-->

Blog

Ανανέωση πιστοποιητικού service από τη Leica

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη πιστοποίηση του εργαστηρίου SERVICE της METRICA A.E. για ακόμη μια χρονιά. Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένο τεχνικό της Leica Geosystems AG τον Νοέμβριο 2023 με την πιστοποίηση να βασίζεται στον επιτυχή έλεγχο του κέντρου Service αφού πληρούνται τα παρακάτω κριτήρια:

  • Το προσωπικό των τεχνικών του εργαστηρίου διαθέτει επάρκεια εκπαίδευσης από τη Leica Geosystems με συνεχή εξέλιξη και μετεκπαιδεύσεις.
  • Αυστηρή τήρηση των οδηγιών εργασίας όσον αφορά τον χώρο, την μηχανογραφική υποδομή και την ύπαρξη κατάλληλου Service Software για τη σωστή ρύθμιση των ηλεκτρονικών τοπογραφικών οργάνων.
  • Χρήστη αυστηρά και μόνο γνήσιων ανταλλακτικών της Leica Geosystems.
  • Χρήση ειδικών εργαλείων, μηχανισμών και εγκαταστάσεων για όργανα μέτρησης και εξοπλισμό της Leica Geosystems.

Δείτε εδώ την πιστοποίηση

Ποια είναι τα οφέλη της πιστοποίησης για τους χρήστες;
Η πιστοποίηση εξασφαλίζει στον χρήστη πως ο εξοπλισμός του είναι πάντα σωστά συντηρημένος και μέσα στις ακρίβειες που ορίζει ο κατασκευαστής. Η τακτική συντήρηση σε εξουσιοδοτημένο SERVICE εξασφαλίζει επίσης, πως τα όργανα μέτρησης καλύπτουν  πάντα τις ανάγκες του χρήστη χωρίς να χάνουν την αξία του με την πάροδο του χρόνου.

Μεγαλώσαμε και σας εξυπηρετούμε καλύτερα
Με όλο και περισσότερους επαγγελματίες να αντιλαμβάνονται τη σημαντικότητα του τακτικού ελέγχου και της συντήρησης του εξοπλισμού τους, το πιστοποιημένο εργαστήριο SERVICE της METRICA ανανεώθηκε, απέκτησε νέα μέλη και ανέλαβε ακόμα περισσότερες εργασίες.

Το 2022, παράλληλα με τον τίτλο Authorized Service Center of Leica Geosystems AG που ήδη κατέχουμε από το 2006, η METRICA πιστοποιήθηκε ως εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο SERVICE των προϊόντων της GeoMax στην Ελλάδα. Η συνεργασία αυτή επήλθε λόγω της εξαιρετικής υποδομής σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτουμε καθώς και της εμπειρίας και εξειδίκευσης του προσωπικού μας.

Επεκτείναμε και αναβαθμίσαμε τις εγκαταστάσεις μας, εκπαιδεύσαμε το προσωπικό μας σε νέα προϊόντα και εργασίες και βελτιώσαμε τις διαδικασίες μας ανεβάζοντας το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρουμε. Στόχος μας είναι κάθε εργασία - επισκευή να πραγματοποιείται στον ταχύτερο δυνατό χρόνο και κάθε επισκευασμένο προϊόν να προσφέρει στον πελάτη την ίδια εμπειρία χρήσης, όπως και πριν το Service.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες 📞2102815440

Θέματα από το Blog μας