• Επικοινωνία : +30 210 28 15 440
  Υποστήριξη : +30 210 22 02 130
 • Online shop
 • HEXAGON LEICA
 • HEXAGON LEICA

Blog

3D Scanning workshop 20.11.2019

Το πρώτο 3D Scanning workshop που διοργανώθηκε από τη METRICA A.E. και την εταιρεία Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και συμμετοχές επαγγελματιών από διάφορα μέρη της Ελλάδας.  Λόγω του έντονου ενδιαφέροντος, το σεμινάριο θα επαναληφθεί στις 20 Νοεμβρίου 2019 και σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή και να πάρετε μια "έντονη γεύση" από την διαδικασία συλλογής, επεξεργασίας και διαχείρισης δεδομένων 3D καθώς και τις τάσεις που επικρατούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Δηλώστε συμμετοχή

Η επαγγελματική έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO, έρχεται να δώσει νέα πνοή στον κλάδο της οικοδομής, των κατασκευών, των υλικών και του design!
18-20 Οκτωβρίου 2019, σας περιμένουμε όλους στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Επισκεφθείτε μας στο περίπτερο 1 Α 15 όπου με χαρά θα σας ενημερώσουμε για τις λύσεις που προτείνουμε στον τομέα της κατασκευής και πως μπορείτε να τις ενσωματώσετε στον τρόπο εργασίας σας ώστε να απογειώσετε την επιχείρηση σας.

Πανελλήνια Συνδιάσκεψη ΠΣΔΑΤΜ

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, συμμετέχουμε στην 11η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη ΠΣΔΑΤΜ στην Καλαμάτα. Σας περιμένουμε στο "περίπτερο" μας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας ενημερώσουμε για όλες τις λύσεις μας. Δείτε το πρόγραμμα για την ενημερωτική εκδήλωση «ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ – Η επόμενη μέρα» που θα πραγματοποιηθεί στις 11πμ την ίδια ημέρα στη σελίδα του συλλόγου https://www.psdatm.gr/index.php

Θα σας δούμε όλους εκεί!

Leica Reporter 87

Limitless. Infinite. Unleashed. Οι τρεις αυτές λέξεις χαρακτηρίζουν απόλυτα τις δυνατότητες της ψηφιακής πραγματικότητας. Έχουμε, ήδη, αρχίσει να βλέπουμε τον τρόπο με τον οποίο η ψηφιακή πραγματικότητα επηρεάζει ολόκληρα επιχειρηματικά οικοσυστήματα - καθιστώντας τα πιο συνδεδεμένα και πιο αυτόνομα. Στο Reporter 87, παίρνουμε μια γεύση από το πώς η ψηφιακή πραγματικότητα αλλάζει τον τρόπο αλληλεπίδρασης μας με τα δεδομένα και κατά συνέπεια επηρεάζει σημαντικά το πώς αντιμετωπίζουμε / βιώνουμε τον κόσμο γύρω μας.

Δείτε όλα τα άρθρα του Reporter 87.

Η εταιρία μας στηρίζει την πρωτοβουλία του Τμήματος Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΕΒ) του Ινστιτούτου Εδαφοϋδατικών Πόρων και σας καλεί σε μια εκδήλωση γεμάτη από επιστημονικές συναντήσεις εργασίας, επιστημονικές παρουσιάσεις-διαλέξεις, συναντήσεις εργασίας επαγγελματικών φορέων και εκθέσεις.

Δείτε το πρόγραμμα & δηλώστε συμμετοχή!

 

INTERGEO 2019

Η ομάδα μας ταξιδεύει στην Στουτγάρδη για να επισκεφθεί την ετήσια, διεθνή έκθεση Intergeo 2019 που λαμβάνει χώρα 17 – 19 Σεπτεμβρίου 2019 στο εκθεσιακό Messe Stuttgart.

Οι εκπρόσωποι μας θα επισκεφτούν τα περίπτερα των προμηθευτών μας και θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με παλιούς και νέους συνεργάτες.

3D Scanning workshop

Με στόχο την ενημέρωση για νέες τεχνολογίες, τη μετάδοση τεχνογνωσίας και την εξέλιξη των επαγγελματιών του κλάδου σε όποια φάση της επαγγελματικής τους εξέλιξης κι αν βρίσκονται, η METRICA αναπτύσσει νέες συνεργασίες όπως αυτή με την εταιρεία Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες η οποία από το 2005 δραστηριοποιείται στον χώρο παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών μη τυπικής εκπαίδευσης, υπηρεσιών έρευνας, υποστήριξης και σχεδιασμού.

Υποκατηγορίες

Θέματα από το Blog μας

 • Ημέρες προβολής στο ΤΕΒ

  Ημέρες προβολής στο ΤΕΒ

  Η εταιρία μας στηρίζει την πρωτοβουλία του Τμήματος Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΕΒ) του Ινστιτούτου Εδαφοϋδατικών Πόρων και σας καλεί σε μια
  Read More
 • INTERGEO 2019

  INTERGEO 2019

  Η ομάδα μας ταξιδεύει στην Στουτγάρδη για να επισκεφθεί την ετήσια, διεθνή έκθεση Intergeo 2019 που λαμβάνει χώρα 17 – 19
  Read More
 • ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019

  ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019

  Η επαγγελματική έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO, έρχεται να δώσει νέα πνοή στον κλάδο της οικοδομής, των κατασκευών, των υλικών και του
  Read More
 • 3D Scanning workshop

  3D Scanning Workshop (BLK360 & Autodesk)

  Με στόχο την ενημέρωση για νέες τεχνολογίες, τη μετάδοση τεχνογνωσίας και την εξέλιξη των επαγγελματιών του κλάδου σε όποια φάση
  Read More