ESPA


  • Επικοινωνία : +30 210 28 15 440
    Υποστήριξη : +30 210 22 02 130
  • i-tools.gr

  • HEXAGON LEICA
  • HEXAGON LEICA

Blog

5 Λόγοι για να χρησιμοποιήσετε συστήματα καθοδήγησης μηχανημάτων (Machine control) σε κάθε εργοτάξιο

Η τάση στον κλάδο της κατασκευής είναι η αυτοματοποίηση μέσω των συστημάτων  καθοδήγησης. Το τελευταίο διάστημα η τεχνολογία στα συστήματα εκσκαφέων έχει εξελιχθεί ιδιαιτέρως. Ο έλεγχος του μηχανήματος υπολογίζει όχι μόνο τη θέση του αλλά και τα εξαρτήματα του - όπως ο κάδος ενός εκσκαφέα ή η λεπίδα μιας μπουλντόζας – και παράλληλα μέσω μιας οθόνης, επιτρέπει στον χειριστή να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι ακριβώς συμβαίνει. Για παράδειγμα, ενημερώνεται αυτόματα για το πόσο βαθιά έχει σκάψει ή αν έχει φτάσει στο βάθος που απαιτείται. Οι ανάγκες ελαχιστοποίησης του κόστους, αποτελεσματικότερης και ποιοτικότερης εργασίας προστάζουν  ένα ψηφιοποιημένο εργοτάξιο που κάνει τις βαριές οικοδομικές εργασίες γρηγορότερες και ασφαλέστερες.  Διαβάστε 5 λόγους που η βαριά κατασκευή επωφελείται από την καθοδήγηση και τον αυτοματισμό των μηχανημάτων, είτε είστε χειριστής, μηχανικός ή εργολάβος.

Προσλαμβάνουμε Μηχανικό πωλήσεων (S.ENV-2)

Η ομάδα μας μεγαλώνει!
Η Metrica Α.Ε. παρέχει μετρητικές λύσεις και εξοπλισμό στους τομείς της Τοπογραφίας, Βιομηχανίας, Ναυτιλίας και Περιβάλλοντος. Δραστηριοποιείται τόσο στον εμπορικό τομέα όσο και στον χώρο παροχής υπηρεσιών, αναλαμβάνοντας και εκτελώντας μεγάλα έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η εταιρία παρέχει επίσης μια σειρά υποστηρικτικών υπηρεσιών για λογαριασμό πολυεθνικών εταιριών στη παγκόσμια αγορά.

Για την ενδυνάμωση του Τμήματος Περιβαλλοντικών Εφαρμογών, η εταιρία ζητάει Μηχανικό Πωλήσεων (S.ENV-2) με έδρα την Αθήνα. Η θέση αναφέρεται στον Διευθυντή Πωλήσεων Περιβαλλοντικών Εφαρμογών.

Δείτε την αγγελία και στείλτε το βιογραφικό σας

HxGN SmartNet - Τυχερός συνδρομητής Μαρτίου

Ο τυχερός συνδρομητής του HxGN SmartNet που κερδίζει την 60ωρη συνδρομή Full GNSS για τον Μάρτιο 2021 είναι ο Αντώνιος Ν. Σακελλαρίου, Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Eθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με έδρα τη Μυτιλήνη. Με αφορμή την επικοινωνία μας, ο ίδιος μας λέει για την εμπειρία του
«Εργάζομαι με το HxGN SmartNet στη Μυτιλήνη από το 2019. Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από τις υπηρεσίες του δικτύου όσο και από τον τρόπο που επικοινωνώ με την ομάδα της METRICA. Δίνουν προσοχή στις ανάγκες του μηχανικού στο πεδίο και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση ότι έχω δίπλα μου αξιόπιστους συνεργάτες.
Αντώνιος Ν. Σακελλαρίου, Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Eθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Πιστοποιημένος Ενεργειακός Επιθεωρητής»        

O Leica GS07 με νέο χειριστήριο Leica Zeno Tab 2 και το λογισμικό πεδίου Field Genius σε νέα τιμή.

