-->

  • Τεχν. Υποστήριξη : 210 22 02 130

  • E-SHOP

  • HEXAGON LEICA
  • HEXAGON LEICA

Λογισμικά

MicroSurvey CAD - Αξιόπιστο. Έυχρηστο. Προσιτό.

Image
Το MicroSurvey CAD είναι ένα ολοκληρωμένο σχεδιαστικό λογισμικό για τοπογράφους και πολιτικούς μηχανικούς. Oι χρήστες μπορούν να συντάξουν εύκολα τοπογραφικά διαγράμματα και να επωφεληθούν από πληθώρα εργαλείων για να εκτελέσουν εργασίες όπως COGO, δημιουργία και διαχείριση DTM, επίλυση οδεύσεων, μέτρηση όγκων, ισοϋψών καμπυλών, επεξεργασία νεφών σημείων (point cloud) κ.α.

Το MicroSurvey CAD είναι συμβατό με τους όλους τύπους αρχείων των γεωδαιτικών σταθμών και των δεκτών GNSS που κυριαρχούν στην αγορά. Πρόκειται για μια οικονομικά προσιτή λύση που εξυπηρετεί τις ανάγκες της εργασίας γραφείου κάθε μηχανικού.

Μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση που εξυπηρετεί τις ανάγκες του γραφείου σας: Basic, Standard, Premium, Studio, Ultimate.

Ποια είναι αυτά τα στοιχεία που διαφοροποιούν το MicroSurvey CAD από τα άλλα λογισμικά;

ΓΡΗΓΟΡΟ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ

Η τοπογραφικές εργασίες είναι αδιαμφησβήτητα μια απαιτητική και χρονοβόρα διαδικασία. Η ανάγκη για εξοικονόμηση χρόνου τόσο στο πεδίο όσο και στο γραφείο είναι απαραίτητη. Εκτός από σύγχρονο εξοπλισμό κάθε μηχανικός χρειάζεται και ένα εύχρηστο λογισμικό που θα τον βοηθά να κερδίζει περισσότερο χρόνο και να παραδίδει αξιόπιστα αποτελέσματα.  Το MicroSurvey CAD με τη λειτουργία "Field to Finish" επιτρέπει την εύκολη δημιουργία σχεδίων χρησιμοποιώντας απευθείας τα δεδομένα των μετρήσεων που έχουν γίνει στο πεδίο (ραπορτάροντας αυτόματα αρχεία txt στο cad). Είτε χρησιμοποιείτε γεωδαιτικό σταθμό, δέκτη GNSS, UAV, 3D σαρωτή ή ακόμα και φωτογραμμετρία, το MicroSurvey σας βοηθά να μετατρέψετε τα δεδομένα σας στα παραδοτέα που επιθυμείτε. Η λειτουργία "AutoMap" σας παρέχει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να επεξεργαστείτε γρήγορα και αποτελεσματικά όλα τα δεδομένα και τις μετρήσεις που έχετε συλλέξει. Το MicroSurvey CAD είναι ένα "all in one" σχεδιαστικό και υπολογιστικό πρόγραμμα, έτσι μπορείτε να δημοσιεύσετε τα τελικά ή τα ενδιάμεσα παραδοτέα σας απευθείας χωρίς να κάνετε εξαγωγή σε άλλο πρόγραμμα CAD για ολοκλήρωση και σχεδίαση.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Μια από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μηχανικοί, στον κατασκευαστικό κλάδο είναι οι αλλαγές που προκύπτουν κατά τη διαδικασία κατασκευής μιας υποδομής είτε πρόκειται για τροποποιήσεις της τελευταίας στιγμής είτε για μακροχρόνια έργα που οι απαιτήσεις αλλάζουν επηρεασμένες από πολλές παραμέτρους. Το λογισμικό MicroSurvey CAD είναι το εργαλείο που σας βοηθά να ολοκληρώνετε την εργασία σας σε έργα οποιουδήποτε μεγέθους δίνοντας σας τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε γρήγορα τροποποιήσεις στο σχέδιο, προσθέτοντας ή αφαιρώντας στοιχεία πολύ εύκολα. Σας επιτρέπει να σχεδιάσετε, να ανταλλάξετε δεδομένα πεδίου, να κάνετε αναθεωρήσεις και να παράγετε τελικά σχέδια. Δεν υπάρχει ανάγκη για ενδιάμεσο λογισμικό ή εξαγωγή σε άλλο για οδεύσεις και COGO υπολογισμούς, ή σύνταξη CAD. Τα εύχρηστα εργαλεία COGO σας επιτρέπουν να επιλύετε προβλήματα γεωμετρίας και να λαμβάνετε αποφάσεις εύκολα και γρήγορα.

