Συστήματα Υδροφώνων

RTSYS Resea

Συστήματα Υδροφώνων

RTSYS Resea

Ο καταγραφέας RTSYS Recorder RESEA έχει δυνατότητα σύνδεσης έως και τέσσερα (4) ευρυζωνικά υδρόφωνα ταυτόχρονης καταγραφής. Δέχεται τόσο παθητικά όσο και προ-ενισχυμένα ενεργά υδρόφωνα.


Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής ψηφιακού σήματος επιτρέπει υψηλή ταχύτητα στην απόκτηση δεδομένων, φιλτράρισμα και αποθήκευση. Η κατανάλωση ισχύος του είναι από 600 mW έως 2 W σε λειτουργία και λιγότερο από 1 mW σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας.

Καθηλωτική
απεικόνιση HDR

Λήψη εικόνων με 4 κάμερες 13 MP και λήψη φωτογραφιών μεγάλης ευκρίνειας για εξαιρετική απόδοση λεπτομερειών στο έγχρωμο σύννεφο σημείων.

Τεχνολογία
VIS

Η αυτόματη συνένωση των σαρώσεων χωρίς την ύπαρξη στόχων διευκολύνει & επιταχύνει τη διαδικασία σάρωσης βελτιστοποιώντας το συνολικό αποτέλεσμα.

Πλήρης σάρωση
σε 20sec

Ο αισθητήρας LiDAR καταγράφει σύννεφα σημείων με ρυθμό 680.000 σημείων ανά δευτερόλεπτο ολοκληρώνοντας μια σάρωση σε 20 δευτερόλεπτα.

Μικρός, ελαφρύς
& ευέλικτος

Με διαστάσεις 155x80mm και βάρος 850g με μπαταρίες σας ακολουθεί παντού και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας με απόλυτη επιτυχία.

Ταχύτατη
μεταφορά δεδομένων

Η θύρα USB-C διευκολύνει την γρήγορη και εύκολη μεταφορά δεδομένων ενώ διαθέσιμη είναι και η λειτουργία μέσω WiFi για να μη χάνετε χρόνο.

Η πλατφόρμα
HxDR

Ο BLK360 συνδέεται απευθείας στη δυναμική cloud πλατφόρμα HxDR, για ασφαλή αποθήκευση, οπτικοποίηση και συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Multichannel:
up to 4 hydrophones inputs
Broadband:
from 3 Hz to over 500 kHz
Wide dynamic:
24 bits recording
Payloads & Options
Interchangeable hydrophone
Temperature, Pressure, Conductivity
Up to 2 TB memory on HDD
Rechargeable batteries
Embedded processing
Low power mode & Low frequency module
GPS

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα λύσεων που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον Leica BLK360 και τις εφαρμογές του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του Leica BLK360;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τεχνολογίες που σας ενδιαφέρουν & εμπνευστείτε από τη χρήση τους σε διαφορετικούς κλάδους & εφαρμογές. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο