ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Leica Cyclone REGISTER 360 PLUS

3D Laser Scanning Point Cloud Registration Software

Point Cloud Registration Software

Leica Cyclone REGISTER 360 PLUS

Εργαστείτε με ασφάλεια και αξιοπιστία σε ένα περιβάλλον σχεδιασμένο να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία σε κάθε χρήστη, νέο ή έμπειρο.Το Cyclone Register 360 μπορεί να δεχθεί δεδομένα από όλους τους σαρωτές Leica – BLK360, RTC360, ScanStation P30/40/50. Επιπροσθέτως δίνει τη δυνατότητα απευθείας εισαγωγής αρχείων Ε57 και δεδομένων FLS (Faro) και ZFS (Z&F). Χάρη στην απλότητα και στις ξεκάθαρες και οπτικοποιημένες ροές εργασίας επιτρέπει στους χρήστες να ολοκληρώσουν ακόμα και το πρώτο τους project χωρίς τη βοήθεια ή την καθοδήγηση ειδικών.Βασισμένο σε αυτοματοποιημένες διαδικασίες επιτρέπει την συνένωση και επεξεργασία ακόμα και του πιο απαιτητικού νέφους σημείων.

Γιατί να το επιλέξετε;

Το Cyclone REGISTER 360 PLUS αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση καταχώρισης νεφών σημείων και προετοιμασίας δεδομένων. Φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας το οποίο διαθέτει ισχυρά εργαλεία συνένωσης και επεξεργασίας του νέφους σημείων.

Ευκολία στη χρήση

Καθοδηγούμενη ροή εργασίας που βοηθάει τον χρήστη σε κάθε βήμα, με δυνατότητα τμηματικής εξαγωγής για αποφυγή υπερβολικού όγκου δεδομένων. Παρέχει επαγγελματικά αποτελέσματα χωρίς την ανάγκη εκτενούς ειδικής εκπαίδευσης στο λογισμικό.

Ταχύτητα (Drag, Drop, Done)

Αυξημένη παραγωγικότητα λόγω του μειωμένου χρόνου επεξεργασίας, της προκαθορισμένης και οπτικοποιημένης ροής εργασίας και της άμεσης εξαγωγής αναφορών.

Αυτοματοποίηση & έλεγχος

Ποιοτικός έλεγχος μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών και εξαγωγή αντίστοιχης αναφοράς (report) για διασφάλιση της ποιότητας της συνένωσης του νέφους σημείων.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το Leica Cyclone Register 360

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε για παρουσίαση του λογισμικού
ή demo άδεια;

Στείλτε μας το αίτημα σας και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες, παρουσίαση του λογισμικού, demo άδεια κ.α.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ & ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ

Χρήσιμα Άρθρα

Διαβάστε χρήσιμα άρθρα για τον κλάδο, τις εφαρμογές, τις μετρητικές μας λύσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο