Ευκολία στην Εργασία: Νέα Υπηρεσία GeoCloud Drive

Αποκτήστε έναν ουσιαστικό σύμμαχο για αρμονική συνεργασία πεδίου - γραφείου. Πείτε ναι στην οργανωμένη διαχείριση και πρόσβαση σε δεδομένα από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.
Geocloud Drive

Η τεχνολογική εξέλιξη φέρνει καινοτομίες που επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο που εργαζόμαστε. Μια από αυτές τις καινοτομίες είναι και οι υπηρεσίες cloud οι οποίες επιτρέπουν τη μεταφορά και αποθήκευση δεδομένων.

Η Leica Geosystems αξιοποιεί τις εξελίξεις αυτές ώστε να διευκολύνει τις καθημερινές εργασίες των χρηστών της. Αυτό ακριβώς κάνει και με την υπηρεσία GeoCloud Drive, μια πλατφόρμα που υπόσχεται να ενώσει το πεδίο και το γραφείο, προσφέροντας ευκολία και αποδοτικότητα στην καθημερινή σας εργασία. Αποτελεί έναν ουσιαστικό σύμμαχο για επαγγελματίες στον τομέα σας, παρέχοντας οργανωμένη διαχείριση και πρόσβαση σε δεδομένα από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Τι είναι η υπηρεσία GeoCloud Drive;

Η GeoCloud Drive είναι μια υπηρεσία cloud, μέρος της σουίτας HxGN GeoCloud, η οποία αντικαθιστά το Leica Exchange. Η πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία ενθαρρύνει την ανταλλαγή δεδομένων από το γραφείο στο πεδίο και αντιστρόφως. Τα δεδομένα μεταφέρονται με 3 τρόπους: μέσω της εφαρμογής πεδίου Leica Captivate, ενός web browser ή μέσω του Windows File Explorer. Οι εργασίες και τα αρχεία οργανώνονται σε projects, φακέλους ή υπο-φακέλους και είναι προσβάσιμα από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Η εφαρμογή συγχρονισμού επιφάνειας εργασίας (Desktop Synchronization App) συγχρονίζει τα δεδομένα μεταξύ του τοπικού χώρου αποθήκευσης αρχείων του υπολογιστή και του χώρου αποθήκευσης στο cloud.

Οι Προκλήσεις στην Εργασία πεδίου & πως θα τις ξεπεράσετε με την υπηρεσία GeoCloud Drive

Οι προκλήσεις στην καθημερινή εργασία των μηχανικών είναι αρκετές και είναι ουσιώδες να ξεπεραστούν για να βελτιωθεί η ροή των εργασιών τους. Αν είστε μέρος μιας μεγαλύτερης ομάδας η οποία πρέπει να συγχρονιστεί, τότε οι προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσετε είναι σίγουρα περισσότερες! Οι πιο βασικές είναι:

  • Αποστολή εργασίας πεδίου στο γραφείο για έλεγχο ώστε να επιβεβαιωθεί η πληρότητα των δεδομένων για να μη χρειαστούν εκ νέου μετρήσεις
  • Αποστολή εργασίας πεδίου στο γραφείο για επεξεργασία και αποστολή ανανεωμένου αρχείου στο πεδίο για χάραξη
  • Αποστολή ανανεωμένου ή καινούριου αρχείου για χάραξη στην ομάδα που ήδη βρίσκεται στο πεδίο

Μέχρι τώρα, και χωρίς τη χρήση του Leica Exchange, έπρεπε χρησιμοποιηθεί ένας υπολογιστής ώστε να στείλουμε την εργασία στο γραφείο ή να φορτώσουμε τα νέα δεδομένα.

Εδώ έρχεται να μας βοηθήσει η υπηρεσία GeoCloud Drive!

Πλεονεκτήματα της υπηρεσίας GeoCloud Drive

Η GeoCloud Drive αποτελεί τη λύση σε αυτές τις προκλήσεις, εξασφαλίζοντας στους χρήστες:

Αποθήκευση και Προστασία Δεδομένων: Το Geo Cloud προσφέρει ασφαλή αποθήκευση δεδομένων σε έναν αξιόπιστο cloud server. Αυτό εξαλείφει τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων λόγω βλάβης σε συσκευές ή απώλειας τους, προσφέροντας την ασφάλεια που απαιτείται για κρίσιμες πληροφορίες.

Εργασία από Οπουδήποτε: Η δυνατότητα πρόσβασης από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο internet επιτρέπει στους επαγγελματίες να εργάζονται ευέλικτα, ανεξάρτητα από την φυσική τους τοποθεσία. Αυτό διευκολύνει την αποτελεσματική διαχείριση έργων και τη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο.

Συνεργασία και Κοινή Χρήση Δεδομένων: Η υπηρεσία GeoCloud επιτρέπει τη συνεργασία μεταξύ ομάδων σε πραγματικό χρόνο. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται δεδομένα, να συνεργάζονται σε έργα και να ενημερώνονται άμεσα για τις αλλαγές, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα.

Ευελιξία και Αποτελεσματικότητα: Η ευελιξία της πρόσβασης σε δεδομένα επιτρέπει στους επαγγελματίες να προσαρμόζονται στις ανάγκες τους και να εργάζονται με αποτελεσματικότητα, χωρίς περιορισμούς που οφείλονται στην φυσική τοποθεσία.

Αυξημένη Ασφάλεια Δεδομένων: Η πλατφόρμα εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα ασφάλειας δεδομένων, προστατεύοντας τις ευαίσθητες πληροφορίες των χρηστών από ανεπιθύμητη πρόσβαση ή απώλεια. Αυτό είναι κρίσιμο για επαγγελματίες που δουλεύουν με ευαίσθητα γεωχωρικά δεδομένα και πρέπει να εξασφαλίσουν την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών τους.

Πως να αποκτήσετε την υπηρεσία GeoCloud Drive

Η υπηρεσία παρέχεται ως ετήσια συνδρομή, η οποία περιλαμβάνει 1 χρήστη και 25GB χώρο αποθήκευσης. Υπάρχει και η δυνατότητα προσθήκης χρηστών και χώρου αποθήκευσης.


Επικοινώνησε μαζί μας στο 2102815440, ενεργοποίησε την υπηρεσία για 30 ημέρες, εκπαιδεύσου από την ομάδα μας για να εκμεταλλευτείς κάθε δυνατότητα της υπηρεσίας GeoCloud & αύξησε την απόδοση σου στο μέγιστο!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Διαβάστε Επίσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο