ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Leica Zeno Mobile One

Επαγγελματική Εφαρμογή για Συλλογή Δεδομένων G.I.S.

Επαγγελματική Εφαρμοφή για Συλλογή Δεδομένων G.I.S.

Leica Zeno Mobile One

Το Leica Zeno Mobile One απλοποιεί τη συλλογή δεδομένων παρέχοντας μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή, πράγμα που σημαίνει ότι οι εργασίες τοπογράφησης μπορούν να εκτελούνται από μη ειδικούς σε θέματα τοπογραφίας. Η εφαρμογή συνδέεται με τις έξυπνες κεραίες Leica Zeno GG04 plus και FLX100 plus για μετρήσεις υψηλής ακρίβειας και ενσωματώνεται στις υπάρχουσες ροές εργασίας, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη συλλογή δεδομένων. Είτε πρόκειται για οπτικοποίηση δεδομένων, είτε για εισαγωγή αρχείων, είτε για εξαγωγή στην πλατφόρμα Esri ArcGIS, το Zeno Mobile One προσφέρει εκτεταμένες λειτουργίες και πολλαπλές μορφές δεδομένων για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Γιατί να το επιλέξετε;

Το Leica Zeno Mobile One είναι μια απλή αλλά ισχυρή εφαρμογή για την καταγραφή δεδομένων σε κινητά, η οποία βελτιώνει την παραγωγικότητα και την ποιότητα των δεδομένων.

Συμβατό με Android και iOS

Το Leica Zeno Mobile One είναι μια εύχρηστη εφαρμογή για τη συλλογή μετρήσεων GNSS υψηλής ακρίβειας, την οπτικοποίηση και την κοινή χρήση γεωχωρικών δεδομένων. Συνδέστε τις συσκευές GNSS της Leica Geosystems για να αξιοποιήσετε τη συλλογή δεδομένων υψηλής ακρίβειας.

Απλοποιήστε την συλλογή δεδομένων σας

Η εφαρμογή  εισάγει και εξάγει δεδομένα εύκολα μέσω των υπηρεσιών cloud και υποστηρίζει μια σειρά μορφών δεδομένων. Συνδεθείτε στο HxGN SmartNet για να εξασφαλίσετε μετρήσεις GNSS με ακρίβεια εκατοστού.

Απρόσκοπτη ενσωμάτωση δεδομένων

Το Zeno Mobile One σας εξοικονομεί χρόνο στο πεδίο, επιτρέποντάς σας να καταγράφετε περισσότερα δεδομένα πιο γρήγορα. Το νέο λογισμικό επιτρέπει τη ρύθμιση της συλλογής δεδομένων εν κινήσει χωρίς την ανάγκη χρήσης άλλων λογισμικών. 

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το Leica Zeno Mobile One

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε για παρουσίαση του λογισμικού
ή demo άδεια;

Στείλτε μας το αίτημα σας και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες, παρουσίαση του λογισμικού, demo άδεια κ.α.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ & ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ

Χρήσιμα Άρθρα

Διαβάστε χρήσιμα άρθρα για τον κλάδο, τις εφαρμογές, τις μετρητικές μας λύσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο