ESPA


  • Επικοινωνία : +30 210 28 15 440
    Υποστήριξη : +30 210 22 02 130
  • i-tools.gr

  • HEXAGON LEICA
  • HEXAGON LEICA

Blog

Καθοδήγηση μηχανημάτων έργων – Πώς η τεχνολογία διευκολύνει την εργασία σας

Η ψηφιακή επανάσταση έχει επηρεάσει σημαντικά τον τομέα των κατασκευών και νέες λύσεις αντικαθιστούν τις παραδοσιακές μεθόδους απλοποιώντας τον τρόπο και τις διαδικασίες ολοκλήρωσης ενός έργου. Η εφαρμογή νέων τεχνολογιών στην καθοδήγηση μηχανημάτων έργων στο εργοτάξιο μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα, να συμβάλει στην έγκαιρη ολοκλήρωση κάθε έργου και παράλληλα να εξασφαλίσει ότι θα τηρηθεί ο προϋπολογισμός τους. Σήμερα οι λύσεις αυτές είναι αρκετά προσιτές και η ενσωμάτωση τους είναι μια εύκολη διαδικασία.
Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες λύσεις τεκμηρίωσης METRICA AE / Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου

Στο ευρύτερο πλαίσιο της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίων η χρήση σύγχρονων μεθόδων τεκμηρίωσης κτιρίων είναι επιβεβλημένη τόσο για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία των δεδομένων που πρέπει να συλλεχθούν όσο και για την ταχύτητα και την ευκολία με την οποία οι μηχανικοί μπορούν να ολοκληρώνουν τις μετρητικές εργασίες τους.
Οι σύγχρονες μέθοδοι τεκμηρίωσης κτιρίων βοηθούν κάθε μηχανικό
•    Να ολοκληρώσει γρήγορα οποιαδήποτε επιτόπια μελέτη
•    Να συλλέξει πληροφορίες για οποιαδήποτε μετέπειτα επεξεργασία
•    Να καταγράψει ηλεκτρονικά όλα τα απαραίτητα δεδομένα για άμεση ή μελλοντική χρήση
•    Να διαχειριστεί και να μοιραστεί την πληροφορία με μεγάλη ευκολία

Παραδόθηκε από την ερευνητική ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η τελική Έκθεση παρακολούθησης και επίλυσης του δικτύου HxGN SmartNet για το 2021, η οποία εντάσσεται στα πλαίσια της διαχρονικής σύμβασης της METRICA A.E. με το Α.Π.Θ. σχετικά με τον έλεγχο, την επίλυση και την ένταξη του HxGN SmartNet στο σύστημα HTRS07. Δείτε την πιστοποίηση εδώ. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την εργασία ή το δίκτυο μονίμων σταθμών αναφοράς HxGN SmartNet, επισκεφθείτε τη σχετική ενότητα στον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Υποστήριξης στο 210 2202130.

Για όλους εμάς στη METRICA η ποιότητα, η αξιοπιστία και ο σεβασμός στους πελάτες και συνεργάτες μας είναι θέματα πρώτης προτεραιότητας και το αποδεικνύουμε εμπράκτως σε κάθε ευκαιρία.

Αναβάθμιση HxGN SmartNet

Το HxGN SmartNet είναι αποδεδειγμένα ένα δίκτυο που εξελίσσεται διαρκώς για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες του παρέχοντας σύγχρονη υποδομή, απόλυτη κάλυψη, πληθώρα υπηρεσιών και ευέλικτα πακέτα συνδρομών. Το 2021, το δίκτυο γιορτάζει 15 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του στην Ελλάδα με Limited Edition συνδρομητικά πακέτα, μηνιαίες κληρώσεις και πληθώρα άλλων δράσεων – μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες εδώ -. Πριν από λίγες ημέρες στην ευρεία γκάμα πακέτων συνδρομών προστέθηκε ένα ακόμη, 1yr NRTK FULL GNSS Limited – 20h μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο τη λίστα επιλογών για τους χρήστες του.

Δείτε σε ποιες περιοχές λειτουργούν ήδη οι νέοι δέκτες & διαβάστε για τα οφέλη των χρηστών.

Η ομάδα της Metrica ΑΕ σας εύχεται καλό καλοκαίρι και σας ενημερώνει πως τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά 16 με 20 Αυγούστου 2021.

Η ομάδα της Metrica ΑΕ σας εύχεται καλό καλοκαίρι και σας ενημερώνει πως τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά 16 με 20 Αυγούστου 2021.
Με νέους στόχους, φρέσκες ιδέες και νέες λύσεις για τους επαγγελματίες ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τέλη Αυγούστου.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ενημερωθείτε για τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων μας την περίοδο των διακοπών και προγραμματίστε έγκαιρα τα ραντεβού και τις εργασίες σας.

Ποιος είναι ο νικητής της χορηγίας μας στον διαγωνισμό #topografontas που έτρεξε στα πλαίσια του 6ου Πανελλήνιου Συνέδριου ΑΤΜ;

Το hashtag #topografontas είχε και φέτος πολλές ενδιαφέρουσες αναφορές στον διαγωνισμό φωτογραφίας που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου ΑΤΜ. Η METRICA, χορηγός και θερμός υποστηρικτής κάθε ενέργειας του Συλλόγου ΑΤΜ προσέφερε μία 60ωρη Full GNSS συνδρομή στο HxGN SmartNet ως 2ο βραβείο του διαγωνισμού. Το βραβείο κέρδισε ο Κωνσταντίνος Δαφνής (365 likes στο instagram). Δείτε τη φωτογραφία εδώ.

Δείτε περισσότερα για το δίκτυο και όλες τις εορταστικές δράσεις για τα 15 χρόνια παρουσίας του HxGn SmartNet στην Ελλάδα εδώ.

When it rains, it floods. Πόσο προετοιμασμένοι είμαστε;

Κάντε το κουίζ και ανακαλύψτε αν έχετε επιλέξει το κατάλληλο πλάνο διαχείρισης πλημμυρών για την περιοχή σας
Οι ισχυρές βροχοπτώσεις, η αύξηση της στάθμης της θάλασσας καθώς και άλλες επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής οδηγούν όλο και πιο συχνά φαινόμενα πλημμυρών με δυσάρεστες επιπτώσεις για την ασφάλεια των πολιτών και τεράστιες απώλειες ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας.
Για τον λόγο αυτό η πρόληψη και η αποτελεσματική διαχείριση πλημμυρικών φαινομένων έχουν καταστεί πλέον ιδιαίτερα σημαντικές και πιο απαραίτητες από ποτέ. Οι αρμόδιες αρχές σε κάθε πόλη, δήμο ή περιφέρεια έχουν ήδη ξεκινήσει να καταρτούν σχέδια διαχείρισης τέτοιων φαινομένων ώστε να αποτρέψουν μελλοντικές απώλειες και καταστροφές.

Υποκατηγορίες

Θέματα από το Blog μας