“Ακάλυπτοι” στο πεδίο; Ποτέ ξανά.

Δεν έχει σημασία αν διάθετετε εμπειρία ή όχι, αν αναλαμβάνετε απλά ή πολύπλοκα έργα. Διαβάστε 4 σημαντικούς λόγους για να αποκτήσετε ένα Συμβόλαιο Υποστήριξης METRICA
CCP | TECHNICAL SUPPORT

4 σημαντικοί λόγοι για να αποκτήσετε ένα Συμβόλαιο Υποστήριξης στη METRICA

Κάθε επαγγελματίας μηχανικός επιζητά το μέγιστο όφελος από την επένδυσή του σε μετρητικό εξοπλισμό. Για αυτόν τον λόγο στην METRICA φροντίζουμε οι πελάτες μας να αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητες του τοπογραφικού τους εξοπλισμού εστιάζοντας παράλληλα στις επαγγελματικές τους ανάγκες. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά που θα σας προσφέρει βεβαιότητα και σιγουριά σε κάθε σας βήμα.

Έχοντας επενδύσει στη δημιουργία μιας ομάδας που απαρτίζεται αποκλειστικά από έμπειρους μηχανικούς καθώς και σε μια γκάμα συμβολαίων τεχνικής υποστήριξης βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας, σε κάθε έργο που αναλαμβάνετε, σε οτιδήποτε και αν χρειαστεί. Χάρη στην τεχνογνωσία που διαθέτει η ομάδα μας μπορεί να σας καθοδηγήσει και μαζί να επιλύσετε τυχόν δυσκολίες που παρουσιάζονται στην εργασία στο πεδίο αλλά και στο γραφείο.

Δεν έχει σημασία αν διάθετετε εμπειρία ή όχι, αν αναλαμβάνετε απλά ή πολύπλοκα έργα. Με την απόκτηση ενός συμβολαίου υποστήριξης έχετε την δυνατότητα να εργάζεστε απρόσκοπτα ξεπερνώντας κάθε πιθανό εμπόδιο άμεσα αλλά και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας μαθαίνοντας εις βάθος τις λειτουργίες του εξοπλισμού σας.

Καλέστε μας στο 210 22 02 130 ή στείλτε μας το αίτημα σας στο [email protected]

 

1. Αξιοποιήστε όλες τις δυνατότητες του τοπογραφικού εξοπλισμού σας

Η τεχνολογία στον μετρητικό εξοπλισμό εξελίσσεται ραγδαία. Συνεχώς παρουσιάζονται νέα καινοτόμα προϊόντα με σύγχρονα λογισμικά προσφέροντας όλο και περισσότερες δυνατότητες. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι η πλειοψηφία των χρηστών είναι πιθανό να μην αξιοποιεί στο έπακρο όλες αυτές τις λειτουργίες που διαθέτει ο εξοπλισμός τους.

Για τον λόγο αυτό στην METRICA φροντίζουμε η ομάδα μας να εκπαιδεύεται συνεχώς σε κάθε νέα τεχνολογία και όλοι οι μηχανικοί μας να είναι πλήρως καταρτισμένοι ώστε να σας καθοδηγήσουν να «ξεκλειδώσετε» κάθε δυνατότητα του εξοπλισμού σας και να εργάζεστε παραγωγικότερα και αποτελεσματικότερα.

2. Επιλύστε άμεσα κάθε πιθανό πρόβλημα στη χρήση του τοπογραφικού εξοπλισμού σας

Η εργασία στο πεδίο γνωρίζουμε πως δεν είναι πάντα μια εύκολη διαδικασία. Οι συνθήκες πολλές φορές τείνουν να είναι δύσκολες και τα προβλήματα να γίνονται ένας αστάθμητος παράγοντας για την εργασία σας. Κάθε ζήτημα που προκύπτει στο πεδίο πρέπει να επιλύεται άμεσα και με ταχύτητα. Ένα ενεργό συμβόλαιο υποστήριξης σας εξασφαλίζει την άμεση επικοινωνία με τους ειδικούς της ομάδας μας οι οποίοι δεσμεύονται να σας βοηθήσουν ταχύτατα και αποτελεσματικά. Στόχος μας είναι κάθε ζήτημα να επιλύεται έγκαιρα ώστε να μην χρειαστεί να επαναλάβετε περιττές επισκέψεις στο πεδίο, να χάσετε πολύτιμο χρόνο ή δεδομένα.

3. Αποκτήστε προτεραιότητα στην επικοινωνία

Οι απαιτητικοί ρυθμοί που κυριαρχούν στον κλάδο των μηχανικών οδηγούν πολλές φορές σε εργασία πέρα από το συνηθισμένο ωράριο. Στη METRICA γνωρίζοντας πολύ καλά αυτές τις συνθήκες και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες σας, φροντίζουμε να είμαστε διαθέσιμοι για εσάς ανά πάσα στιγμή. Με την ενεργοποίηση ενός Συμβολαίου Υποστήριξης έχετε την δυνατότητα να επικοινωνείτε με την ομάδα μας μέσα από την ειδική γραμμή επικοινωνίας 210 22 02 130, η οποία λειτουργεί σε 12ωρη βάση (08:30-20:30).

4. Χρησιμοποιήστε την εμπειρία της ομάδας μας για να εξελιχθείτε

Η έμπειρη ομάδα μας είναι διαθέσιμη για να σας καθοδηγήσει στην σωστή χρήση του εκάστοτε εξοπλισμού σας. Χάρη στις τεχνικές γνώσεις που διαθέτουν οι μηχανικοί μας μπορούν να σας προσφέρουν ολοκληρωμένες εκπαιδεύσεις, σε εσάς ή την ομάδα σας, για όλες τις λειτουργίες που διαθέτουν o δέκτης GNSS και ο γεωδαιτικός σταθμός σας.
Επιπλέον με το συμβόλαιο υποστήριξής σας έχετε τη δυνατότητα αναβάθμισης στην τελευταία έκδοση λογισμικού, για καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Ποιο είναι όμως το ιδανικό συμβόλαιο υποστήριξης για εσάς;

Η ομάδα μας είναι στη διάθεση σας να ακούσει τους προβληματισμούς σας και να σας προτείνει το καταλληλότερο συμβόλαιο.
Ωστόσο, για εσάς που θέλετε να έχετε μια λύση που δεν θα σας κοστίσει ιδιαίτερα αλλά θα σας προσφέρει την ασφάλεια που ζητάτε, η ομάδα μας προτείνει το  Leica CCP Blue. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο Συμβόλαιο Τεχνικής Υποστήριξης που προσφέρει σημαντικά οφέλη στους κατόχους του ώστε να μπορούν να εργάζονται αδιάκοπα αυξάνοντας την παραγωγικότητα τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Διαβάστε Επίσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο