EVTOL

Trinity Pro

EVTOL

Trinity Pro

Ένα ισχυρό UAV σταθερών πτερύγων της Quantum Systems σχεδιασμένο για να ακολουθεί τις νέες τεχνολογίες και να αναβαθμίζεται συνεχώς. Μελλοντικές δυνατότητες όπως αυτή της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ), μπορούν να εφαρμοστούν στο σύστημα δίνοντας νέες ευκαιρίες στον επαγγελματία που αναζητά καινοτομία στον τομέα της χαρτογράφησης.

Η προηγμένη αεροδυναμική του μαζί με το λογισμικό QBase 3D το καθιστούν ένα ολοκληρωμένο ασφαλές σύστημα, ιδανικό για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Χάρη στην ικανότητα του να αποδίδει στις πιο δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες, καταγράφει περισσότερα δεδομένα ανά αποστολή από οποιοδήποτε άλλο συγκρίσιμο drone στην αγορά προσφέροντας απόδοση, αξιοπιστία και ακρίβεια.

Κάλυψη Περιοχής

Το UAV μπορεί να καλύψει μεγάλες εκτάσεις έως και 7000 στρέμματα ή διαδρόμους με απόσταση έως και 100km.

Χρόνος Πτήσης

Χάρη στην αεροδυναμική του και τους σύγχρονους ηλεκτροκινητήρες επιτυγχάνει χρόνους πτήσης που υπερβαίνουν τα 90 min.

Υψόμετρο Απογείωσης

Με δυνατότητα πτήσης μέχρι και 5,5km μπορεί να ξεπεράσει κάθε όριο και να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε εφαρμογή.

Έξυπνες Λειτουργίες

Δυνατότητα απογείωσης και προσγείωσης σε διαφορετικές τοποθεσίες προσφέροντας μεγαλύτερο εύρος δυνατοτήτων αποτύπωσης.

Εξαιρετική Αντοχή

Με αντοχή στον άνεμο έως και 18 m/s και IP54 έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί πτήσεις ακόμα και με τις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Ισχυρό Λογισμικό

Με το λογισμικό QBase 3D οι πτήσεις πραγματοποιούνται με ακρίβεια, εξοικονομώντας χρόνο και προσφέροντας αξιόπιστα δεδομένα.

Τι κάνει το Trinity Pro μοναδικό;

Ένα ισχυρό UAV σταθερών πτερύγων το Trinity Pro με μια ευρεία γκάμα αισθητήρων για αποτύπωση μεγάλων περιοχών.

Trinity Pro- eVTOL

Λειτουργίες νέας γενιάς

Ο αυτόματος πιλότος Quantum-Skynode σε συνδυασμό με τον υπολογιστή Linux προσφέρουν υπολογιστική ισχύ καθώς και βελτιωμένη συνδεσιμότητα στο αεροσκάφος επιτρέποντας την ενσωμάτωση επόμενης γενιάς καμερών, νέων δυνατοτήτων καταγραφής, προσομοίωσης και τεχνητής νοημοσύνης.

Trinity Pro- eVTOL

Αισθητήρες για κάθε εφαρμογή

Η ευρεία γκάμα αισθητήρων που διαθέτει μπορούν να συνδεθούν και να χρησιμοποιηθούν με ευκολία “plug and play” ανάλογα με τις ανάγκες. Με μια σειρά επιλογών όπως RGB, Oblique, πολυφασματικών καμερών και LiDAR, αποτελεί μια ευέλικτη λύση για κάθε τοπογραφική αποτύπωση.

Trinity Pro- eVTOL

Ασφάλεια σε κάθε πτήση

Με λειτουργίες όπως αυτόματη αναγνώριση του εδάφους, προσομοίωση ανέμου και επιστροφή στην αφετηρία με τεχνητή νοημοσύνη, το UAV πραγματοποιεί πτήσεις με απόλυτη ασφάλεια. Οι κίνδυνοι ανιχνεύονται και αναφέρονται στον χρήστη κατά τον σχεδιασμό κάθε αποστολής στο QBase 3D.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Max. Take–off Weight
5.75 kg
Max. Flight Time
90 min
Max. Area Coverage
700 ha
Max. Flight Altitude (MSL)
5500m
Wind Tolerance (gusting/cruise)
18 m/s
Operating Temperature Range
-12° C to 50° C

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Αν ο Trinity Pro δεν φαίνεται να είναι αυτό που ψάχνετε, ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα drone που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το Trinity Pro και τις εφαρμογές του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του Trinity Pro;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο και όχι μόνο. Ανακαλύψτε νέες λύσεις και εφαρμογές που θα αναβαθμίσουν την εργασία σας!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο