-->

Blog

SSC – SmartNet Support Center

Τι είναι το SSC και γιατί είναι τόσο σημαντικό;
Το SSC είναι project της Leica Geosystems AG για συνεχή παρακολούθηση και διασφάλιση της σωστής λειτουργίας του δικτύου μόνιμων σταθμών αναφοράς που έχει αναπτύξει ο οίκος σε Ευρώπη,  Αυστραλία και Αμερική. Κύριο ρόλο στο μεγαλεπήβολο αυτό project κατέχει η ομάδα της METRICA, η οποία αποτελεί και την ομάδα του SSC.
Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί της METRICA εργάζονται σε δωδεκάωρη βάση με αρμοδιότητα την καθημερινή και συνεχή παρακολούθηση των δικτύων για επίλυση προβλημάτων που ενίοτε, προκύπτουν ή ακόμη και την πρόληψή τους καθώς και την παροχή υποστήριξης στους τοπικούς managers των δικτύων.
Η ομάδα του SSC εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία των δικτύων παρέχοντας ποιοτικά και αξιόπιστα δεδομένα στους χρήστες των δικτύων HxGN SmartNet.

Λίγα λόγια
Το project ξεκίνησε πιλοτικά στις 6 Φεβρουαρίου 2017 με την ομάδα υποστήριξης να έχει υπό την επίβλεψή της 7 δίκτυα σταθμών αναφοράς (Γερμανία, Πολωνία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Σλοβακία, Λιθουανία, Αυστρία ). Ένα χρόνο αργότερα και με γνώμονα την θετική επίδραση του SSC στην ομαλή λειτουργία των δικτύων και την εξαιρετική ποιότητα υπηρεσίας που παρείχε η ομάδα της METRICA, προστέθηκαν επτά (7 ) ακόμη δίκτυα στο project (Νορβηγία, Φιλανδία, Σουηδία, Δανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο – Ιρλανδία).

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη λειτουργία του SSC το 2017, αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα η ποιότητα παροχής υπηρεσιών και των νέων δικτύων, όπως ακριβώς έγινε με τα πρώτα επτά.

Το πρόγραμμα ένταξης νέων δικτύων θα συνεχιστεί εντός του έτους 2018 με τελικό στόχο η ομάδα SSC της METRICA να παρακολουθεί και να αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά πιθανά προβλήματα λειτουργίας όλων των δικτύων HxGN SmartNet σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία πριν αυτά επηρεάσουν τους χρήστες.

Η ομάδα

Ρωτήστε μας περισσότερα στο 210 2815440.

Θέματα από το Blog μας