Επιπλέον, με τη χρήση του MicroSurvey CAD μπορούν να προετοιμαστούν  με ταχύτητα και ακρίβεια σχέδια για όγκους και χωματουργικά έργα. Το MicroSurvey CAD είναι το πρωταρχικό εργαλείο των μηχανικών για μετατροπή των ηλεκτρονικών σχεδίων σε σημεία χάραξης, δίνοντας τη δυνατότητα προβολής του κάθε αρχείου με σημεία, γραμμές ή επιφάνειες έτοιμα για χάραξη στο πεδίο. Τα δεδομένα μπορούν να επεξεργαστούν από σχεδόν όλους τους τύπους αρχείων που χρησιμοποιούν οι υπόλοιποι συνεργάτες, διευκολύνοντας την ομαλή εξέλιξη του έργου.

Ανακαλύψτε όλα όσα μπορείτε να κάνετε με το MicroSurvey CAD

OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ CAD
Λήψη δεδομένων, Υπολογισμός, Σχεδίαση, Έλεγχος και Εκτύπωση - Όλα ενσωματωμένα σε ένα παραγωγικό λογισμικό.
ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΔΑΦΟΥΣ - ΙΣΟΥΨΕΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ - ΟΓΚΟΙ
Με το MicroSurvey CAD η δημιουργία και η διαχείριση – επεξεργασία μοντέλων επιφανειών γίνεται γρήγορα και εύκολα χάρη στις διαθέσιμες εργαλειοθήκες.
ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ, ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΧΩΡΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
Το MicroSurvey έχει το απλούστερο και πιο παραγωγικό βοηθητικό πρόγραμμα COGO μέσα σε ένα πακέτο CAD
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΕΔΙΟΥ & ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ
Σχεδιασμός πεδίου: Υπολογίστε λίμνες, τάφρους, όγκους αποθεμάτων και πλαγιές.
Οδικός σχεδιασμός: Υπολογίστε διατομές και μηκοτομές, δημιουργήστε 3D σχέδιο οδοποιίας. Κατασκευάστε εύκολα και γρήγορα τα δικά σας πρότυπα διατομών.
ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΟΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
Υπολογισμός κάθετων και γωνιακών σφαλμάτων, οδεύσεων, καθορισμός προσανατολισμού και υπολογισμοί ελάχιστων τετραγώνων.
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
Η τεχνολογία Active Drawing της MicroSurvey είναι ένας νέος και αποτελεσματικός τρόπος εργασίας δίνοντας τη δυνατότητα επεξεργασίας των δεδομένων κατευθείαν από το πεδίο.
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ POINT CLOUD
H Ultimate & Studio λειτουργία εμπεριέχει μια ισχυρή μηχανή επεξεργασίας νεφών σημείων εξαιρετικά βελτιστοποιημένη για παρακολούθηση και επεξεργασία μεγάλου όγκου δεδομένων.
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ INTELLICAD
Πλήρως προσαρμόσιμες εντολές για τον χρήστη αφού τα εργαλεία μπορούν να τοποθετηθούν όπως επιθυμεί κάθε χρήστης με τη λειτουργία "drag and drop" μια λειτουργία που καθιστά το MicroSurvey CAD λειτουργικότερο και πιο χρηστικό από άλλα σχεδιαστικά λογισμικά.

AutoMap Library Overview

Volume

Plot Layout Space

Labeling Defaults

Adding Multiple Points

COGO

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας


Invalid Input
Invalid Input
Μή επιτρεπτή εισαγωγή τηλεφώνου. Ελέγξτε και προσπαθήστε ξανά.
Μή επιτρεπτή εισαγωγή e-mail. Ελέγξτε και προσπαθήστε ξανά.
Invalid Input
Παρακαλούμε γράψτε τα σχόλιά σας.
Λάθος καταχώρηση, προσπαθήστε ξανά.
Για να αποστείλετε αυτή τη φόρμα πρέπει να συμφωνήσετε με τους όρους χρήσης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Θέματα από το Blog μας