GNSS SYSTEM

M-ROVER 200

GNSS SYSTEM

M-ROVER 200

Ο M-ROVER 200 ανταποκρίνεται πλήρως στις αυξημένες απαιτήσεις των μηχανικών που μετρούν καθημερινά στο πεδίο. Είναι εξαιρετικά μικρός και ελαφρύς ζυγίζοντας μόλις 800g προσφέροντας απόλυτη ευελιξία και ευχρηστία στο πεδίο.
Διαθέτει 800+ κανάλια και νέας γενιάς IMU 9 αξόνων για να μπορείτε να μετράτε υπό κλίση στα δύσκολα σημεία με την ακρίβεια και την σταθερότητα που επιθυμείτε. Εγγυάται βελτίωση της απόδοσης κατά 25% ακόμη και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Συνδυάζεται με το νέο χειριστήριο πεδίου iHand55 με οθόνη αφής 5.5” και ισχυρό λογισμικό με πολλές δυνατότητες.

Full GNSS

Υποστήριξη όλων των δορυφορικών σχηματισμών: GPS, GLONASS, Galileo, BDS, QZSS, SBAS, IRNSS.

Αλγόριθμος Hi-Fix

Συνεχής συνδεσιμότητα και ποιοτικά αποτελέσματα, ακόμη και αν χαθεί το σήμα κάτω από ακραίες συνθήκες.

UHF modem

Ενσωματωμένο UHF modem με ακτίνα λειτουργίας έως και 1 km για λειτουργία base και rover.

Μικρός & ελαφρύς

Εξαιρετικά μικρός και ελαφρύς αφού χωράει στην παλάμη του ενός χεριού, ζυγίζοντας μόλις  800g.

Απόλυτη ευελιξία

Μεταφέρεται πανεύκολα σε ειδική ελαφριά θήκη από EPP υλικά υψηλής αντοχής σε κρούσεις και κραδασμούς.

Μέγιστη αυτονομία

Μεγάλη αυτονομία του δέκτη έως και 15 ώρες, με γρήγορη φόρτιση και εσωτερική μπαταρία λιθίου.

 

Γιατί να επιλέξω τον M-Rover200;

Αν ψάχνεις έναν ισχυρό και παράλληλα προσιτό δέκτη κατάλληλο για τις καθημερινές εργασίες στο πεδίο τότε ο M-Rover200 είναι η ιδανική λύση για κάθε εφαρμογή.

Μέτρηση υπό κλίση

Χάρη στην ισχυρή τεχνολογία IMU 9 αξόνων νέας γενιάς που διαθέτει ο δέκτης M-Rover 200 η μέτρηση ακόμα και των πιο δύσκολων σημείων πραγματοποιείται με ευκολία διατηρώντας τη μεγάλη ακρίβεια και σταθερότητα που προσφέρει. Η αποδοτικότητα κατά τη διάρκεια των μετρήσεων στο πεδίο αυξάνεται στο έπακρον χωρίς να χαθεί η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

Έξυπνο λογισμικό

Tο πανίσχυρο και εύχρηστο λογισμικό πεδίου Hi-Survey Road διαθέτει μια σειρά από εξελιγμένες λειτουργίες που θα αυξήσουν στο έπακρο την παραγωγικότητα στο πεδίο. Το ελεύθερο για χρήση πλήρες πρόγραμμα οδοποιίας που διαθέτει κάνει τον Μ-Rover να ξεχωρίζει. Επιπλέον χάρη στην τεχνολογία Augmented Reality η χάραξη σημείων γίνεται μια εύκολη διαδικασία.

M-Rover 200- Δέκτης GNSS

Εργονομικό χειριστήριο

Συνδυάζεται και λειτουργεί άψογα με το εργονομικό χειριστήριο iHand55. Ελαφρύ και εύκολο στη χρήση είναι εξοπλισμένο με λειτουργικό σύστημα Android 10.0, ενώ χάρη στην οθόνη αφής 5,5″ και το πλήρες αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο που διαθέτει προσφέρει απαράμιλλη εμπειρία για τον χρήστη στο πεδίο ολοκληρώνοντας με μεγαλή ευκολία κάθε μέτρηση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Channels
800+
Static and Fast Static
Horizontal:2.5mm + 0.5ppm RMS Vertical:5mm + 0.5ppm RMS
Post Processing Kinematic
Horizontal:8mm + 1ppm RMS Vertical:15mm + 1ppm RMS
Real Time Kinematic (RTK)
Horizontal:8mm+1ppm RMS Vertical:15mm+1ppm RMS
Initialization reliability
> 99.9%
Communication
Bluetooth, Wi-Fi
Water / Dustproof
IP67
Shock and vibration
Designed to survive a 2m natural fall onto concrete

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Αν ο M-Rover200 δεν φαίνεται να είναι αυτό που ψάχνετε, ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα δεκτών GNSS που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον Leica BLK360 και τις εφαρμογές του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του M-Rover200;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο και όχι μόνο. Ανακαλύψτε νέες λύσεις και εφαρμογές που θα αναβαθμίσουν την εργασία σας!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο