6 m
Environmental protection
IP65
Battery life (max)
30 hrs continuous

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Ανακαλύψτε όλες τις λύσεις ανίχνευσης υπόγειων δικτύων που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες και βρείτε τον ιδανικό εξοπλισμό που θα καλύψει το πεδίο εφαρμογών σας.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον Leica ULTRA και τις εφαρμογές του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του Leica ULTRA;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο και όχι μόνο. Ανακαλύψτε νέες λύσεις και εφαρμογές που θα αναβαθμίσουν την εργασία σας!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο