Σύστημα ευθυγράμμισης ανεμογεννητριών

Easy-Laser® Wind – Shaft alignment

Σύστημα ευθυγράμμισης ανεμογεννητριών

Easy-Laser® Wind – Shaft alignment

Πολλοί κορυφαίοι κατασκευαστές απαιτούν την ευθυγράμμιση χωρίς το κόπλερ, για λόγους ασφαλείας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί η ευθυγράμμιση χωρίς στρέψη του άξονα. Αυτό είναι δυνατό με το σύστημα Easy-Laser Wind – Shaft alignment, το οποίο σχεδιάστηκε για χρήση χωρίς το κόπλερ και με τον ρότορα να είναι κλειδωμένος και σταθερός. Η αφαίρεση του κόπλερ και η χρήση ειδικά σχεδιασμένων βραχίονων αποτελεί τον ασφαλέστερο τρόπο για την εκτέλεση ευθυγράμμισης σε μια ανεμογεννήτρια. Αυτό το σύστημα προορίζεται για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, αλλά επίσης και για εργασίες  συντήρησης. 

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα λύσεων που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το σύστημα Easy-Laser® Wind – Shaft alignment

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του Wind - Shaft alignment;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τεχνολογίες που σας ενδιαφέρουν & εμπνευστείτε από τη χρήση τους σε διαφορετικούς κλάδους & εφαρμογές. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο