-->

Blog

Ξεκλείδωσε αμέτρητες δυνατότητες με το Leica Infinity.

Leica Infinity - Μια παραγωγική σουίτα εργαλείων που γεφυρώνει το πεδίο με το γραφείο.

Το Leica Infinity δεν είναι απλώς ένα λογισμικό γραφείου για επαγγελματίες. Είναι ένα εργαλείο αυξημένης παραγωγικότητας που βοηθά τον χρήστη να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των εργασιών πεδίου και γραφείου, σε επίπεδο που δεν είχε προηγουμένως φτάσει καμία άλλη εφαρμογή. Πρόκειται για ένα φιλικό λογισμικό, σχεδιασμένο για διαχείριση γεωχωρικών δεδομένων, επεξεργασία, ανάλυση, έλεγχο της ποιότητας και συνδυασμό των δεδομένων από διαφορετικά τοπογραφικά όργανα μέτρησης: χωροβάτες, γεωδαιτικούς σταθμούς, δέκτες GNSS, drones. Πλέον, προσφέρει και δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων από επίγειους σαρωτές laser 3D επιταχύνοντας καθημερινές απλές και σύνθετες εργασίες των μηχανικών.

Ποιες λειτουργίες προσφέρει το Leica Infinity και γιατί να το επιλέξετε;


Σε μεγάλα έργα, είναι ζωτικής σημασίας η χρήση λογισμικού που παρέχει απρόσκοπτη εμπειρία, και αυτό ακριβώς προσφέρει το Leica Infinity. Επιτρέπει την άνετη διαχείριση δεδομένων από ποικίλες μετρήσεις πεδίου, εξασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη εκτέλεση των διαδικασιών.

Χρησιμοποιώντας το Leica Infinity, έχετε τη δυνατότητα:

  • Να δημιουργήσετε reports με την ποιότητα των μετρήσεων και αναφορών των εργασιών που ολοκληρώθηκαν.
  • Να επεξεργαστείτε τις μετρήσεις από τους Γεωδαιτικούς Σταθμούς σας (TPS), και να τροποποιήσετε παραμέτρους όπως ύψους οργάνου, ύψους στόχου, είδος στόχου, μέθοδος εγκατάστασης στάσης και δημιουργία παρατηρήσεων.
  • Να διαχειριστείτε δεδομένα δεκτών GNSS, συμπεριλαμβανομένων πρωτογενών δεδομένων για post processing με δυνατότητα λήψης δεδομένων RINEX από όλους τους σταθμούς του δικτύου HxGN SmartNet για την μετεπεξεργασία σας (απαιτείται ενεργή συνδρομή post-processing στο δίκτυο HxGN SmartNet).
  • Να επεξεργαστείτε δεδομένα από ψηφιακούς χωροβάτες.
  • Να πραγματοποιείτε αξιόπιστες και ακριβείς επιλύσεις δικτύων (3D, 2D+1D, ή 1D) και τριγωνισμούς.
  • Να δημιουργήσετε 3D επιφάνειες, ισοϋψεις, και να υπολογίσετε όγκους.
  • Να εκτελέσετε εργασίες φωτογραμμετρίας.
  • Να διαχειριστείτε και να δημιουργήσετε νέφος σημείων από εικόνες (συμβατό με DJI UAVs).
  • Να προετοιμάσετε εργασίες και δεδομένα για έργα οδοποιίας και γενικά έργα υποδομών.

