-->

Γεωδαιτικοί Σταθμοί

Leica TM60 - Monitoring Total Station

Ιδανική λύση για μόνιμη ή περιοδική παρακολούθηση μικρομετακινήσεων

Ο Leica Nova ΤM50 αποτελεί εξαιρετική λύση για εφαρμογές παρακολούθησης μικρομετακινήσεων (monitoring). Διαθέτει εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, βελτιστοποιημένα στο έπακρο χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Η ευρυγώνια κάμερα και η φωτογραφική μηχανή υψηλής ανάλυσης (5Mpixel/CMOS sensor) με μεγέθυνση τηλεσκοπίου 30x και δυνατότητα αυτόματης εστίασης είναι λειτουργίες που βοηθούν σημαντικά στην οπτική αναπαράσταση των υπό μελέτη υποδομών.

Οποιαδήποτε κάμψη, μετατόπιση, ολίσθηση ή άλλη αλλαγή κατάστασης με τη χρήση του TM60 θα το έχετε υπό έλεγχο 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Η λειτουργία ATRplus που διαθέτει ο TM60 είναι αυτή με το μεγαλύτερο εύρος στον κόσμο. Διαθέτει επίσης ακρίβεια μισού δευτερολέπτου, προηγμένη απεικόνιση δεδομένων και εγγυάται απρόσκοπτη λειτουργία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας στο 2102815440

AutoHeight: Αυτόματη Μέτρηση Ύψους Οργάνου

Μετά τους γεωδαιτικούς σταθμούς TS10/TS07 της σειράς Flexline, η λειτουργία Autoheight (αυτόματη μέτρηση ύψους οργάνου) ενσωματώθηκε και στον Leica TS16. Η συναρπαστική αυτή λειτουργία απαλλάσσει τους χρήστες από την αναπόφευκτη, χειροκίνητη ρύθμιση του υψομέτρου κατά τη διάρκεια σεταρίσματος του γεωδαιτικού σταθμού πριν από μετρήσεις. Η χρήση της λειτουργίας AutoHeight εξαλείφει τις πιθανότητες σφαλμάτων κατά την ρύθμιση και μειώνει τον χρόνο παραμονής στο πεδίο.

DynamicLock

Ως προαιρετική επιλογή προσφέρεται η λειτουργία DynamicLock κατά την οποία οι χρήστες έχουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων στο πεδίο, ενώ ταυτόχρονα ο γεωδαιτικός σταθμός ακολουθεί και «λοκάρει» τον στόχο απρόσκοπτα.

Leica GeoMoS

Σε συνδυασμό με τη λύση Leica GeoMoS μπορεί να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες απαιτήσεις οποιουδήποτε έργου παρακολούθησης μικρομετακινήσεων. Ο TM60 προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες περιβαλλοντικές συνθήκες, προσφέροντάς αξιόπιστα δεδομένα καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου σας.

LOC8

Μια επίσης χρήσιμη λειτουργία κατ’ επιλογήν του χρήστη είναι η LOC8 η οποία σας επιτρέπει να ξέρετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται ο εξοπλισμός σας στο πεδίο καθώς και να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε τον εξοπλισμό που επιθυμείτε με το πάτημα ενός κουμπιού.

Εφαρμογές του Leica Nova TM60:

  • Μόνιμη παρακολούθηση (24/7): απομακρυσμένη λειτουργία, συνεχής παρακολούθηση, δεδομένα μέτρησης σε πραγματικό χρόνο, σε οποιασδήποτε περιβαλλοντικές συνθήκες.
  • Περιοδική παρακολούθηση: ευέλικτη ρύθμιση, αυτοματοποιημένες μετρήσεις, λογισμικό πεδίου Leica Captivate, ειδική εφαρμογή παρακολούθησης, συνδεσιμότητα με υπηρεσίες cloud
  • Κτίρια και κατασκευές: παρακολούθηση κτιρίων, ουρανοξυστών, βιομηχανικών και αθλητικών εγκαταστάσεων, υπεράκτιων και υπόγειων κατασκευών.
  • Υποδομές μεταφορών: παρακολούθηση σηράγγων, σιδηροδρόμων, γεφυρών, δρόμων και εθνικών οδών, αεροδρομίων, λιμανιών και καναλιών
  • Περιβαλλοντική παρακολούθηση (Environmental monitoring): παρακολούθηση κατολισθήσεων, πτώσεων βράχων, καθίζησης.
  • Ενέργεια: παρακολούθηση φραγμάτων, πετρελαίου και φυσικού αερίου, πυρηνικών εγκαταστάσεων, ηλεκτροπαραγωγών σταθμών αγωγών.
  • Eξόρυξη (Mining): παρακολούθηση της σταθερότητας των πλαγιών των λατομείων.

Τα λογισμικά:

Leica Captivate: Εκπληκτικές δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων
Το λογισμικό Leica Captivate προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων. Με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης αφής οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν σε διαφορετικά projects, να επιλέξουν ποικίλες εφαρμογές – εξατομικευμένες ή όχι – και να διαχειριστούν ποικιλοτρόπως τα δεδομένα και τις εργασίες τους. Εκπληκτικά γραφικά, εύκολη διαχείριση, δυνατότητες εξατομίκευσης και οργάνωσης κατά τον επιθυμητό τρόπο εργασίας, δυνατότητα διαχείρισης δεδομένων 3D, άμεση σύνδεση εικόνων σε κάθε εργασία κλπ είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του εν λόγω λογισμικού. Δείτε περισσότερα για το τοπογραφικό λογισμικό πεδίου Leica Captivate.

Leica Infinity: Απεριόριστες δυνατότητες επεξεργασίας δεδομένων
Η μεταφορά των δεδομένων από το πεδίο στο γραφείο και η διαχείριση τους απλά, εύκολα και σε ενιαία μορφή γίνεται αβίαστα με τη χρήση του λογισμικού Leica Infinity. Το Leica Infinity σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε για να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες διαχείρισης δεδομένων πολλαπλών μορφών. Πρόκειται για μια έξυπνα σχεδιασμένη πλατφόρμα, με απλές διαδικασίες και απεριόριστες δυνατότητες. Μια λύση που προσφέρει ευελιξία, γρήγορα και καλύτερα αποτελέσματα. Δείτε περισσότερα για το τοπογραφικό λογισμικό πεδίου Leica Infinity.

Πακέτα υποστήριξης: είμαστε κοντά σας  
Τα πακέτα υποστήριξης ACC είναι σχεδιασμένα να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες κάθε χρήστη προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες υποστήριξης σε κάθε στάδιο της εργασίας σας. Μειώστε δραστικά τις καθυστερήσεις ξεπερνώντας τις δυσκολίες στο πεδίο με τη βοήθεια του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού μας. Ολοκληρώστε την εργασία σας ακολουθώντας την καλύτερη μεθοδολογία που μπορούν να σας προτείνουν τα έμπειρα στελέχη μας. Διατηρείστε την αξία του εξοπλισμού σας επιλέγοντας το πιστοποιημένο εργαστήριο SERVICE που διαθέτουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2815440 ή εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τον Leica TM60

Θέματα από το Blog μας