-->

Blog

Νέο προϊόν Matterport CAD File Add-On

Ένα One-Click εργαλείο δημιουργίας CAD αρχείων που απλοποιεί τη ροή εργασίας σχεδίασης.
Η Matterport αυτοματοποιεί και διαμορφώνει το μέλλον, παρουσιάζοντας το Matterport CAD File Add-On. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό εργαλείο λήψης κατόψεων σε μορφή CAD αρχείων που λειτουργεί με έναν απλό κλικ, σχεδιασμένο για να διευκολύνει την ροή εργασίας στον χώρο του σχεδιασμού. Αυτή η καινοτομία επιτρέπει τη λήψη επεξεργάσιμων σχεδίων CAD απευθείας από τα ψηφιακά δίδυμα της Matterport, μειώνοντας αισθητά τον χρόνο σχεδίασης και τεκμηρίωσης.

Σχεδόν το 70% των εργασιών στην κατασκευαστική βιομηχανία οφείλεται σε αλλαγές στον σχεδιασμό, σε λάθη ή παραλείψεις, καθιστώντας την τεκμηρίωση κρίσιμο μέρος κάθε νέου έργου για τον έλεγχο της κατασκευής σύμφωνα με τα πρότυπα και τις προδιαγραφές.
Οι περισσότερες εργασίες βασίζονται σε CAD σχέδια ωστόσο αυτά σχέδια απαιτούν εργατοώρες και εκπαιδευμένους επαγγελματίες. Με το νέο προϊόν CAD, οι πελάτες της Matterport μπορούν να μειώσουν τον χρόνο σχεδίασης και τεκμηρίωσης μέσω μιας λύσης με ένα μόνο κλικ, λαμβάνοντας επεξεργάσιμα σχέδια CAD από τα spaces Matterport που έχουν δημιουργήσει.

Το Matterport CAD file add-on περιλαμβάνει:

• .DWG μορφή CAD κατόψεων (έκδοση AutoCAD 2020)
• .DXF που εξάγεται από το .DWG
• .PDF με σύνολο εικόνων, 1 για καθεμία από τις συμπεριλαμβανόμενες κατόψεις.
• .RCS Point Cloud File
• .CTB (αρχείο of plot styles for CAD)
Η νέα αυτή δυνατότητα συμπληρώνει τις υπάρχουσες δυνατότητες που έχουν οι χρήστες της Matterport όπως τα Matterport BIM files (περιλαμβάνουν BIM & CAD αρχεία), το MatterPak Bundle (περιλαμβάνει χρωματισμένο νέφος σημείων, εικόνες διαγραμμάτων οροφής, υψηλής ανάλυσης κατόψεις, τρισδιάστατο αρχείο mesh και texture map images) καθώς και τη συμβατότητα με κορυφαία εργαλεία λογισμικού διαχείρισης έργων κατασκευής (construction project management software tools ) όπως τα Procore Technologies και Autodesk Construction Cloud.

Ποιοι μπορούν να αποκτήσουν το Matterport CAD File Add-On:

Η έκδοση CAD είναι σε μορφή .dwg 2020 και το νέο αυτό Add-on είναι συμβατό για δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί με τις κάμερες Pro, Pro2, Pro3 και το BLK360 (G1) . Με αυτόν τον τρόπο, διευκολύνεται η κατανόηση της ιδιοκτησίας σας και απλοποιείται η διαδικασία λήψης αποφάσεων, καθώς είναι εφικτή η αγορά έτοιμου αρχείου CAD.
Η δυνατότητα Matterport CAD File Add-On είναι διαθέσιμη για τις συνδρομές Professional, Business και Enterprise, καλύπτοντας 4 διαφορετικά πλάνα: Architecture, Architecture & Interior Furniture, Architecture & Electrical , Electrical & Interior Furniture.

Δείτε περισσότερα εδώ https://matterport.com/cad

Για επιπλέον πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210281440 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ.

 

 

Θέματα από το Blog μας