-->

Σύγχρονες λύσεις για εύκολη, άμεση και αξιόπιστη ηλεκτρονική τεκμηρίωση

Τεκμηριώστε γρήγορα, αξιόπιστα με σύγχρονα εργαλεία αποτύπωσης

Βρείτε στη METRICA σύγχρονες λύσεις μέτρησης, καταγραφής, τεκμηρίωσης & παρουσίασης που θα σας λύσουν τα χέρια σε κάθε μελέτη για ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτου.

Leica BLK2GO

Leica BLK2GO - handheld laser scanner

Φορητός σαρωτής laser, ιδανικός για 3D αποτύπωση σύνθετων χώρων με ταχύτητα και εξαιρετική απόδοση. Χάρη στις τεχνολογίες LiDAR, SLAM (simultaneous localisation and mapping) δίνει πλήρη ελευθερία κινήσεων στους χρήστες ενώ παράλληλα εγγυάται αξιόπιστα αποτελέσματα και εξαιρετική ποιότητα point cloud.
Σελίδα προϊόντος
Materport Pro2 3D Camera

Matterport Pro2 3D Camera - Virtual Reality

Από την τεκμηρίωση as-built έως την γρήγορη, αποτελεσματική διενέργεια μετρήσεων και την δημιουργία 3D εικονικών περιηγήσεων η Matterport τα προσφέρει όλα με απόλυτη ευκολία, εξαιρετική ταχύτητα και την επιθυμητή στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, ακρίβεια.
Σελίδα προϊόντος
LEICA BLK3D - 3D imaging

LEICA BLK3D - 3D imaging

Μικρή, εύχρηστη λύση 3D μέτρησης σε πραγματικό χρόνο. Συνδυάζοντας αισθητήρες μέτρησης, λογισμικά και τεχνολογικά προηγμένες τεχνολογίες επεξεργασίας δεδομένων, δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μετρήσεις στις ληφθείσες εικόνες με ακρίβεια επαγγελματικής ποιότητας σε πραγματικό χρόνο. Κάθε εικόνα που έχει ληφθεί με το Leica BLK3D είναι μια πλήρης και ακριβής τρισδιάστατη τεκμηρίωση του χώρου που σας ενδιαφέρει.
Σελίδα προϊόντος
Leica Disto S910

Leica Disto S910

Χρήσιμο σε κάθε εφαρμογή, είτε πρόκειται για μέτρηση αποστάσεων απλών επιφανειών είτε για μέτρηση αποστάσεων σε επιφάνειες με πολύπλοκη δομή/μορφή, για παραγωγή as-built 2D αρχιτεκτονικών σχεδίων ή/και συγκέντρωση δεδομένων για δόμηση Κτιριακών Πληροφοριακών Μοντέλων (BIM) κλπ. Το DISTO S910 μπορεί να δώσει γρήγορα αποτελέσματα με εξαιρετική ακρίβεια ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο στο πεδίο.
Σελίδα προϊόντος
LEICA BLK360 - laser scanner

Leica BLK360 - laser scanner

Ο πιο οικονομικός σαρωτής laser, μικρός, ευέλικτος και εύκολος στη χρήση, είναι ιδανικός για τρισδιάστατη τεκμηρίωση κάθε χώρου. Η χρήση του με την εφαρμογή Leica Cyclone FIELD επιτρέπει στους χρήστες τον έλεγχο των σαρώσεων τους σε πραγματικό χρόνο.
Σελίδα προϊόντος
Leica Flexline - γεωδαιτικοί σταθμοί

Leica Flexline - γεωδαιτικοί σταθμοί

Οι αξιόπιστοι γεωδαιτικοί σταθμοί της σειράς Leica Flexline εγγυώνται τα αποτελέσματα κάθε μετρητικής εργασίας. Αξιοποιώντας τις σύγχρονες ροές εργασίας, οι χρήστες ολοκληρώνουν κάθε project εύκολα και αποτελεσματικά.
Δείτε τους όλους

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμπληρώστε τη φόρμα ή καλέστε μας στο 2102815440.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Για να αποστείλετε αυτή τη φόρμα πρέπει να συμφωνήσετε με τους όρους χρήσης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.