• Επικοινωνία : +30 210 28 15 440
    Υποστήριξη : +30 210 22 02 130
  • Online shop
  • HEXAGON LEICA
  • HEXAGON LEICA

Blog

Παρουσίαση Quantum Drones

Με την επίσκεψη του κ. Martin Herkommer, Head of Sales / CSO, Quantum-Systems GmbH ολοκληρώθηκε επιτυχώς, η πρώτη επίσημη παρουσίαση των λύσεων UAV της Quantum στην Ελλάδα και επισφραγίστηκε η πρόσφατη συνεργασία μας. Ο κ. Herkommer παρουσίασε τόσο τον εξοπλισμό (drones) όσο και το λογισμικό Qbase, μια ολοκληρωμένη λύση σχεδιασμού, παρακολούθησης και μετεπεξεργασίας δεδομένων πτήσης. Παράλληλα, ο κ. Αργύρης Μαρτυρίδης, Application Engineer, Leica Geosystems AG με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρουσίαση εξήγησε τα πλεονεκτήματα του λογισμικού Leica Infinity στην διαχείριση, επεξεργασία και συγχώνευση δεδομένων UAV.

topo@drone 2018

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερο μας στο συνέδριο topo@drone 2018 που διοργανώνει ο Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. στην Αθήνα στις 30.11 - 02.12 όπου η  εταιρία μας, METRICA A.E., συμμετέχει ως Αργυρός χορηγός.
Το συνέδριο έχει τίτλο «Οι προκλήσεις και οι προοπτικές από τη χρήση των ΣμηΕΑ στην επιστήμη του ΑΤΜ».

Leica Flexline - Νέα σειρά γεωδαιτικών σταθμών

Μετά από 10+ χρόνια παρουσίας στην αγορά η σειρά Flexline ανασχεδιάζεται για να συναντήσει τις νέες ανάγκες των επαγγελματιών όπως αυτές διαμορφώνονται από τις τάσεις της εποχής. Πιστή στις αξίες που διέπουν τον σχεδιασμό και την κατασκευή τοπογραφικών οργάνων για πάνω από 90 χρόνια, η Leica Geosystems AG παρουσιάζει τους Leica TS03, Leica TS07  & Leica TS10. Νέο design, μοναδική εμπειρία χρήσης, αναβαθμισμένο λογισμικό πεδίου και συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά θα δώσουν άλλη έννοια στις μετρήσεις σας. Παράλληλα, η στιβαρή κατασκευή, η αξιοπιστία και η ακρίβεια είναι στοιχεία αδιαπραγμάτευτα και αδιαμφισβήτητα σε κάθε όργανο με την υπογραφή της Leica. 

Νέα αντιπροσωπεία - UAVs / eVOL

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την νέα, πολλά υποσχόμενη συνεργασία μας με την γερμανική εταιρία Quantum-Systems GmbH. Η εταιρία λειτουργεί από το 2015 και ειδικεύεται στην ανάπτυξη και κατασκευή αεροσκαφών (eVΤOL & fixed wing UAV). Οι λύσεις της εταιρίας συνδυάζουν ευελιξία και απόδοση καθώς όλα τα αεροσκάφη είναι σχεδιασμένα να απογειώνονται και να προσγειώνονται κάθετα χωρίς τη χρήση πρόσθετου εξοπλισμού.

Γεωδαιτικό gps - Leica GG04 plus

Η κεραία Leica Zeno GG04 plus είναι συμπαγής και ελαφριά (μόλις 800gr) και ενσωματώνει νέες τεχνολογίες. Mπορεί να συνδυαστεί με όλα τα μοντέλα της σειράς Leica Zeno καθώς και ένα μεγάλο εύρος κινητών συσκευών - Android / Apple /Windows για λήψη υψηλής ακρίβειας δεδομένων. Χρησιμοποιεί τεχνολογίες RTK και Precise Point Positioning (PPP) καθιστώντας τη συλλογή δεδομένων υψηλής ακρίβειας εφικτή ακόμα και σε «δύσκολες» περιοχές χωρίς τη χρήση δικτύου.

Δείτε περισσότερα & Ζητήστε DEMO.

HxGN SmartNet - Τεχνική Υποστήριξη

Αγοράσατε τον δέκτη GNSS της επιλογής σας, με δυνατότητες και χαρακτηριστικά που εγγυώνται μέγιστη παραγωγικότητα και την συνδρομή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες εργασίας σας; Συγχαρητήρια!
Τώρα, ήρθε η ώρα να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του παραπάνω συνδυασμού στο πεδίο. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που δεν πάνε όλα όπως τα έχετε σχεδιάσει; Ας υποθέσουμε πως έρχεται η στιγμή που πρέπει να καλέσετε το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης του προμηθευτή σας.

HxGN SmartNet - Επίλυση δικτύου, Παρακολούθηση & Αξιοπιστία

Ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό ενός δικτύου, το οποίο είναι αδιαπραγμάτευτο; Μα φυσικά η αξιοπιστία του.
Οι συνδρομητές ενός Δικτύου Μονίμων Σταθμών Αναφοράς, όπως είναι το HxGN SmartNet στηρίζουν πάνω στο δίκτυο την εργασία, την αξιοπιστία τους και εν τέλει την επαγγελματική τους υπόσταση. Μετρήσεις που γίνονται με τη χρήση του δικτύου πρέπει να είναι απολύτως σωστές και αξιόπιστες και ο επαγγελματίας της μέτρησης να μην έχει καμία αμφιβολία για την ποιότητα της δουλειάς του.

Υποκατηγορίες

Θέματα από το Blog μας