 

Τι περιλαμβάνει η νέα έκδοση Leica Infinity v4.1

Με τη νέα έκδοση Leica Infinity v4.1, οι δυνατότητες του λογισμικού επεκτείνονται, καθιστώντας το ακόμα πιο εξειδικευμένο. Τώρα δίνεται η δυνατότητα εισαγωγής στο Infinity δεδομένων από μελέτες σηραγγοποίας με τελικό προορισμό το Leica Captivate για διευκόλυνση του χρήστη στο πεδίο.
Η νέα έκδοση συνέβαλε στη βελτίωση διαχείρισης νεφών σημείων και των δεδομένων από εικόνες Leica BLK3D. Πλέον υπάρχει η δυνατότητα απόκρυψης μέρους του νέφους σημείων, το οποίο ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί εύκολα μέσω του νέου μενού. Επιπλέον, με τη χρήση του νέου point cloud engine, ο χρόνος επεξεργασίας δεδομένων από νέφη σημείων έχει βελτιωθεί. Τέλος, η νέα έκδοση προσφέρει υποστήριξη για τον στειλεό AP20 pole και TPS, επιτρέποντας μετρήσεις υπό κλίση.


Διαφορετικές άδειες για τις διαφορετικές σας ανάγκες. Βρείτε ποια σας ταιριάζει.


Βασική άδεια
Με αυτή την άδεια, αποκτάτε πρόσβαση σε ένα βασικό σύνολο λειτουργιών του Leica Infinity. Η άδεια αυτή ενεργοποιεί όλα τα βασικά εργαλεία και όλους τους διαθέσιμους τρόπους εισαγωγής και εξαγωγής δεδομένων, παρέχει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες Cloud και Map, καθώς επίσης περιλαμβάνει τα εργαλεία COGO, Survey, Feature Coding και Stakeout, συμπεριλαμβανομένων των αναφορών (reports).


Άδειες που προσφέρει το Leica Infinity για εργασία σε εξειδικευμένες εφαρμογές:


Infinity Survey
Αυτή η άδεια επιτρέπει την επεξεργασία δεδομένων από γεωδαιτικούς σταθμούς, χωροβάτες και μετεπεξεργασία δεδομένων GNSS (μόνο για L1 συχνότητα). Επιπλέον, περιλαμβάνει τη μέτρηση σημείων σε εικόνες.

Infinity Survey Advanced
Δίνεται η πρόσβαση σε πιο προχωρημένες δυνατότητες, όπως, μετεπεξεργασία δεδομένων GNSS πολλαπλών συχνοτήτων και πολλαπλών δορυφορικών συστημάτων και τρισδιάστατη συνόρθωση δικτύων.

Infinity Engineering
Πρόσβαση σε εργαλεία που αφορούν την επεξεργασία νέφους σημείων. Επιτρέπει τη δημιουργία, επεξεργασία και χρήση επιφανειών για υπολογισμό όγκων κ.α.

Infinity Infrastructure
Δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας ευθυγραμμιών, διατομών και προφίλ. Επιτρέπει την προετοιμασία δεδομένων οδικών δικτύων και σηράγγων για χρήση στο Leica Captivate, καθώς επίσης και την εισαγωγή αποτελεσμάτων και τη δημιουργία λεπτομερών αναφορών.

Infinity Point Clouds from Images
Προσθέτει δυνατότητες φωτογραμμετρίας στο λογισμικό, με δεδομένα από Imaging Γεωδαιτικούς Σταθμούς ή Drones και την μέτρηση σημείων σε αυτές. Δημιουργεί point cloud, DSM (Digital Surface Model) και ορθοφωτογραφίες.

Infinity Point Cloud Registration
Παρέχει δυνατότητα registration των point cloud, καθώς επίσης την εισαγωγή δεδομένων από σαρωτές Leica, και τη συνένωση και επεξεργασία νεφών σημείων.

Infinity EDU
Η αδειοδότηση επιτρέπει τη χρήση από πολλούς χρήστες (έως 10) και καλύπτει όλες τις λειτουργίες του λογισμικού. Περιλαμβάνει την άδεια χρήσης CCP, και οι αναβαθμίσεις είναι δωρεάν.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Leica Infinity εδώ.


Θέλετε να εργαστείτε δοκιμαστικά με το Leica Infinity;

Ζητήστε ΔΩΡΕΑΝ άδεια χρήσης για 30 ημέρες και μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 2102815440.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε την ιδανική λύση για τις ανάγκες σας.

 

 

Θέματα από το Blog μας