• Επικοινωνία : +30 210 28 15 440
  Υποστήριξη : +30 210 22 02 130
 • Online shop
 • HEXAGON LEICA
 • HEXAGON LEICA

Λογισμικά TPS

Ζήστε μια συναρπαστική εμπειρία χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία
Με σύνθημα τη φράση “3D everything, 3D everywhere” το λογισμικό Leica Captivate προσφέρει σε κάθε επαγγελματία μια νέα οπτική στον τρόπο που αντιλαμβάνεται, συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα της εργασίας του. Πάντα πρωτοπόρος, η Leica εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες επιθυμούν να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους και προσφέρει όχι μόνο λύσεις που εξαλείφουν τα προβλήματα και τους προβληματισμούς τους αλλά λύσεις που βελτιώνουν ριζικά τον τρόπο εργασίας και αναδεικνύουν νέες, καινοτόμες μεθοδολογίες.

Αιχμαλωτίστε τον κόσμο με ένα απλό άγγιγμα
Το λογισμικό Leica Captivate προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων. Με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης αφής, οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν σε διαφορετικά projects, να επιλέξουν ποικίλες εφαρμογές – εξατομικευμένες ή όχι – και να διαχειριστούν ποικιλοτρόπως τα δεδομένα και τις εργασίες τους. Εκπληκτικά γραφικά, εύκολη διαχείριση, δυνατότητες εξατομίκευσης και οργάνωσης κατά τον επιθυμητό τρόπο εργασίας, δυνατότητα διαχείρισης δεδομένων 3D, άμεση σύνδεση εικόνων σε κάθε εργασία κλπ είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του νέου λογισμικού.

Περνώντας ατέλειωτες ώρες έρευνας και δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες η ομάδα της Leica και οι επαγγελματίες που βοήθησαν να υλοποιηθεί η καινοτόμος ιδέα,   χαρακτηρίζουν το αποτέλεσμα ως μια συναρπαστική εμπειρία που κάθε επαγγελματίας πρέπει να βιώσει προκειμένου να δώσει μοναδικά πλεονεκτήματα τόσο στον τρόπο που εργάζεται όσο και στα αποτελέσματα της εργασίας του.

Τεχνολογία 3D: πλήρης απεικόνιση κάθε σημείου της εργασίας σας.

 • Το λογισμικό Leica Captivate μετατρέπει τα δεδομένα σε ρεαλιστικά τρισδιάστατα μοντέλα και απλοποιεί την εργασία σας.
 • Σας επιτρέπει να εργαστείτε σε πραγματικό χρόνο σαν να ήσασταν στο γραφείο και να αποτυπώσετε με ακρίβεια όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
 • Σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης στο πεδίο χάρη στην έξυπνη παρουσίαση των δεδομένων της εργασίας σας και τις εκπληκτικές δυνατότητες διαχείρισης τους.

Απλότητα: το κλειδί της επιτυχημένης εργασίας

 • Η συλλογή, διαχείριση και απεικόνιση δεδομένων γίνεται με τον πιο απλό, έξυπνο και ευέλικτο τρόπο.
 • Έχετε δυνατότητα ταξινόμησης των εφαρμογών ανάλογα με τη χρήση τους και διαμόρφωσης της αρχικής οθόνης ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Γιατί, κάθε επαγγελματίας είναι ξεχωριστός.
 • Με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης αφής κάθε εφαρμογή εκτελείται αμέσως εξοικονομώντας χρόνο σε κάθε φάση της εργασίας.

Δείτε περισσότερα για το λογισμικό Leica Captivate.

Θέματα από το Blog μας

 • Καλοκαιρινές Διακοπές

  Καλοκαιρινές Διακοπές

  Η ομάδα μας πάει διακοπές 5 – 16 Αυγούστου 2019 για να επιστρέψει τέλη Αυγούστου ανανεωμένη με φρέσκες ιδέες, πολλή ενέργεια
  Read More
 • Πιστοποίηση HxGN SmartNet

  Πιστοποίηση HxGN SmartNet

  Παραδόθηκε από την ερευνητική ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η τελική Έκθεση παρακολούθησης και επίλυσης του δικτύου HxGN SmartNet για
  Read More
 • Νέα συνεργασία

  Νέα συνεργασία

  Μια νέα, φιλόδοξη συνεργασία ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα με την εταιρία DEWESoft, η οποία αναπτύσσει και κατασκευάζει ευέλικτα, εύχρηστα και
  Read More
 • Προσοφές ενοικίασης τοπογραφικού εξοπλισμού 0 Αϋγουστος 2019

  Εργαστείτε «έξυπνα» τον Αύγουστο

  Εργαστείτε απρόσκοπτα, με σύγχρονο εξοπλισμό απολαμβάνοντας τις ειδικές τιμές που σας προσφέρουμε τον μήνα Αύγουστο στην ενοικίαση εξοπλισμού. Ενδεικτικά, ζητήστε
  Read More