Unmanned Surface Vehicle

IUSV 170

Unmanned Surface Vehicle – USV

IUSV 170

Το iUSV-170 είναι ένα μη επανδρωμένο, αυτόνομο όχημα επιφανείας (Unmanned Surface Vehicle – USV), τύπου καταμαράν μικρό-μεσαίου μεγέθους. Με αρχικό στόχο την ευχρηστία και την ευκολία μεταφοράς, το κυρίως όχημα αποτελείται από δυο φουσκωτούς πλωτήρες και αρθρωτά τμήματα ανθρακονήματος. Μπορεί να συναρμολογηθεί σε λιγότερο από 20 λεπτά και να χρησιμοποιηθεί από 1 ή 2 άτομα, αφού το συνολικό του βάρος είναι μόλις 14,5 κιλά (με μπαταρίες). Οι συνολικές διαστάσεις του είναι 1,7μ (μήκος) x 0,6μ πλάτος.

Γιατί το iSUV170 είναι η πρώτη σας επιλογή;

Δυναμικό και ευέλικτο, είναι μια αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή λύση για ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών.

iUSV-170 - μη επανδρωμένο, αυτόνομο όχημα επιφανείας (Unmanned Surface Vehicle – USV), τύπου καταμαράν μικρό-μεσαίου μεγέθους.

Πολυμορφικότητα και δυνατότητα χρήσης του σε πολλαπλούς ρόλους

Με δυνατότητα ωφέλιμου φορτίου 20 κιλών και με μέγεθος deck μεγέθους 67 x 60εκατ. μπορεί να φιλοξενήσει ένα μεγάλο εύρος αισθητήρων και οργάνων. Έχει τη δυνατότητα να επιχειρεί σε εσωτερικά ύδατα (π.χ. λίμνες, ποτάμια, ταμιευτήρες νερού κτλ.), σε λιμενικές εγκαταστάσεις και παράκτιες περιοχές. Μπορεί να φιλοξενήσει αισθητήρες και όργανα για υδρογραφικές, περιβαλλοντικές ή τεχνικές/κατασκευαστικές εργασίες.

Τεχνολογία που οδηγεί σε μέγιστη ευχρηστία

Το iUSV-170 κινείται με 3 διαφορετικούς τρόπους:

1. Με χρήση δυο (2) κινητήρων σε διάταξη differential / skid steering για μεγάλης διάρκειας εργασιών
2. Με χρήση τεσσάρων (4) κινητήρων σε διάταξη differential / skid steering για εργασίες με μεγαλύτερα φορτία ή σε πιο δύσκολες συνθήκες λειτουργίας
3. Με χρήση τεσσάρων (4) κινητήρων σε διάταξη (vectored) με σκοπό τη δυνατότητα “keep station” (~ dynamic position) και εκτέλεση εξειδικευμένων εργασιών (water sample, water column profile κτλ.)

iUSV-170 - μη επανδρωμένο, αυτόνομο όχημα επιφανείας (Unmanned Surface Vehicle – USV), τύπου καταμαράν μικρό-μεσαίου μεγέθους.

Οικονομική λύση με εξαιρετικές δυνατότητες

Πρόκειται για μια οικονομική λύση με μειωμένο κόστος καθημερινής χρήσης και συντήρησης. Με βάση τις παρεχόμενες δυνατότητες και τον παγκόσμιο ανταγωνισμό το iUSV-170 πετυχαίνει έναν από τους καλύτερους δείκτες κόστους/παροχών ενώ η δυνατότητα συνεχής λειτουργίας ~4-6 ωρών το καθιστά ιδανική λύση σε σχέση με τους παραδοσιακούς τρόπους εκτέλεσης των σχετικών εργασιών. Η αρθρωτή κατασκευή του επιτρέπει την εύκολη και μικρού κόστους αντικατάσταση επιμέρους τμημάτων καθώς ταυτόχρονα υπόσχεται την μελλοντική του επεκτασιμότητα.

Η βασική έκδοση περιλαμβάνει:

Tηλεμετρία μεγάλης εμβέλειας (15 χιλιόμετρα)
Real time HD video εμβέλειας 4 χιλιομέτρων,
RKT GNSS base & rover (GPS, GLONASS, Galileo , BeiDou, QZSS)
2 x συστήματα τηλεμετρίας long range
2 x υποσυστήματα ελέγχου μπαταριών
2 x μπαταρίες τύπου Li-on
3 x gyroscopes
3 x accelerometers
3 x magnetometers
Σαν επιπλέον συστήματα μπορούν να τοποθετηθούν: δεύτερη κάμερα HD με real time μετάδοσης, εξωτερικό MRU & INU (SBG systems), dual gnss receivers heading, obstacle avoidance system (lidar), long range Wi-Fi, on-board companion computer με προεγκατεστημένο διπλό λειτουργικό σύστημα Windows 10 / Linux.

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα λύσεων που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το Leica iSUV-170 και τις εφαρμογές του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του iSUV-170;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τεχνολογίες που σας ενδιαφέρουν & εμπνευστείτε από τη χρήση τους σε διαφορετικούς κλάδους & εφαρμογές. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο