• Επικοινωνία : +30 210 28 15 440
    Υποστήριξη : +30 210 22 02 130
  • Online shop
  • HEXAGON LEICA
  • HEXAGON LEICA

Blog

Καλοκαιρινές διακοπές 2018 -  METRICA

Η ομάδα της METRICA πάει διακοπές! Τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά 6 - 17 Αυγούστου 2018!

Για ζητήματα Τεχνικής Υποστήριξης, η ομάδα μας θα είναι διαθέσιμη να σας εξυπηρετήσει στο 210 22 02 130.

Σας ευχόμαστε Καλές Διακοπές!

Η χρήση λύσεων 3D Scanning σε έργα αρχιτεκτονικής επιταχύνει τη διαδικασία ολοκλήρωσης των εργασιών και αυξάνει την ακρίβεια τεκμηρίωσης.

Η χρήση λύσεων 3D Scanning σε έργα αρχιτεκτονικής επιταχύνει τη διαδικασία ολοκλήρωσης των εργασιών και αυξάνει την ακρίβεια τεκμηρίωσης. Συγκεντρώνοντας με ευκολία όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για την ολοκλήρωση ενός project, οι αρχιτέκτονες μπορούν να αφοσιωθούν σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά: το σχέδιο.
Από την εποχή των σημειώσεων  με μολύβι και χαρτί, της μέτρησης με ταινία ή αποστασιόμετρο και τη λήψη μεμονωμένων φωτογραφιών του πεδίου ενδιαφέροντος περάσαμε στην εποχή της απόλυτης τεκμηρίωσης σε ελάχιστο χρόνο και με τη μέγιστη ακρίβεια. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για έναν επαγγελματία;
Διαβάστε στο άρθρο την ολοκληρωμένη εμπειρία ενός αρχιτέκτονα στην πρώτη του 3D αποτύπωση με τον Leica BLK360.

Τι τύπος 3D Laser Scanning είστε;

Πριν από μερικά χρόνια λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν την χρησιμότητα της τρισδιάστατης αποτύπωσης στην καθημερινότητα ενός μηχανικού. Σήμερα, κανείς δεν μένει αδιάφορος γνωρίζοντας τα απεριόριστα πλεονεκτήματα των λύσεων 3D Scanning & Virtual Reality. Προσφέροντας λύσεις 3D Scanning, Virtual & Aumented Reality για διαφορετικές απαιτήσεις και εφαρμογές, η METRICA μπορεί να καλύψει την ανάγκη κάθε επαγγελματία. Αφιερώστε μερικά δευτερόλεπτα να το ανακαλύψετε στο QUIZ που ακολουθεί

SERVICE summer announcement

Σας ενημερώνουμε ότι το τμήμα SERVICE της εταιρίας μας θα παραμείνει κλειστό από 27/7/18 έως 17/8/18. Για εργασίες που επείγουν, παρακαλούμε καλέστε μας άμεσα στο 2102815440. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση.
Η ομάδα του τμ. SERVICE σας εύχεται Καλές Διακοπές!

Reporter 83

Όταν οι ροές εργασίας ψηφιοποιούνται, τα έργα ολοκληρώνονται γρηγορότερα, μειώνονται τα λάθη, οι επαγγελματίες γίνονται πιο παραγωγικοί και οι επιχειρήσεις αυξάνουν τα κέρδη τους.  Στην Leica Geosystems part of Hexagon, σημασία δεν έχει μόνο η καινοτομία αλλά ο τρόπος με τον οποίο κάθε επαγγελματίας εξελίσσει την επιχείρηση του και κατ’ επέκταση τον κλάδο του.. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Ας τις ανακαλύψουμε μαζί.
Διαβάστε στο Reporter 83 πως επαγγελματίες σε όλον τον κόσμο χρησιμοποιούν την ψηφιοποίηση στον κλάδο των κατασκευών για την ολοκλήρωση απαιτητικών έργων.

Leica RTC360 - Reality Capture

Ταχύτητα, Παραγωγικότητα, Αποτελεσματικότητα. Στο μέγιστο. Ο νέος 3D σαρωτής Leica RTC360 εντυπωσιάζει για την υψηλή του απόδοση, την εργονομία και την ευελιξία του. Ενσωματώνει έναν έξυπνο συνδυασμό λειτουργιών και δυνατοτήτων καθιστώντας τους χρήστες πιο παραγωγικούς από ποτέ. Συνεργάζεται άψογα με το λογισμικό Leica Cyclone FIELD 360 το οποίο «τρέχει» σε όλες τις έξυπνες συσκευές (iOS and Android) για αποτελεσματικό έλεγχο των αποτελεσμάτων στο πεδίο. Δείτε περισσότερα εδώ.
#FastAgilePrecise #3DRealityCapture #RTC360 #VISTech #Doit360

GNSS comparison chart

Είμαστε περήφανοι που προτείνουμε στους συνεργάτες μας λύσεις GNSS που καλύπτουν πολλές διαφορετικές ανάγκες και τους βοηθούν να ολοκληρώνουν κάθε εφαρμογή έξυπνα και υπεύθυνα.  Αν αναρωτιέστε τι τύπος GNSS είστε, έχει ενδιαφέρον να δείτε με προσοχή τον συγκριτικό πίνακα που περιλαμβάνει τις βασικές λύσεις GNSS ή να επικοινωνήσετε με κάποιον εκπρόσωπο μας στο 210 2815440 για να σας ενημερώσει για όλα τα πακέτα που προσφέρουμε και να σας καθοδηγήσει. Μην μείνετε όμως εκεί...