-->

Blog

Πτήση σε εσωτερικούς χώρους; Ο BLK2FLY το έχει. Εσείς;

Ανακαλύψτε τη νέα λειτουργία "Indoor Mode" του BLK2FLY!
Δείτε πώς το BLK2FLY σαρώνει το εσωτερικό της Swiss Life Arena στη Ζυρίχη, χρησιμοποιώντας αυτόνομες αποστολές σάρωσης και χειροκίνητη πτήση σε εσωτερικούς χώρους, καταγράφοντας με ασφάλεια όλα τα χαρακτηριστικά του χώρου με ευκολία.
Η πιο πρόσφατη ενημέρωση του BLK2FLY το καθιστά το απόλυτο εργαλείο για εναέρια 3D σάρωση. Με τη λειτουργία "Indoor Mode", μπορείτε να σαρώσετε εσωτερικούς χώρους, όπως αρένες γηπέδων, εργοστασιακούς χώρους, αποθήκες και να αναλάβετε με αυτοπεποίθηση εφαρμογές όπως ανακαινίσεις, επιθεωρήσεις για λόγους ασφάλειας, έλεγχο σε έργα συντήρησης και πολλές άλλες.

Με τη λειτουργία "Indoor Mode" του BLK2FLY, ο σαρωτής πλησιάζει τα αντικείμενα με μειωμένη ταχύτητα πτήσης, αυξημένη οπτική SLAM και επίγνωση εμποδίων, και δεν απαιτεί GNSS - πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "Indoor Mode" σε εξωτερικούς χώρους όπου το GNSS δεν είναι διαθέσιμο, επιτρέποντας την ολοκλήρωση ακόμα περισσότερων εφαρμογών.

Δείτε εδώ το BLK2FLY να σαρώνει το εσωτερικό της Swiss Life Arena!

💥Όσοι είστε ήδη χρήστες του Leica BLK2FLY επωφεληθείτε από τη δωρεάν ενημέρωση του firmware και σαρώστε σε εσωτερικούς χώρους όπως ποτέ πριν.

Θέλετε να δείτε live τον ιπτάμενο σαρωτή Leica BLK2FLY; Ζητήστε DEMO. 📞2102815440

Θέματα από το Blog μας