-->

THE FOUNDRY SUITES ATHENS

Image

Το The Foundry Suites Athens είναι ένα Urban Boutique Luxury Hotel στην καρδιά της Αθήνας, στην ιστορική γειτονιά του Ψυρρή, το οποίο συνδυάζει το industrial design με μια εξαιρετικά μελετημένη και μεταμοντέρνα vintage αισθητική. Διαθέτει 12 εντυπωσιακά, πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και έναν εκπληκτικό κήπο για πικνίκ στον τελευταίο όροφο, με υπέροχη θέα στην Ακρόπολη.

Χτισμένο σε ένα κτίριο του 1930 το οποίο ήταν αρχικά η επέκταση των στάβλων των συγκοινωνιών της Αθήνας και έπειτα λειτουργούσε ως στοιχειοχυτήριο, εξειδικευμένο στην κατασκευή και χύτευση των γραμμάτων όλων των τυπογραφικών οικογενειών και γραμματοσειρών της ελληνικής γλώσσας, τιμά την ιστορικότητά του, που είναι εμποτισμένη στους τοίχους του και την οποία παντρεύει με το σύγχρονο και το μεταμοντέρνο.

Στην ταράτσα του κτιρίου ένα μοναδικό Picnic Garden, μια καταπράσινη όαση αστικής φιλοξενίας, προσφέρει στους επισκέπτες του εκπληκτική θέα στην πόλη της Αθήνας. Οι αρχιτέκτονες του κτιρίου, Έφη Μαλανδράκη και Μίλτος Πορτοκάλης, ήθελαν  να δώσουν έντονα την αίσθηση του πράσινου σε μία πολή «πνιγμένη» στο τσιμέντο και το κατάφεραν ιδανικά με μεσογειακά φυτά και δέντρα τα οποία φτιάχνουν το απόλυτο κάδρο για την Ακρόπολη, το Αστεροσκοπείο, τα φουγάρα του Γκαζιού και την άποψη της Αθήνας που βλέπεις αν κοιτάξεις γύρω σου. Ανακαλύψτε περισσότερα στο https://www.thefoundrysuitesathens.com/

Η δράση μας στα πλαίσια της Open House Athens 2019

Η ομάδα μας χρησιμοποίησε την Matterport Pro2 3D Camera για να αποτυπώσει τα 2 από τα 12 δωμάτια του ξενοδοχείου, τα οποία είναι και αυτά τα οποία το The Foundry Suites Athens διέθεσε στο κοινό για την ξενάγηση στα πλαίσια της OPEN HOUSE ATHENS 2019.

Η Matterport Pro2 3D Camera συλλέγει οπτικά και χωρικά δεδομένα με το πάτημα ενός κουμπιού χαρτογραφώντας τον περιβάλλοντα χώρο μέσα σε λίγα λεπτά. Τα δεδομένα «ανεβαίνουν» στην cloud based πλατφόρμα της Matterport όπου γίνεται η επεξεργασία τους και μέσα σε λίγες ώρες μπορείτε να πάρετε αποτελέσματα όπως 3D εικονικές περιηγήσεις (3D Virtual Tours), ρεαλιστικές 3D απεικονίσεις, λεπτομερείς κατόψεις  και να μοιραστείτε αυτά τα αποτελέσματα απλά & εύκολα.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την κάμερα εδώ.

Περιηγηθείτε στα project 3D αποτύπωσης

Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου για τη θερμή υποδοχή και την υπέροχη την φιλοξενία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102815440.