ESPA


 • Επικοινωνία : +30 210 28 15 440
  Υποστήριξη : +30 210 22 02 130
 • i-tools.gr

 • HEXAGON LEICA
 • HEXAGON LEICA

Γεωδαιτικοί Δέκτες GNSS

Απλός, ελαφρύς, εύχρηστος

Ο δέκτης Leica GS07 θα αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον σας, μιας και σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει τις καθημερινές ανάγκες μέτρησης ενός σύγχρονου επαγγελματία, τις δικές σας! Είναι ελαφρύς και συγχρόνως πανίσχυρος, αφού συνδυάζει με ιδανικό τρόπο λειτουργικότητα, ποιότητα και τεχνολογία. Διατίθεται με το χειριστήριο CS20, ένας συνδυασμός που θα απογειώσει την εμπειρία σας στο πεδίο και θα μεγιστοποιήσει την αποδοτικότητα σας.

Leica GS07 - Δέκτης GNSS
Leica GS07 - Δέκτης GNSS

Συνοπτικά

Ο Leica GS07 ενσωματώνει τις προηγμένες τεχνολογίες RTKplus και SmartCheck και προσφέρει στον χρήστη όλα τα πλεονεκτήματα του λογισμικού Leica Captivate το οποίο «τρέχει» στο χειριστήριο CS20.

Τεχνολογία RTKplus

 • Ενισχυμένη, με μεγαλύτερη ευαισθησία για επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων, η τεχνολογία RTK plus αποτελεί ένα σημαντικό σύμμαχο στις μετρήσεις πεδίου.
 • 320 κανάλια και δυνατότητα λήψης και καλύτερης διαχείρισης μελλοντικών σημάτων δορυφόρων.

Τεχνολογία SmartCheck

 • Αυτόματος, συνεχής έλεγχος της ποιότητας της θέσης σας για απόλυτη ακρίβεια μετρήσεων.

Το χειριστήριο Leica CS20
Εργονομικά σχεδιασμένο, συμπαγές, με εντυπωσιακή οθόνη αφής (800 x 480 WVGA, Colour TFT) και εξαιρετικές λειτουργίες, το χειριστήριο  Leica CS20 απογειώνει την χρήση του δέκτη GS07 σε κάθε εφαρμογή.  Η οθόνη αφής σας επιτρέπει να συλλέγετε και να επεξεργάζεστε δεδομένα με μοναδική ευκολία ενώ η προβολή 3D σας προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήσης στο πεδίο.

 • Βραβευμένο για τον εργονομικό σχεδιασμό του (Red Dot Awards)
 • Ενσωματωμένο DISTO ™ για ακριβή ηλεκτρονική μέτρηση απόστασης (προαιρετικό)


Leica Captivate Experience
Το λογισμικό Leica Captivate προσφέρει σε κάθε επαγγελματία μια νέα οπτική στον τρόπο που αντιλαμβάνεται, συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα της εργασίας του. Οι χρήστες, μπορούν να έχουν όλα τα πλεονεκτήματα του λογισμικού από τη χρήση του γεωδαιτικού σταθμού (απλό ή multistation) όπως εκπληκτικά γραφικά, εύκολη διαχείριση, δυνατότητες εξατομίκευσης και οργάνωσης κατά τον επιθυμητό τρόπο εργασίας, δυνατότητα διαχείρισης δεδομένων 3D, άμεση σύνδεση εικόνων σε κάθε εργασία κλπ είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του λογισμικού στην ροή εργασίας του δέκτη GNSS.
Οι πολύπλοκοι και χρονοβόροι υπολογισμοί ανήκουν στο παρελθόν χάρη στην δια-λειτουργικότητα μεταξύ των διαφορετικών οργάνων (γεωδαιτικός σταθμός, multistation, δέκτης GPS GNSS). Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν εύκολα στα δεδομένα της εργασίας τους, να ανασύρουν 3D σχέδια και να συλλέξουν νέα δεδομένα τα οποία χρειάζονται για την εργασία γραφείου. Όλα αυτά, σύγχρονα, εύκολα, χωρίς την παραμικρή απώλεια χρόνου.

Η δύναμη του λογισμικού Leica Infinity
Μπορεί το λογισμικό Leica Captivate να προσφέρει σε κάθε χρήστη μια μοναδική εμπειρία στην εργασία πεδίου και να εκτοξεύει την απόδοση στο μέγιστο ωστόσο, οι δυνατότητες του λογισμικού Leica Infinity είναι αυτές που θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο όλη την πληροφορία που συλλέχθηκε στο πεδίο για να παράγουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στο γραφείο. Η άψογη συνεργασία των δύο λογισμικών εγγυάται μέγιστη παραγωγικότητα!

Πακέτα υποστήριξης: Εξαιρετική υποστήριξη σε κάθε σας βήμα
Τα πακέτα υποστήριξης ACC είναι σχεδιασμένα να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες κάθε χρήστη προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες υποστήριξης σε κάθε στάδιο της εργασίας σας. Μειώστε δραστικά τις καθυστερήσεις ξεπερνώντας τις δυσκολίες στο πεδίο με τη βοήθεια του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού μας, ολοκληρώστε την εργασία σας ακολουθώντας την καλύτερη μεθοδολογία που μπορούν να σας προτείνουν τα έμπειρα στελέχη μας, διατηρείστε την αξία του εξοπλισμού σας επιλέγοντας το πιστοποιημένο εργαστήριο SERVICE που διαθέτουμε.

Ζητήστε προσφορά. Καλέστε στο 210 2815440 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Invalid Input
Invalid Input
Για να αποστείλετε αυτή τη φόρμα πρέπει να συμφωνήσετε με τους όρους χρήσης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Το δίκτυο

Digitise your AEC Workflow

Εργαστείτε με το HxGN SmartNet, το πιο αξιόπιστο δίκτυο σταθμών αναφοράς. Η πιο ολοκληρωμένη λύση στα δίκτυα • Μέλος παγκόσμιου δικτύου με παρουσία σε 25 χώρες του κόσμου
 • Το πρώτο Full GNSS δίκτυο από το 2018
 • Επιλύεται ετησίως από το Α.Π.Θ.
 • Ευέλικτα πακέτα RTK & Post Processing
 • Επίσημες συνεργασίες με πανεπιστήμια και φορείς σε Ελλάδα & εξωτερικό
 • Επταμελής ομάδα τεχνικής υποστήριξης
 • 12ωρη εξυπηρέτηση Τ.Υ.
 • Live τεχνική υποστήριξη στο πεδίο μέσω ειδικής πλατφόρμας
 • Ετήσια συνδρομή από 190€

Θέματα από το Blog μας