• Επικοινωνία : +30 210 28 15 440
    Υποστήριξη : +30 210 22 02 130
  • Online shop
  • HEXAGON LEICA
  • HEXAGON LEICA

Blog

Αποκτήστε τον Leica GS07 σε ειδική τιμή με απόσυρση παλιού εξοπλισμού

Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τον εξοπλισμό σας; Αποκτήστε τον πιο επιτυχημένο δέκτη της αγοράς Leica GS07 σε ειδική τιμή με απόσυρση του παλιού σας δέκτη, οποιουδήποτε κατασκευαστή κι είναι. Τα βήματα είναι απλά: Μιλήστε με την ομάδα μας, πείτε μας ποιον εξοπλισμό αποσύρετε, δοκιμάστε τον GS07 στο πεδίο - DEMO- και αποκτήστε τον άμεσα.

Η ειδική προσφορά ισχύει έως 31/8/2020. Ρωτήστε μας περισσότερα στο 210 2815440.

 

Αρχαιολογικό Πάρκο ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ - Έγκαιρη Αντιπλημμυρική Ενημέρωση

Αρχαιολογικό Πάρκο Δίου - Η ομάδα μας σε συνεργασία με το ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ και το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ & ΔΑΣΙΚΩΝ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ εγκατέστησε ένα ολοκληρωμένο σύστημα καταγραφής στάθμης υδατορέματος και μετεωρολογικό σταθμό μέτρησης βροχόπτωσης & μετεωρολογικών χαρακτηριστικών με σκοπό την έγκαιρη ενημέρωση για πλημμυρικά φαινόμενα στο ρέμα εντός του αρχαιολογικού χώρου.

Δείτε περισσότερα για την εφαρμογή

 

-15% στις υπηρεσίες SERVICE έως 31/8

Αν ψάχνατε την ευκαιρία να στείλετε τον εξοπλισμό σας για έλεγχο – service, είναι η κατάλληλη εποχή. Επωφεληθείτε από την έκπτωση 15% στην εργασία SERVICΕ που ισχύει  για όλους όσοι κλείσουν το ραντεβού τους έως 31/8/2020.
Ταυτόχρονα, αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ ετήσιο συμβόλαιο METRICA CCP αξίας 100€ ενώ μπορείτε κατόπιν συνεννόησης με την ομάδα μας να μειώσετε τα κόστη μεταφοράς στο ελάχιστο δυνατό.

BLK3D - Ένα webinar που δεν πρέπει να χάσετε.

BLK3D – Ένα συγκλονιστικό webinar για αρχιτέκτονες και επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε. Σε αυτό το 40λεπτο online σεμινάριο, οι ειδικοί εξηγούν τον τρόπο λειτουργίας του BLK3D και δείχνουν πόσο απλή γίνεται η διαδικασία μέτρησης και καταγραφής ενός χώρου με τη χρήση του. Κάθε φωτογραφία που τραβάτε με το BLK3D περιέχει όλες τις μετρητικές πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν ακόμα κι αν εκείνη τη στιγμή δεν ξέρετε ότι θα τις χρειαστείτε.
Ημερομηνία: 17 Ιουνίου 2020, Ώρα: Time: 2 - 3 pm (CEST)
Εγγραφείτε εδώ!

Leica Infinity - Εργαστείτε Δωρεάν για 90 ημέρες

Εργαστείτε ΔΩΡΕΑΝ για 90 ημέρες και ανακαλύψτε όλες τις δυνατότητες του Leica Infinity! Το λογισμικό Leica Infinity είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό γραφείου με πολλές δυνατότητες και λειτουργίες που βοηθούν τον χρήστη να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των εργασιών πεδίου και την επεξεργασία των μετρήσεων που πραγματοποιείται στο γραφείο. Οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται, να επεξεργάζονται, να αναλύουν και να ελέγχουν την ποιότητα όλων των δεδομένων μετρήσεων πεδίου (γεωδαιτικών σταθμών, GNSS, UAV).
Δείτε πληροφορίες για το λογισμικό & κάντε αίτηση για δωρεάν άδεια 90 ημερών εδώ.

Πλατφόρμα e-learning

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι η πλατφόρμα e-learning της Leica Geosystems AG είναι πλέον προσβάσιμη όχι μόνο στους κατόχους ενεργού CCP αλλά και σε όλους όσοι έχουν διάθεση να ανακαλύψουν πολλές από τις λύσεις που προτείνει ο διάσημος οίκος. Η πλατφόρμα διαθέτει πληθώρα online μαθημάτων για διαφορετικά προϊόντα προσφέροντας έτσι την ευκαιρία στους χρήστες να ξεκλειδώσουν όλες τις δυνατότητες του εξοπλισμού ή των λογισμικών που χρησιμοποιούν ή να ενημερωθούν σε βάθος για όσα προϊόντα τους ενδιαφέρoυν.

Συνεχίστε την ανάγνωση..

Leica Cyclone Register 360

Η τρισδιάστατη αποτύπωση ως μέθοδος συλλογής δεδομένων στο πεδίο είναι πλέον διαδεδομένη. Και παρά το γεγονός ότι η χρήση των 3D σαρωτών laser έχει γίνει πια εύκολη και προσιτή η εργασία γραφείου - διαχείριση νέφους σημείων - παραμένει ιδιαιτέρως απαιτητική για πολλούς επαγγελματίες. Ακόμα κι αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα σαρωτή για την ολοκλήρωση κάποιου έργου, γρήγορα θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να διαχειριστείτε ένα 3D αρχείο και να παραδώσετε τα επιθυμητά αποτελέσματα στους πελάτες ή στους συνεργάτες σας.

Υποκατηγορίες

Θέματα από το Blog μας

X

Right Click

No right click