Με standard την ταχύτητα, την ευκολία χρήσης και την αξιοπιστία του, ο δέκτης GS07 προσφέρεται πακέτο με το ελαφρύ, εργονομικό και εύχρηστο tablet Android™ Leica Zeno Tab 2. Σχεδιασμένο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, η μεγάλη, φωτεινή οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες κάνοντας την εργασία πεδίου ευκολότερη και πιο αποδοτική.
Παράλληλα, το λογισμικό πεδίου Gield Genious βοηθά στην εκτέλεση των εργασιών με ευκολία και ταχύτητα αποτελώντας έναν ακόμη σύμμαχο σας στο πεδίο.
Ζητήστε προσφορά & αποκτήστε τον Leica GS07 σε ΝΕΑ ΤΙΜΗ. Πατήστε εδώ

Ενοικίαση Λύσεων Reality Capture
Με σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε μηχανικού, προσφέροντας ευελιξία και πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες, παρέχουμε μια ευρεία γκάμα λύσεων 3D Scanning προς ενοικίαση για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα. Στόχος μας να δώσουμε τη δυνατότητα σε κάθε μηχανικό να διευρύνει το πεδίο εφαρμογών του και να ολοκληρώνει τα έργα που αναλαμβάνει παραγωγικά και με ασφάλεια.

Είτε πρόκειται για επίγειο σαρωτή laser, φορητό σαρωτή laser, για 3D imaging λύση ή για αυτοματοποιημένη δημιουργία 3D Virtual Tour, η METRICA σας δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσετε την εργασία σας χωρίς να προβληματίζεστε για τον εξοπλισμό που σας λείπει. Οι σύμβουλοι μας είναι διαθέσιμοι να σας κατευθύνουν στην ιδανική λύση και να σας καθοδηγήσουν στη σωστή χρήση του εξοπλισμού.
 
Κλήρωση για τα 15 χρόνια HXGN SMartNet - Ιανουάριος - Φεβρουάριος 2021

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τους τυχερούς συνδρομητές που κέρδισαν την 60ωρη συνδρομή Full GNSS στην κλήρωση του Ιανουαρίου 2021 και του Φεβρουαρίου 2021. Θυμίζουμε ότι η κλήρωση γίνεται στα πλαίσια του εορτασμού των 15 χρόνων παρουσίας του δικτύου HxGN SmartNet στην Ελλάδα και συμμετέχουν όλοι όσοι ενεργοποίησαν τη συνδρομή τους τον μήνα τον οποίο γίνεται η κλήρωση.

Προμήθεια Γεωραντάρ στην Τ.Ε.Σ. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε.

Η METRICA AE με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την πώληση του Γεωραντάρ Leica DS2000-4 στην Τ.Ε.Σ. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. (www.tessa.gr), μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κατασκευαστικό κλάδο. Πρόκειται για ένα αξιόπιστο σύστημα εντοπισμού υπόγειων υποδομών και εγκαταστάσεων (καλώδια, αγωγοί, σωληνώσεις) απαραίτητο για έργα οδοποιίας, οικοδομικά, υδραυλικά καθώς και για κάθε εργασία που απαιτεί εκσκαφή.
Η METRICA AE είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Leica Geosystems AG στην Ελλάδα, προσφέροντας μεταξύ άλλων και τη σειρά Συστημάτων Ανίχνευσης Υπόγειων Δικτύων του οίκου. Οι λύσεις ανίχνευσης / χαρτογράφησης υπόγειων δικτύων που προσφέρουμε αλλάζουν τον τρόπο εργασίας μέσω αποδοτικών ροών εργασίας από το πεδίο στο γραφείο και αντίστροφα προσφέροντας εξαιρετικά οφέλη για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Η ομάδα μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση και περισσότερες πληροφορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2815440

Υποκατηγορίες

Θέματα από το Blog μας