Ψηφιακo αλφάδι

Easy-Laser® XT290 – Digital precision level

Ψηφιακo αλφάδι

Easy-Laser® XT290 – Digital precision level

Η αξιοπιστία μιας εγκατάστασης εξοπλισμού επιτυγχάνεται με τη διαστασιολόγηση και τη σωστή τοποθέτηση των βάσεων. Επιπλέον, ο εξοπλισμός πρέπει να ευθυγραμμίζεται εντός των καθορισμένων ανοχών. Για την υλοποίηση αυτών των διαδικασιών, απαιτείται ένα όργανο οριζοντίωσης. Το ψηφιακό αλφάδι Easy-Laser® XT290 αποτελεί την ιδανική προσθήκη στον εξοπλισμό ευθυγράμμισης αξόνων σας, διευκολύνοντας τον εύκολο και αξιόπιστο έλεγχο της οριζόντιας ευθυγράμμισης των μηχανημάτων σας. Η υψηλή ακρίβεια είναι εγγυημένη από την ποιοτική κατασκευή της σκληρυμένης βάσης, ενώ η ευκολία χρήσης επιτυγχάνεται με την γρήγορη προσάρτηση στον εξοπλισμό και την άμεση σύνδεση με την εφαρμογή XT Alignment App.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Environmental protection:
IP Class 66/67
Communication:
BT wireless technology, 20 m range [65 ft]
Precision level, accuracy:
± 0.02 mm/m ±1%
Precision level, measurement range:
±20 mm/m (pitch)

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα λύσεων που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά για το σύστημα Easy-Laser® XT290 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του XT290;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τεχνολογίες που σας ενδιαφέρουν & εμπνευστείτε από τη χρήση τους σε διαφορετικούς κλάδους & εφαρμογές. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο