DRONE

DJI Mavic 3 Multispectral

DRONE

DJI Mavic 3 Multispectral

Για μια αποτελεσματική εναέρια γεωργική μελέτη απαιτούνται λεπτομέρειες που δεν είναι ορατές με γυμνό μάτι. Το Mavic 3 Multispectral έχοντας δύο μορφές “όρασης” αποτελεί ιδανική λύση για μελέτες καλλιεργειών. Συνδυάζοντας μια οπτική κάμερα RGB με μια πολυφασματική κάμερα καταφέρνει να σαρώσει και να αναλύσει την ανάπτυξη καλλιεργειών με απόλυτη ευκρίνεια.

Ιδανικό για εφαρμογές χαρτογράφησης, παρακολούθησης και προσδιορισμό καλλιεργειών, δημιουργία χαρτών NDVI και άλλων δεικτών βλάστησης, για εκτέλεση εφαρμογών μεταβλητού ρυθμού καθώς και για ανάλυση εδάφους για ανίχνευση ανωμαλιών, στρες, ζιζανίων και άλλα.

Εντυπωσιακές κάμερες

Πολυφασματική κάμερα, 4 × 5 MP, G/R/RE/NIR καθώς και RGB Κάμερα 20 MP, 4/3 CMOS, με μηχανικό κλείστρο.

Ασφαλές και σταθερό

Αποφυγή εμποδίων 360 μοιρών καθώς και δυνατότητες μετάδοσης έως 15 Km απόσταση για ασφαλείς πτήσεις.

Εξαιρετική απόδοση

Δυνατότητα πτήσης έως και 43 λεπτά με 2000 στρέμματα κάλυψη σε μια μόνο πτήση

Τι κάνει το drone DJI Mavic 3 Multispectral να ξεχωρίζει;

Έχοντας δύο μορφές ‘’όρασης’’ αποτελεί ιδανική λύση για μελέτες καλλιεργειών αφού συνδυάζει μια οπτική κάμερα RGB με μια πολυφασματική.

Mavic 3M - DJI Drones

Άμεση καταγραφή

Το Mavic 3M χάρη στη λειτουργία RTK προσφέρει ακρίβεια θέσης σε επίπεδο εκατοστών. Ο έλεγχος πτήσης, η κάμερα και η μονάδα RTK συγχρονίζονται για να ολοκληρωθεί μια καταγραφή με ακρίβεια χωρίς να χρειάζεται η χρήση σημείων ελέγχου εδάφους.

Mavic 3M - DJI Drones

Αποφυγή εμποδίων

To αεροσκάφος διαθέτει πολλαπλούς αισθητήρες wide – FOV για ανίχνευση και αποφυγή εμποδίων προς όλες τις κατευθύνσεις (360). Η εναέρια αποτύπωση εδάφους μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα ακόμα σε πεδία με απότομη κλίση.

Mavic 3M - DJI Drones

Αισθητήρας ηλιακού φωτός

Ο ενσωματωμένος αισθητήρας ηλιακού φωτός καταγράφει την ηλιακή ακτινοβολία και την αποτυπώνει σε αρχείο εικόνας αντισταθμίζοντας το φως στα δεδομένα της. Η λειτουργία συμβάλει ώστε να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα NDVI, καθώς και βελτιωμένη ακρίβεια δεδομένων.

Mavic 3M - DJI Drones

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Weight
951 g
Max Flight Speed
15 m/s
Max Wind Speed Resistance
12 m/s
Max Take-off Altitude Above Sea Level
6000 m
Max Flight Time
43 minutes
RGB Camera
4/3 CMOS, Effective Pixels: 20 MP
Multispectral Camera
1/2.8-inch CMOS, effective pixels: 5 MP

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Αν το DJI Mavic 3 Multispectral  δεν φαίνεται να είναι αυτό που ψάχνετε, ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα drone που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το DJI Mavic 3 Multispectral και τις εφαρμογές του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του DJI Mavic 3 Multispectral;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο και όχι μόνο. Ανακαλύψτε νέες λύσεις και εφαρμογές που θα αναβαθμίσουν την εργασία σας!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο