METRICA ΛΥΣΕΙΣ

Ωκεανογραφικές λύσεις

Ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες για μετρήσεις σε θαλάσσια και παράκτια ύδατα.  Από μεμονωμένους αισθητήρες έως πλήρη αυτόνομα δίκτυα ωκεανογραφικών σταθμών.

Μας εμπιστεύονται πάνω από 40 καταξιωμένοι κατασκευαστές

Oλοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που αφορούν μετρήσεις και δεδομένα σε θαλάσσια και παράκτια ύδατα.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Ωκεανογραφικός εξοπλισμός

Στη METRICA προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που αφορούν μετρήσεις και δεδομένα σε θαλάσσια και παράκτια ύδατα.

Οι λύσεις που προσφέρουμε ποικίλλουν ανάλογα με την εφαρμογή.
Στιβαροί πλωτήρες με ενσωματωμένους αισθητήρες για μέτρηση ρευμάτων, κυμάτων, φυσικοχημικών παραμέτρων, υδρόφωνα για παρακολούθηση υποθαλάσσιου θορύβου κ.α.
Πολυδεσμικοί ηχοβολιστες και side scan sonars για λεπτομερείς τρισδιάστατες αποτυπώσεις πυθμένα, παλιροιογράφοι για παρακολούθηση στάθμης θάλασσας και άλλων σημαντικών παραμέτρων για την παράκτια ζώνη κ.α. 

Η έμπειρη ομάδα μας διαθέτει την τεχνογνωσία να σας υποστηρίξει σε κάθε φάση του έργου σας. 

Οι εφαρμογές

Οι λύσεις μας χρησιμοποιούνται  σε μια πληθώρα εφαρμογών στον κατασκευαστικό κλάδο, την έρευνα και εκπαίδευση, την ασφάλεια κα.

Πολυδεσμικοί Ηχοβολιστές (Multibeam systems)

Η εταιρία µας προτείνει μόνιμα και φορητά, εύχρηστα, πιστοποιημένα συστήµατα πολυδεσµικών ηχοβολιστών του νορβηγικού οίκου Norbit. Πρόκειται για λύσεις µικρού βάρους, µε εξειδικευμένα λογισμικά κατάλληλα για θαλάσσια έρευνα.

Σταθµοί µέτρησης κυµάτων & ρευµάτων

Παρέχουν δεδομένα σχετικά µε το κυµατικό φάσµα, τη διεύθυνση των κυµάτων, του προφίλ ταχυτήτων της υδάτινης στήλης και της κύµανσης των παλιρροιών. Οι αισθητήρες παρέχονται είτε online επί σταθερών κατασκευών και πλωτήρες είτε ως αυτόνομα συστήματα.

Υδρόφωνα | Υποθαλάσσιος Θόρυβος

Λύσεις παρακολούθησης υποθαλάσσιου θορύβου είτε σε πραγματικό χρόνο είτε για μετέπειτα επεξεργασία των δεδομένων, που παρέχουν πολύτιµες πληροφορίες για τις επιπτώσεις της ανθρωπογενούς δραστηριότητας στο θαλάσσιο περιβάλλον.

USV | AUV

Σε συνεργασία με αξιόπιστους κατασκευαστές σε Ελλάδα και εξωτερικό, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα αυτόνομων οχημάτων – υποβρύχια ή επιφανείας – για κάθε τύπου εφαρμογή. 

Θαλάσσιοι Πλωτήρες

Πλωτήρες διαφορετικού μεγέθους, για ρηχά ή βαθιά νερά, customized για το έργο σας – με ενσωμάτωση αισθητήρων ή ως ολοκληρωμένοι ωκεανογραφικοί σταθμοί.

Πολυπαραμετρικοί αισθητήρες | Φορητά όργανα

Προσφέρουμε αισθητήρες διαφορετικών κατασκευαστών ανάλογα με τις εκάστοτε μετρητικές ανάγκες, για spot και insitu μετρήσεις, είτε ως μεμονωμένες λύσεις είτε ως ολοκληρωμένα online τηλεμετρικά συστήματα.

METRICA EXPERTS

Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σας;

Συζητήστε μαζί μας τις ανάγκες της εργασίας, τους στόχους και τις προσδοκίες σας. Γνωρίστε την ομάδα μας και τις λύσεις μας και επιλέξτε κατόπιν ό,τι θα σας βοηθήσει να επιτύχετε.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ

Ανακαλύψτε τι ταιριάζει στην επιχείρηση σας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ONLINE MEETING

Κλείστε ραντεβού & δείτε live τις λύσεις που σας ενδιαφέρουν

Εναλλακτικά ανακαλύψτε μία εξατομικευμένη λύση για τις ανάγκες της θέσης σας.

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Ανακαλύψτε τα λογισμικά

Ανακαλύψτε μια σειρά από δυναμικά λογισμικά με αυτοματοποιημένες ροές εργασίας, φιλικά προς τους χρήστες κάθε επιπέδου και modules για εξιδικευμένες εφαρμογές.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΣΑΣ

Χρήσιμα Άρθρα

Βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα άρθρα που αφορούν τον κλάδο και τις εφαρμογές σας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τιις λύσεις μας;

Στείλτε μας το αίτημα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε ενδελεχώς το ενδεχόμενο συνεργασίας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο