-->

 • Τεχν. Υποστήριξη : 210 22 02 130

 • E-SHOP

 • HEXAGON LEICA
 • HEXAGON LEICA

Γεωδαιτικοί Σταθμοί

Η πιο «έξυπνη» λύση
Σχεδιάστηκε με βάση τα πιο σύγχρονα πρότυπα για να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες εργασίας ακόμα και στους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες. Ο Leica Nova MS60 ενσωματώνει όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες που μπορεί να συνδυάζει ένα μετρητικό όργανο υψηλής ακρίβειας γεγονός που τον καθιστά μοναδικό στο είδος του. Χαρακτηρίζεται ως το πιο έξυπνο όργανο της γενιάς του αφού, χάρη στο λογισμικό Leica Captivate διαθέτει τη δυνατότητα αυτόματης προσαρμογής στο εκάστοτε περιβάλλον.

Η ενισχυμένη τεχνολογία ATRplus, εξασφαλίζει ότι ο γεωδαιτικός σταθμός παραμένει κλειδωμένος στο πρίσμα ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες και σε μεγάλες εμβέλειες. Η διαδικασία της σάρωσης γίνεται ακόμα ευκολότερη μέσω της άμεσης δημιουργίας νεφών σημείων με την ταυτόχρονη υπέρθεση μετρητικών σημείων και 3D μοντέλων σε μία προβολή ενώ η οθόνη 5” επιτρέπει καθαρότερη απεικόνιση της εργασίας.

Η λύση περιλαμβάνει:

 • Leica Captivate: Εκπληκτικές δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων
  Το λογισμικό Leica Captivate προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων. Με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης αφής, οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν σε διαφορετικά projects, να επιλέξουν ποικίλες εφαρμογές – εξατομικευμένες ή όχι – και να διαχειριστούν ποικιλοτρόπως τα δεδομένα και τις εργασίες τους. Εκπληκτικά γραφικά, εύκολη διαχείριση, δυνατότητες εξατομίκευσης και οργάνωσης κατά τον επιθυμητό τρόπο εργασίας, δυνατότητα διαχείρισης δεδομένων 3D, άμεση σύνδεση εικόνων σε κάθε εργασία κλπ είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του εν λόγω λογισμικού.
 • Leica Infinity: Απεριόριστες δυνατότητες επεξεργασίας δεδομένων
  Η μεταφορά των δεδομένων από το πεδίο στο γραφείο και η διαχείριση τους απλά, εύκολα και σε ενιαία μορφή γίνεται αβίαστα με τη χρήση του λογισμικού Leica Infinity. Το Leica Infinity σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε για να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες διαχείρισης δεδομένων πολλαπλών μορφών. Πρόκειται για μια έξυπνα σχεδιασμένη πλατφόρμα, με απλές διαδικασίες, έξυπνες λειτουργίες και απεριόριστες δυνατότητες. Μια έξυπνη λύση που προσφέρει ευελιξία, γρήγορα και καλύτερα αποτελέσματα.
 • Πακέτα υποστήριξης: Εξαιρετική υποστήριξη σε κάθε σας βήμα  
  Τα πακέτα υποστήριξης ACC είναι σχεδιασμένα να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες κάθε χρήστη προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες υποστήριξης σε κάθε στάδιο της εργασίας σας. Μειώστε δραστικά τις καθυστερήσεις ξεπερνώντας τις δυσκολίες στο πεδίο με τη βοήθεια του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού μας, ολοκληρώστε την εργασία σας ακολουθώντας την καλύτερη μεθοδολογία που μπορούν να σας προτείνουν τα έμπειρα στελέχη μας, διατηρείστε την αξία του εξοπλισμού σας επιλέγοντας το πιστοποιημένο εργαστήριο SERVICE που διαθέτουμε.  
 • Εξατομικευμένες λύσεις
  Ανάλογα με τη χρήση και τις εφαρμογές, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει από μια πλειάδα δυναμικών λογισμικών όπως τα Leica MultiWorx για AutoCAD, Leica Cyclone, Leica GeoMos, Leica Infinity, και άλλα λογισμικά συνεργαζόμενων εταιριών. Το αποτέλεσμα είναι μια ολοκληρωμένη λύση που θα καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις σας.

Δείτε περισσότερα για τον MS60.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Θέματα από το Blog μας