-->

Blog

IN[N] Athens HOTEL

Image

Το in[n]Athens παντρεύει την τοποθεσία με την άνεση και τη σύγχρονη αισθητική. Ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα από το Σύνταγμα, την πολύβουη Ερμού και την υπέροχη Ακρόπολη, σε ένα ειδυλλιακό και ήσυχο σημείο έχει στηθεί ένας τέλειος αστικός προορισμός. 22 δωμάτια υψηλής μοντέρνας αισθητικής με θέα μια υπέροχη εσωτερική αυλή, από αυτές που σπάνια πλέον βλέπεις στην Αθήνα. Το μάρμαρο και το σίδερο δένουν αρμονικά και προσδίδουν έναν μοντέρνο Ελληνικό χαρακτήρα στα δωμάτια και τον χώρο υποδοχής. Κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό με τις δικές του ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Η φιλοσοφία είναι ο φιλοξενούμενος να νιώθει άνετα, οικεία και η διαμονή του να αποτελεί κι αυτή μέρος της εμπειρίας του ταξιδιού του στην Αθήνα.

Η καρδιά του in[n]Athens χτυπάει στην εσωτερική αυλή του. Ο ήλιος της Αθήνας είναι ένα δώρο σε αφθονία και η αυλή είναι το καλύτερο μέρος για να τον απολαύσουν οι φιλοξενούμενοί του υπέροχου ξενοδοχείου. Γεμάτη με φυτά και «κρυφές» γωνιές, η αυλή αποτελεί τον καλύτερο προορισμό για έναν καφέ, λίγο κρασί, διάβασμα και κουβέντα. Μετά από μια κουραστική μέρα στο μουσείο της Ακρόπολης ή μετά από εξοντωτικά ψώνια στον πεζόδρομο της Ερμού, δεν υπάρχει τίποτα πιο δελεαστικό από ένα χαλαρωτικό διάλειμμα στην αυλή του in[n]Athens. Ανακαλύψτε περισσότερα στο https://www.innathens.com/

Η δράση μας στα πλαίσια της Open House Athens 2019

Η ομάδα μας χρησιμοποίησε την Matterport Pro2 3D Camera για να αποτυπώσει την περίφημη αυλή του ξενοδοχείου. Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν  μέσα από τον υπολογιστή, την έξυπνη συσκευή τους (smartphone) ή να ζήσουν μια απόλυτα 3D εμπειρία χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Matterport VR app.

Η Matterport Pro2 3D Camera συλλέγει οπτικά και χωρικά δεδομένα με το πάτημα ενός κουμπιού χαρτογραφώντας τον περιβάλλοντα χώρο μέσα σε λίγα λεπτά. Τα δεδομένα «ανεβαίνουν» στην cloud based πλατφόρμα της Matterport όπου γίνεται η επεξεργασία τους και μέσα σε λίγες ώρες μπορείτε να πάρετε αποτελέσματα όπως 3D εικονικές περιηγήσεις (3D Virtual Tours), ρεαλιστικές 3D απεικονίσεις, λεπτομερείς κατόψεις  και να μοιραστείτε αυτά τα αποτελέσματα απλά & εύκολα. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την κάμερα εδώ.

Παράλληλα, χρησιμοποιώντας τον σαρωτή Leica BLK360, αποτυπώθηκε η πρόσοψη και ο περιβάλλων χώρος του ξενοδοχείου.

Περιηγηθείτε στα project 3D αποτύπωσης

Screenshots από το λογισμικό Autodesk Recap Pro
(σάρωση με 3D Laser Scanner)

Image
Image
Image

Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου για τη θερμή υποδοχή και την υπέροχη την φιλοξενία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102815440.

Θέματα από το Blog μας